Suskunlar Show Tv

ya şu polisle şerifin durumu nedir. anlamadım ben. çocuğun çantasını,kıyafetlerini hazırlamaya gittim...

yakalnmadlar cnm serif cözdü işii:=) ..
bi oyunlaa hallti netten izle mutlaka cook heycnlıydı

sleepers filmiyle benzerlik çok fazla var
ama hoşuma gitti

ya bend e hangısınee tecavuz edıldıgını kacırdımmm.. olen adamamıı ..

içim cız ettıama bunlr gercktede varr malsfkı

anladığım kadarıyla tüm çocuklara yani bu dörtlüye tecavüz ediliyor çünkü şerif bu gece hiç yaşanmadı dedi ilk bölümde birde yarasa özcan ölen adama defalarca bu haltı yiyor çünkü ben ölecem burada diyor özcanda son kez bir konuşacam diyor alıyor götürüyor çocuğu ve bir sahnedeölen çocuk ellerini duvara dayıyor ordan anlaşılıyor ikinci bölümdede sarının kimsenin duymasını istememesinde bir şey var ben buralardan çıkarttım bu sonucu
ama çok fena ağlatıyor beni yaa hele ıskanın kahvede oturup karşısında ölen adamın çocukluğunu görmesi ay o çocuğun o duruşu beni mahvetti birde eski infaz koruma memurunun yani hüseyinin hepsinin çocukluklarını hatırlayıp ona bakışları adamın pişmanlığı beni çok ağlattı bağırmak istedim resmen beni çok etkiledi bu dizi bakalım inş sonu güzel olur

evet bende cok etkılendım ızlemek ıstemedımm aslında etkılendıgım ıcın ama tvyıde kapatamadımm. okısmıda anlayamadımmm yanı bırınemı hepsıneemııı ama buyuk ıhtımal senın dedıgın gıbı sanırım hepsıneee ofyaaa

sadece o gün tecavüz edilmiyor ki.. o gazozlu çocuk sarıyı çağırıyor ya gel gazozumda bitti zaten diyor, zaten ilk günden başlamışlardı sarıya tecavüze.. sonra o son gün şerif e de tecavüz etti o takoz.. ayy ne iğrenç bişey ya.. yüreğime yumruk gibi bişey oturdu walla..

hadıyaaa cıddımısın ay işte tam anlayamdım o kısmları kacırdım yaaa

yaaa ona serıf denmesınınn sebebıı mahallenı serıfı olacak anlamında lakaptakmıslr hanı butun sucluları yakalayack vs . gıbı dun aksamkı bolumde bır sahnedeee sarı cocuklugunu hatrlıyorr. ecevıte sen bu mahallenın serıfı olacak sın dıye serıf şapaksı alıyordu.

son bolumde irfan serifin kulagina egilip bugunden sonra ben seni unutucam ama sen beni hic unutamican demis yani onada son gun tecavuz etti sanirim..

son bolumde irfan serifin kulagina egilip bugunden sonra ben seni unutucam ama sen beni hic unutamican demis yani onada son gun tecavuz etti sanirim..

evet öle dedı gordum o anııı yerde yatyrdu ben dayak attı sandım yıneee hımmm

ya ben işte o kısımları izleyemedim demek ki dikkatimden kaçmış.. çok sağol anladım şimdi..
ya ben bir de o ölen arkadaşları neydi adı, ona çok üzüldüm yaa ( kız istemeye gideceğini we kendini anlattığı sahnelere..

diziyi çok beğendim....2 hafta izleyemedim az önce ortadan yakalım showda izledim sonra fragmanını izledim....gerçekten harika ...ama yürek dayanmıyor yaaaaa merak ediyorum ama içim acıyor resmen yaa ....

iki erkek evladım var aklıma düşüyor kalbim sıkışıyor üstelik ülkemizde bu dizde yaşananalr olduğunu bildiğimde....

gerçekten anne baba evlatlar için yeryüzüne gönderilmiş melekler iyi koruyup kollamak gerek offfffffff

Sleepers zamanında izleyip etkilendiğim bir filmdi uyarlamasıda şuana kadar iyi gidiyor karakterlerde çok iyi olmuş başardılar gibi :) beğenerek izliyorum

Son fragman süper olmuş ..Ahmet Kaya falan cok uygun olmuş yani
Bi de dizinin her bölümü sinema filmi gibi çok güzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…