- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
anladığım kadarıyla tüm çocuklara yani bu dörtlüye tecavüz ediliyor çünkü şerif bu gece hiç yaşanmadı dedi ilk bölümde birde yarasa özcan ölen adama defalarca bu haltı yiyor çünkü ben ölecem burada diyor özcanda son kez bir konuşacam diyor alıyor götürüyor çocuğu ve bir sahnedeölen çocuk ellerini duvara dayıyor ordan anlaşılıyor ikinci bölümdede sarının kimsenin duymasını istememesinde bir şey var ben buralardan çıkarttım bu sonucu
ama çok fena ağlatıyor beni yaa hele ıskanın kahvede oturup karşısında ölen adamın çocukluğunu görmesi ay o çocuğun o duruşu beni mahvetti birde eski infaz koruma memurunun yani hüseyinin hepsinin çocukluklarını hatırlayıp ona bakışları adamın pişmanlığı beni çok ağlattı bağırmak istedim resmen beni çok etkiledi bu dizi bakalım inş sonu güzel olur
anladığım kadarıyla tüm çocuklara yani bu dörtlüye tecavüz ediliyor çünkü şerif bu gece hiç yaşanmadı dedi ilk bölümde birde yarasa özcan ölen adama defalarca bu haltı yiyor çünkü ben ölecem burada diyor özcanda son kez bir konuşacam diyor alıyor götürüyor çocuğu ve bir sahnedeölen çocuk ellerini duvara dayıyor ordan anlaşılıyor ikinci bölümdede sarının kimsenin duymasını istememesinde bir şey var ben buralardan çıkarttım bu sonucu
ama çok fena ağlatıyor beni yaa hele ıskanın kahvede oturup karşısında ölen adamın çocukluğunu görmesi ay o çocuğun o duruşu beni mahvetti birde eski infaz koruma memurunun yani hüseyinin hepsinin çocukluklarını hatırlayıp ona bakışları adamın pişmanlığı beni çok ağlattı bağırmak istedim resmen beni çok etkiledi bu dizi bakalım inş sonu güzel olur
sadece o gün tecavüz edilmiyor ki.. o gazozlu çocuk sarıyı çağırıyor ya gel gazozumda bitti zaten diyor, zaten ilk günden başlamışlardı sarıya tecavüze.. sonra o son gün şerif e de tecavüz etti o takoz.. ayy ne iğrenç bişey ya.. yüreğime yumruk gibi bişey oturdu walla..
aynen ben de dayanamıyorum yaa.. ama mükemmel bir dizi olmuş.. her ne kadar yüreğime bişey otursada, ağlamaklı olsamda
bu ecevit e niye arada şerif diyorlar isimleri gerçekte hangisi anlamadım ben??bazı yerleri kaçırmış olabilirim
son bolumde irfan serifin kulagina egilip bugunden sonra ben seni unutucam ama sen beni hic unutamican demis yani onada son gun tecavuz etti sanirim..
bu dizi bana fatmagülü bıraktırır...
yaaa ona serıf denmesınınn sebebıı mahallenı serıfı olacak anlamında lakaptakmıslr hanı butun sucluları yakalayack vs . gıbı dun aksamkı bolumde bır sahnedeee sarı cocuklugunu hatrlıyorr. ecevıte sen bu mahallenın serıfı olacak sın dıye serıf şapaksı alıyordu.
bu dizi bana fatmagülü bıraktırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?