susmak

sizce ??

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Bazen bende dusunmuyor degilim.
Ama okulda konusmayip hocadan sifir almak var..

Boş konuşan insanlardan bikip siz niye susacaksiniz. Sussaniz da duyacaksınız. Susturun. Susmayin. Tabi siz bilirsiniz

Oruca gerek yok konuşmak istemiyorsan konuşma.
Muhatap olma bile. Bırak ne diyorlarsa desinler duymamış gibi yap ciddiye alma.
Ben yapıyorum mesela. Kaç senedir niye yapmadım diye hayıflanıyorum.

En güzeli, ben hep öyle yapıyorum bir tartışma olsa birşey olsa yada olmadan susuyorum. Biri bana hata mı yaptı gene susuyorum. Böyle huzur buluyorum :)) uğraşmaya konuşmaya gelmiyor gerçekten

ya başlığı susmak görünce acaba kocasına olan sevgisinden kaynanasına karşı susan bi kadın daha mı diyodum
ben bikere tutmuştum zor oluyo biraz çevrendekiler ya konuş diye baskı yapıyo ama isterseniz tutun yine

En güzeli, ben hep öyle yapıyorum bir tartışma olsa birşey olsa yada olmadan susuyorum. Biri bana hata mı yaptı gene susuyorum. Böyle huzur buluyorum :)) uğraşmaya konuşmaya gelmiyor gerçekten
Ne güzel ... İmrendim valla keşke ve gerçekten bende boyle olmak istiyorum

Bu güzeldi valla guldum gece gece . ama bendeki genel olsun istiyorum . çok uzun süreli de olmasın bir hafta on gün olsun bi farkına varsın bakalım neler oluyor ben susunca istiyorum :)

Oruca gerek yok konuşmak istemiyorsan konuşma.
Muhatap olma bile. Bırak ne diyorlarsa desinler duymamış gibi yap ciddiye alma.
Ben yapıyorum mesela. Kaç senedir niye yapmadım diye hayıflanıyorum.
Ne yapıyorsun peki yani nasil davraniyorsun ?

Bu güzeldi valla guldum gece gece . ama bendeki genel olsun istiyorum . çok uzun süreli de olmasın bir hafta on gün olsun bi farkına varsın bakalım neler oluyor ben susunca istiyorum :)
ya ilk defa yapıyosan 1 hafta çok değilmi bence eğer insanların tepkisini merak ediyosan en fazla 3 gün yeter en fazla yazışarak anlaşırsın çevrendekilerle

Ne güzel ... İmrendim valla keşke ve gerçekten bende boyle olmak istiyorum
Ya benimki aslında üşengeçlik, üşeniyorum sıkılıyorum konuşma uzayınca. Susayım da bitsin diyorum. :) hani bilerek yaptığım birşey değil ama kafam kaldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…