Susmak ise yarar mi?

Ben de bunu tahmin ettigim için diyorum ki bir tercih yapın,
Ya onun dedigi gibi bir yer bulun ve sonra ona itiraz hakkı tanımadan çalışmaya başlayın,
Ya karşınıza çıkan ilk fırsatı değerlendirip aklınıza yatan herhangi bir işte çalışmaya başlayın ve onun tepkilerini zaten boşanacagınız için umursamayın.
Ya da boşanma işini şimdiden netleştirip bir yandan da iş arayın.

Sizin bu adamın boyundurugu altından kurtulmanızın başka yolu yok. Bir yerden başlayıp kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı ögreneceksiniz.
Suan ki amacım tavırlarımla sessizligimle ona ondan sorusunu hisstormek istiyrm ama o zman belki yola gelir ve zamanla is bulup yoluma bakmak biraz biraz acildim zaten... biz yuz goz olduğumuz icin bu haldeyiz suan ya toparlanicaz ya bitecek cunku

Benim esimle konuşmaya da isteğim kalmadı çünkü sonuç hep aynı.. ben sadece hayatımı yaşamak istiyrm güzel anılar biriktirmek istiyrm artık pismanliklardan keskelerden yoruldum

Suan ki amacım tavırlarımla sessizligimle ona ondan sorusunu hisstormek istiyrm ama o zman belki yola gelir ve zamanla is bulup yoluma bakmak biraz biraz acildim zaten... biz yuz goz olduğumuz icin bu haldeyiz suan ya toparlanicaz ya bitecek cunku

Sonunuza dair karar sizin elbette.
Fakat yukarıda alıntıladığım kendi mesajınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim. Evliliğinize ilişkin tüm hevesinizi, sevginizi, saygınızı kaybettiğiniz bir ilişkinin neresini toparlamaya çalışıyorsunuz ki?

Keşkeler ve pişmanlıklardan bahseden sizsiniz.
Umarım bugunku sessizliğiniz ve kararlarınız hakkında aynı duyguları hissetmezsiniz.

Back