- Konu Sahibi yazarhanim35
Bu tip paylaşımları sevmemBir süredir hayatımda biri var. Ya da vardı mı demeliyim bilmiyorum 34 yaşında biri. Aramızda 5 yaş farkı var. Normal de onun iş yoğunluğundan dolayı sık mesajlaşabilen konuşabilen bir çift değildik. Ben masa başı çalışıyorum o ise daha aktif. Sabahtan x ilçesinde oluyorsa aradan 2 saat geçmeden y ilçesine geçiyor falan. Görüşme konusunda da mutlaka görüşeceğiz dediysek o günde görüşürdük hatta geç kalma huyu dahi yoktur. en son bu hafta başı görüştük resim çekilelim dedi resim çekildik falan derken ben salı akşam instagram storymden bir yazı paylaştım onu etiketledim. terslendi hemen ben sevmiyorum böyle şeyleri ergence geliyor bana diye. Kalırdım bende. Ardından da dedim hani görmesini istemediğin biri Ya da bir şey mi var ondan mı bu kadar ters davrandın dedim. Daha şiddetli bir şekilde tartışmaya başladık bu lafım üzerine. En son görüşürüz dedi. Salı akşamdan beri yazmıyor aramıyor sormuyor dün sabah günaydın dedim cevap bile vermedi. İnstagram da hâlâ birbirimizi takip ediyoruz ama adam resmen suskunluğu ile cezalandırıyor. Ne yapsam bilemedim
Kim olursa olsun benimle konuşamadığı, yüz yüze söylemediği bir şeyi üç satır yazıda etiketlerse kızarım. Böyle insanları özgüvensiz ve yetersiz buluyorum. Özelimin paylaşılmasını da sevmem, eşim dahi olsa durumlarda, storylerde özel paylaşımlar istemem adı üstünde özel çünkü. Ben böyle düşünürken karşımdaki neden böyle düşünüyorsun görmesini istemediğin biri mi var diyerek suçlayıcı bir diyaloğa girerse tepkim çok ağır olur muhtemelen hayatımda kalamaz o saatten sonra. O yüzden yapıp yapıp karşıdakini suçlamadan önce kendi yaptığınız hareketi düşünün derim. Onun yerine kendinizi koyun aldatmayla suçlarken. Trip, küslük sevmem çekilecek davranışlar değil ama adam haksızda değil.