- 30 Ocak 2013
- 29.439
- 43.939
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Çıkartmadı işte bir yerden onu belirttim takipleşiyoruz halenHer yerden çıkarıp umursamamak. Hayatınızda sizi bu şekilde cezalandıran insanlara yer vermeyin . Ömrümüz kaç yıl ki ? Size değer verecek seven biri olsun ki huzurlu bir yaşam sürebilin. Tabi ki kavga falan olur ama seven insan bu şekilde yapmaz
Yolu verin havalara bak gören de küfür ettiniz zanneder. Ergen gibi tripler hareketler
Daha 2 gün önce her şey farklıydıBaşkası var belli
Böyle yazı yazıp etiketlemeler bana da ergence geliyor ama sevgilime de "ergence geliyor böyle şeyler" de demezdim yani azıcık üslup.
Eski erkek arkadaşlarımdan biri 2-3 gün beni arayıp sormadı ben de o sırada çok çok hastaydım dolayısıyla ben de arayamadım sonrasında ancak arayabildim ve bir şey mi başına geldi diye sordum. Meğerse benim bir hareketime kızmış kendince trip atıyormuş 33 yaşındaki adam. Aramız da normalde hiç problem olmamasına rağmen sorunlarını sıkıntısını doğru düzgün dile getiremediği için "Senin pasif agresif tavırlarını çekemem" deyip ayrılmıştım.
Yok o mesajdan sonra yazmadım aksine hayatım devam ediyor sonuçta bende dün rahatsızdım mesela akşam ilaç aldım erken uyudum ettimya bu tarz paylaşımlar banada çok ergence geliyor ama bu kadar ters konuşmayada gerek yok
ben pek hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden der geçersin
görmesini istemediğin biri mi var diye sorman acayip rahatsız etmiş onu
tartışma kavga olabilir her tartışmada ayrılacaksak yandık
günaydın mesajına cevap vermemiş olması sıkıntı
senin ona paragraflarca mesajlar atıp yalvarmanı bekliyor
ben olsam sessiz kalırdım o görüldüyü yemek bana yeterdi
sessiz kal hiçbir şey yapma , köpekler gibi yazacak nasıl olsa tekrar
ne yapmak istediğine yazdığı zaman karar verirsin
ama sakın paniğe kapılıp arayıp sorup yazıp üzerine düşme
en uzak durulması gereken insan modeli benceTrip atılmasını sevmem ama erkeklerin trip atmasını hiç sevmem
Yok o mesajdan sonra yazmadım aksine hayatım devam ediyor sonuçta bende dün rahatsızdım mesela akşam ilaç aldım erken uyudum ettim
Aynen okurken bile sinirlendim.sürekli sinir, stres, diken üstünde.arayacak mı aramayacak mı, yazacak mı yazmayacak mı? Bilmem kaç yaşından sonra kabus gibi geliyor insana.bu ilişki çeşidi lisede kalmalı.en uzak durulması gereken insan modeli bence
erkeği kadını yok
sorun çözme becerisi olmayanlarla ilişki yürümüyor
defalarca test edip deneyim kazanmış biri olarak söylüyorum
böyle bi meseleyi bu kadar uzatıyorsa daha ciddi sorunlar yaşandığında düşünmek bile istemiyorum
Ki kendisi de iletişim konusunda yüksek avantajı olan bir işi varen uzak durulması gereken insan modeli bence
erkeği kadını yok
sorun çözme becerisi olmayanlarla ilişki yürümüyor
defalarca test edip deneyim kazanmış biri olarak söylüyorum
böyle bi meseleyi bu kadar uzatıyorsa daha ciddi sorunlar yaşandığında düşünmek bile istemiyorum
Bu tarz paylaşımlar bana da saçma geliyor ama tavrı leş gibi. İlkokulda mısınız küserek insan mı cezalandırılır. Bu iş ilerde aman küsmesin sessiz kalmasın diye sizin sürekli taviz vermenize dönüşür o da yıpratır. Madem sessizliği seçmiş sen de sessizce yoluna bak
Bende öyle düşünüyorum bugün de bitsin bakalım bibana böyle şeyler ergence geliyor diyip ergen gibi küsmesi peki. ben olsam takipten çıkarıp hayatıma devam ederdim sorarsa filanda senin bu tavrında bana ergence geldi dersiniz.
Kendi bilir o saatten sonraYan cepte biri daha var muhtemelen.
Asla karşımdaki insana küsüp iletişimsizlikle cezalandırmam çnkü hem saçma hem yorucuAynen okurken bile sinirlendim.sürekli sinir, strrs, diken üstünde.arayacak mı aramayacak mı, yazacak mı yazmayacak mı? Bilmem kaç yaşından sonra kabus gibi geliyor insana.bu ilişki çeşidi lisede kalmalı.
Hafta içi tekrar görüşmek için planlar yaparkenbahane bulmuş
işinde iyi olan biri kötü bir partnerde olabilirKi kendisi de iletişim konusunda yüksek avantajı olan bir işi var
Tutmamış bu ilişki maalesef.Hafta içi tekrar görüşmek için planlar yaparken
çünkü yedeğe var başkası varHafta içi tekrar görüşmek için planlar yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?