Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O maldan bir tanede bende var canim sen sus saygini yitirme
babasi hirsiz
anasi o....pu
abisi paran icin evlendi
kardesi karin kimki
ablasi karina nasil guveniyosun
yegeni a...na k...rim
yaaaaa butun bunlari 59 gundur bebegimle evde oturan bana soylediler ama susacakmiyim artik hayir saygisiz olucam kararliyim yeter ki bir yerde karsilasalim yuzlerine tukurucem
O maldan bir tanede bende var canim sen sus saygini yitirme
babasi hirsiz
anasi o....pu
abisi paran icin evlendi
kardesi karin kimki
ablasi karina nasil guveniyosun
yegeni a...na k...rim
yaaaaa butun bunlari 59 gundur bebegimle evde oturan bana soylediler ama susacakmiyim artik hayir saygisiz olucam kararliyim yeter ki bir yerde karsilasalim yuzlerine tukurucem
inanamiyorum ve sen bunlara gercekten sustun öylemi ??????????????????????????????????
ay benim babama hirsiz, anneciigime o lafi kullanacaklar
kardeslerim hakkinda öyle konusacaklar
asil ben onlara baslarim, bu ne yaaaaaaaaaaaa ???????
sakin susma, aileni savun, ay inanamiyorum ya
yuhhh yani !!!!
aynen iadeli taahhütlü kendilerine yolla o sıfatları canım..
ama sizde de var.. bu kadar pasif olunmazki, tatlı sert olacaksınki, bak ağızlarını açabiliyorlar mı?
bide eşlerinizin aileleri, sizin değerinizden düşük oluyor ama siz hala onları gereksiz önemsiyorsunuz.. gereksiz yerde gereksiz tepkiler veriyorsunuz ve onlarda çok önemli birileri olduklarını sanıyorlar.. yapmayın bunu, düşük değerlere hakkettikleri önemi verin ve mesafeyi uzak tutun arkadaşım.. bunu sağlayamazsanız işte sonuç: ailene yakıştırdıkları sıfatlara bak..
terbiye yok onlarda ahlak yok..
komşunu nasıl bilirsin, kendim gibi.. eşinin ailesi aynen bu cümlenin meali olmuş..
yuh bunlarin hepsini senin icinmi söylediler yoksa benmi yanlis anladim???? esin birsey demedimi demediyse onada koca bir yuh
Susacaksın çünkü seni ailem ezmek istiyor. Ailemin yaptıklarının hiç bir dayanağı olmadığı için konuşman işlerine gelmiyor ve konuşman işlerini zorlaştırıyor. Ailem benim için önemli ve bu yüzden onları düşünerek konuşmanı yasaklıyorum...
Susacaksın çünkü seni ailem ezmek istiyor. Ailemin yaptıklarının hiç bir dayanağı olmadığı için konuşman işlerine gelmiyor ve konuşman işlerini zorlaştırıyor. Ailem benim için önemli ve bu yüzden onları düşünerek konuşmanı yasaklıyorum...
susda sinir hastası manyak bişey ol çık , onlarda rahatlasınlar amaçları seni delirtmekse![]()
bilerek yaptıklarının farkındayım zaten canımAmaçları bu