İşte konuyu böyle açsaydın ve asıl derdini anlayabilseydim yardımcı olmak için yorum yapabilirdim.Bir günah işlemedim ki yada büyük bir sevap islemem gerekiyorda yapamiyorumda diiiilll .... İnsanlara bir şeyleri anlatmaktan ve bos konuşan insanlarla konuşmaktan Yoruldum
En güzeli, ben hep öyle yapıyorum bir tartışma olsa birşey olsa yada olmadan susuyorum. Biri bana hata mı yaptı gene susuyorum. Böyle huzur buluyorum :)) uğraşmaya konuşmaya gelmiyor gerçekten
Valla olmuyor, asıl konuşunca dert oluyor başım ağrıyor yok yereŞöyle insana hayranım. Konusmayinca içine dert olmuyor mu ben catlar ölürüm
İftarin gelmesi sana bagliBen de erkek arkadaşıma yazmama orucu tutmak istiyorum sanırım, ki böyle giderse bozmayacağım orucu 2 gündür niyetliyim keza o da öyle. Bayağı oruçluyuz bu da zor, iftar da gelmedi bir türlü..
Sinir olduğum kişiye karşı yapıyorum zaten de verimli olamiyorum ..anket mi nasil oldu bilemedim formu kullanmayı Çözemedin dahaSinir olup seni Susma orucuna iten kişiyle konusmasan daha iyi sanki. Bir de anket nedir, ikisi aynı şık.
Birçok neden var da en önemlisi haksızlık bencillik ve gale alınmamakNeden usmak istiyorsun ? nedeni bilmessek çözüme ulaşamayız. Bende konuşmayı çok istiyorum :)
Anket yanlışlıkla oldu nasil yaptım farkına bile varmadim silme sansm varmı diye kurcaliyorumanket ne alaka ki?
Buda bir yaklaşım tabiBence susarsan.. su iç
Hani Meryem orucu da diyorlar ya canim, Hz Meryem gibi tum hayatini Allah a adayan bir insani, o donemin o kadar kati bir toplum duzeninde, iffetsizlikle sucluyorlar. O zaman iste ne derlerse desinler tek kelime bile etmemesini soyluyor Yaradan. Her yigidin harci degil anlayacagin. Meryem susarsa Isa bebek konusur.ilk kez duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?