Suskunluk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.439
43.939
798
Bir süredir hayatımda biri var. Ya da vardı mı demeliyim bilmiyorum 34 yaşında biri. Aramızda 5 yaş farkı var. Normal de onun iş yoğunluğundan dolayı sık mesajlaşabilen konuşabilen bir çift değildik. Ben masa başı çalışıyorum o ise daha aktif. Sabahtan x ilçesinde oluyorsa aradan 2 saat geçmeden y ilçesine geçiyor falan. Görüşme konusunda da mutlaka görüşeceğiz dediysek o günde görüşürdük hatta geç kalma huyu dahi yoktur. en son bu hafta başı görüştük resim çekilelim dedi resim çekildik falan derken ben salı akşam instagram storymden bir yazı paylaştım onu etiketledim. terslendi hemen ben sevmiyorum böyle şeyleri ergence geliyor bana diye. Kalırdım bende. Ardından da dedim hani görmesini istemediğin biri Ya da bir şey mi var ondan mı bu kadar ters davrandın dedim. Daha şiddetli bir şekilde tartışmaya başladık bu lafım üzerine. En son görüşürüz dedi. Salı akşamdan beri yazmıyor aramıyor sormuyor dün sabah günaydın dedim cevap bile vermedi. İnstagram da hâlâ birbirimizi takip ediyoruz ama adam resmen suskunluğu ile cezalandırıyor. Ne yapsam bilemedim

Güncelleme: Yorum için teşekkürler kızlar ayrıldık. Hiç bir şey demeden silmeyi tercih etti beyefendi

Son düzenleme:
Her yerden çıkarıp umursamamak. Hayatınızda sizi bu şekilde cezalandıran insanlara yer vermeyin . Ömrümüz kaç yıl ki ? Size değer verecek seven biri olsun ki huzurlu bir yaşam sürebilin. Tabi ki kavga falan olur ama seven insan bu şekilde yapmaz

Çıkartmadı işte bir yerden onu belirttim takipleşiyoruz halen
Yolu verin havalara bak gören de küfür ettiniz zanneder. Ergen gibi tripler hareketler

Başkası var belli
Daha 2 gün önce her şey farklıydı

Böyle yazı yazıp etiketlemeler bana da ergence geliyor ama sevgilime de "ergence geliyor böyle şeyler" de demezdim yani azıcık üslup.

Eski erkek arkadaşlarımdan biri 2-3 gün beni arayıp sormadı ben de o sırada çok çok hastaydım dolayısıyla ben de arayamadım sonrasında ancak arayabildim ve bir şey mi başına geldi diye sordum. Meğerse benim bir hareketime kızmış kendince trip atıyormuş 33 yaşındaki adam. Aramız da normalde hiç problem olmamasına rağmen sorunlarını sıkıntısını doğru düzgün dile getiremediği için "Senin pasif agresif tavırlarını çekemem" deyip ayrılmıştım.

ya bu tarz paylaşımlar banada çok ergence geliyor ama bu kadar ters konuşmayada gerek yok
ben pek hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden der geçersin
görmesini istemediğin biri mi var diye sorman acayip rahatsız etmiş onu
tartışma kavga olabilir her tartışmada ayrılacaksak yandık
günaydın mesajına cevap vermemiş olması sıkıntı
senin ona paragraflarca mesajlar atıp yalvarmanı bekliyor
ben olsam sessiz kalırdım o görüldüyü yemek bana yeterdi
sessiz kal hiçbir şey yapma , köpekler gibi yazacak nasıl olsa tekrar
ne yapmak istediğine yazdığı zaman karar verirsin
ama sakın paniğe kapılıp arayıp sorup yazıp üzerine düşme

Trip atılmasını sevmem ama erkeklerin trip atmasını hiç sevmem

Yok o mesajdan sonra yazmadım aksine hayatım devam ediyor sonuçta bende dün rahatsızdım mesela akşam ilaç aldım erken uyudum ettim

Trip atılmasını sevmem ama erkeklerin trip atmasını hiç sevmem

Yok o mesajdan sonra yazmadım aksine hayatım devam ediyor sonuçta bende dün rahatsızdım mesela akşam ilaç aldım erken uyudum ettim
en uzak durulması gereken insan modeli bence
erkeği kadını yok
sorun çözme becerisi olmayanlarla ilişki yürümüyor
defalarca test edip deneyim kazanmış biri olarak söylüyorum
böyle bi meseleyi bu kadar uzatıyorsa daha ciddi sorunlar yaşandığında düşünmek bile istemiyorum

Bu tarz paylaşımlar bana da saçma geliyor ama tavrı leş gibi. İlkokulda mısınız küserek insan mı cezalandırılır. Bu iş ilerde aman küsmesin sessiz kalmasın diye sizin sürekli taviz vermenize dönüşür o da yıpratır. Madem sessizliği seçmiş sen de sessizce yoluna bak

Aynen okurken bile sinirlendim.sürekli sinir, stres, diken üstünde.arayacak mı aramayacak mı, yazacak mı yazmayacak mı? Bilmem kaç yaşından sonra kabus gibi geliyor insana.bu ilişki çeşidi lisede kalmalı.

Ki kendisi de iletişim konusunda yüksek avantajı olan bir işi var

İşte saçma sapan bir sebepten Ya

bana böyle şeyler ergence geliyor diyip ergen gibi küsmesi peki. ben olsam takipten çıkarıp hayatıma devam ederdim sorarsa filanda senin bu tavrında bana ergence geldi dersiniz.
Bende öyle düşünüyorum bugün de bitsin bakalım bi

Yan cepte biri daha var muhtemelen.
Kendi bilir o saatten sonra

Aynen okurken bile sinirlendim.sürekli sinir, strrs, diken üstünde.arayacak mı aramayacak mı, yazacak mı yazmayacak mı? Bilmem kaç yaşından sonra kabus gibi geliyor insana.bu ilişki çeşidi lisede kalmalı.
Asla karşımdaki insana küsüp iletişimsizlikle cezalandırmam çnkü hem saçma hem yorucu

Ki kendisi de iletişim konusunda yüksek avantajı olan bir işi var
işinde iyi olan biri kötü bir partnerde olabilir
iş başka diğer ilişkiler başka çünkü
çok hödükçe geldi ya
canım ben böyle paylaşımlardan pek hoşlanmıyorum aslında :)
deseydi insan gibi, sen de tamam derdin konu kapanırdı
bu nedir böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…