Susmalı mı ,soylemeli mi?

alloy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
87
38
88
Arkadaslar merhaba, daha önce acmııştım konu,derdimi anlatmıştım. Eski sevgilim mesaj attı "rahatsız etmiyorsam bi şey sorabilir miyim" diye. Kısaca Sevgilisi var, sevgilisi varken mesajlaştık, kızın arkasından onunla evlilik konusmayı sevmiyorum, bi çıkmaza doğru gidiyoruZ, su an bıtırse ilişkiyi sasırmam seklinde konustu. Ne yalan soylıym umutlandım. Buluştuk, öptü sarıldı "özlüyorum,yokluğunu hissediyorum" diyen biri. Sonra kızla devam ediyor, iki gün önce mesaj attı cevap vermedim. Bi daha bi şey yazarsa kıza söylicem demiştim kac kere ama bi şekilde demedim. Artık yeter. Uzun bi süre onu bekledim, tüm sosyal medya hesaplarından stalklamaları, mesajlarını en basından beri duruyo. Sizce ne yapmalıyım?susmalı mıyım, söylemeli miyim? bu zmana kadar sustum Allah büyüktür deidm, o daha iyi yapar dedim.

Güncelleme: arkadaslar iletişimimi zaten kesmiştim, yine de konuşmuyorum, sosyal medyadan, telden mesaj attıkça dayanamadım ne istiyosun diye cıkıştım sonrası kötü oldu tabi

Son düzenleme:
Arkadasim.. kesinlikle o kisiye yol verip kendine tertemiz bi sayfa acmalisin. Sevgilisi olan bi insanla da duygusal konusmalara girmemelisin hatta hiiic konusmamalisin. Seni cok seviyorsa kizin duygulariyla oynamadan sana gelsin o kizi birakir gelir yarin seninleyken de baskasina yazar bu boyledir.

Sevgilisi var ? Sizinle sarılip öptü ve sen bu insana güveniyorsun hayret :işsiz: sizde baya gururluymuşsunuz sevgilis olan bir insanla sarılıp öpe bildiginize göre
Doğru değil biliyorum, ama onun yerine de kimseyi koyamadım. Kendimi geri cektikce geldi.

Doğru değil biliyorum, ama onun yerine de kimseyi koyamadım. Kendimi geri cektikce geldi.
Ne olursa olsun yaptığınız davranış çok yanlış başka bir kızın aldatilma sebebisiniz bununla da içten içe grur duyuyosunuz . Çalma kapıyı çalarlar kapını

Arkadaslar merhaba, daha önce acmııştım konu,derdimi anlatmıştım. Eski sevgilim mesaj attı "rahatsız etmiyorsam bi şey sorabilir miyim" diye. Kısaca Sevgilisi var, sevgilisi varken mesajlaştık, kızın arkasından onunla evlilik konusmayı sevmiyorum, bi çıkmaza doğru gidiyoruZ, su an bıtırse ilişkiyi sasırmam seklinde konustu. Ne yalan soylıym umutlandım. Buluştuk, öptü sarıldı "özlüyorum,yokluğunu hissediyorum" diyen biri. Sonra kızla devam ediyor, iki gün önce mesaj attı cevap vermedim. Bi daha bi şey yazarsa kıza söylicem demiştim kac kere ama bi şekilde demedim. Artık yeter. Uzun bi süre onu bekledim, tüm sosyal medya hesaplarından stalklamaları, mesajlarını en basından beri duruyo. Sizce ne yapmalıyım?susmalı mıyım, söylemeli miyim? bu zmana kadar sustum Allah büyüktür deidm, o daha iyi yapar dedim.

Güncelleme: arkadaslar iletişimimi zaten kesmiştim, yine de konuşmuyorum, sosyal medyadan, telden mesaj attıkça dayanamadım ne istiyosun diye cıkalım sonrası kötü oldu tabi
Kızı kurtarmak için değilde, kız terkederse size kalır diye düşünüyorsunuz sanırım.
Öyle olsa da bigün de sizden sıkılıp başkasını bulacak.

Sevgilisi olan bir adamla buluşun, sarılıp öpüşün, sonra "Susmalı mıyım, söylemeli miyim?" diye abuk bir başlıkla konu açın. İyiymiş valla. :kahve:

Yalnız seviyeyi bayağı bir dibe çekmişsiniz siz.

Rahatsız olduğunuzdan veya yaptığının etik olmamasından kıza yazacak olsanız en başından çizgiyi çizerdiniz. Eski sevgiliniz olması sevgilisi olan biriyle görüşüp, öpüşmenizi aklamıyor.

Eski erkek arkadaşım (şu an ya evli ya evlilik yolunda) 3 senedir hala peşimde, özlediğini beni sevdiğini söyler ama ben bununla asla gurur duyup üzerime alınmadım. Onun peşimden koşması aşkının büyüklüğünden, benim harikalığımdan değil o kişinin karaktersizliğinden. En başından beri de kıza uyarıda bulundum ama dinlemedi.

Doğrusunu yapmak isteseniz bu yoldan yapılırdı. Bir yanlış yapmışsınız devamını getirmeyin bari kendinize yazık etmeyin. Bu adamdan ümidi kesin ve yeni bir sayfa açın.

Söyleme isteme sebebiniz nedir ?

Bir başka kızın aldatılmış olmasına üzülüyor olsaydınız erkek kişisi ile buluşmazdiniz..

hala bak benim peşim de diye duyurma arzusuna mı kapildiniz ?

nedir ?

Back
X