Susmalı mı ,soylemeli mi?

Ablacim seni sevseydi gelirdi seninle olurdu zaten. Neden seninle degil peki? Bu kizla olsun diye basina silah dayamiyorlar ya? Sevgilisini degil, nisanlisini terk edip eski sevgilisiyle evlenen tonla erkek var yani, seninki niye yapmiyor?
yok anlamıyor kaç kere söylendi ama beni seviyore modunda kız yaşasın görsün ne diyim banane

Sizden beklentisi farklı. O kızla sanırım evlilik niyetinde. Yoksa niye ayrılıp size dönmesin ki sizi seviyorsa.. Hakikatten bunu göremiyormusunuz?

Ablacim seni sevseydi gelirdi seninle olurdu zaten. Neden seninle degil peki? Bu kizla olsun diye basina silah dayamiyorlar ya? Sevgilisini degil, nisanlisini terk edip eski sevgilisiyle evlenen tonla erkek var yani, seninki niye yapmiyor?
Biliyorum cok hikaye gördüm, okudum burada. Bi sevgilin var, madem iyisin hoşsun, gezip tozuyosun,gülüp eğleniyosun benden ne istiyosun diyorum bilmiyorum diyo. Ben de önüme bakayım istiyorum, evet cok sevdim zar zor cıkardım kalbimde aklımdan daha ne istiyo bilmiyorum ben de

Biliyorum cok hikaye gördüm, okudum burada. Bi sevgilin var, madem iyisin hoşsun, gezip tozuyosun,gülüp eğleniyosun benden ne istiyosun diyorum bilmiyorum diyo. Ben de önüme bakayım istiyorum, evet cok sevdim zar zor cıkardım kalbimde aklımdan daha ne istiyo bilmiyorum ben de

Madem bu kadar istiyorsunuz bir daha rarasa net konsuun. Beni seviyorsan benimle ol bu kadar diceksiniz. Hayir derse mirin kirin ederse de kesin atin bu isi uzatmayin.

Sevgilisi var kavga edip size gelmiş... yedekte tutuyor üzgünüm.

Ay konunuzu okuyunca şöyle bir geçmiş mesajlarınıza göz attım da siz ne takıntılı bir insansınız :kusmuk:Tutturmuşsunuz o kızla cinsellik yaşıyor tabi onunla olur falan diye. Siz cinsellik yaşamadınız diye mi kaybettiniz kaç yıllık takıntınızı ? Resmen sizi sevmiyor işte şunu bi kabullenin. Hadi o bir adilik yapıyor ilişkisi varken size yazıp duruyor, siz de cevapsız bırakmıyorsunuz ama. Ben sizi hiç masum görmüyorum kusura bakmayın.

Kusura bakmayın engelledim, ettim hikâye. Siz net bir çizgi çekseniz hayatınıza dahil olamazdı. Siz istemeseniz, hayatınızdan kapı dışarı etseniz size yaklaşamazdı. Umutlandım demişsiniz ve siz de masum değilsiniz. Hiç yaşamayan anlayamaz demeyin. Bin beterini yaşattı eski sevgilim. Evliyken defalarca taciz etti sosyal medyadan. Bir kere olsun tepki vermedim, muhatap olmadım. Engeli bastım geçtim. Eşimle ayrı olduğumuz bir dönem, hamileyim boşanma kararı almışız. Lanet nereden öğrendiyse bir gece mesaj atmış, her halinle kabulümsün diye -ki numaram eski numaram değil. Engeli bastım direk. Hani duygusal boşluksa benim o dönem yaşadığım duygusal boşluğun haddi hesabı yoktur herhalde ama asla taviz vermedim. Ya daha neler neler. Arkadaşımın arkadaşı eski sevgilim olacak karaktersizin sevgilisi çıktı. Benim için sevgilisine içimde ukte kaldı, çok başkaydı diye anlatacak kadar karaktersiz bir herif. Kız karşımda ben onu bilmeden o beni bilmeden anlatıyor, dertleşiyor. İki ismi var çocuğun biz ikinci ismi kullanırdık, kız ilk ismi ile hitap ediyor. Kızı da aldatmış adi. Kız profilini açtı instagramdan engellemiş diye bize gösterdi ben ve kuzenim şok. Ellerim ayaklarım titredi, tansiyonum oynadı. Bu karaktersiz de bir ay önce ben ailemin yamındayken fake hesaptan beni takip edip, konumlu fotoğraf paylaştığım yere geliyor. Öyle bir ayar verdim, öyle bir ayar verdim ki ona 3 sene olacak, üç senedir gıkı çıkmıyor. Hiiiiiç kusura bakmayın o yüzden. Karşınızdaki kişi karaktersiz ama siz de kendinizi masumum diye kandırmayın. Bile isteye yapmışsınız. Ne diyeyim daha. Yazık değil mi hayatınıza?

İkinizi de sevmiyor.İnsan birini gerçekten sevince ikincisine ihtiyaç duymaz zira başkasına dokunamaz bile içi almaz.

Diğeriyle evlenir ama en kötüsü de o zaten.Evleneceğim dediği adam sadık değil baştan falsolu başlar yani.Pek de özenilecek bir durum yok.

Sonuç:Adam ağır şerefsiz.

Sosyal medyadan stalklamaları nasıl duruyor bunu anlayamadım... takip edenleri kayıt mı ediyor sosyal medya??? Ayrıca eski erkek arkadaşının bu tür hareketleri seni haklı kılmaz, çocuğu güvenilmez kılar

Engelle be muhattap olma bir daha diyeceğim ama bence sizin amacınız ayrılmaları. Onu bırakıp size dönsün istiyorsunuz da, siz beraberken de başkalarıyla buluşup öpüşmediğinden nasıl emin olacaksınız? Hayatınızdan çıkarın bu adamı.

Back
X