susmalıymışım !

bence saygıyı yitirmemizden kormuyorlar onlar ailelerinden korkuyorlar; benim eşimi ailesinden herkes bir güzel azarlarlar ama susar neden çünkü ezik!!!! Sinirlendim yine , ama ben ona bir bağırsam kıyamet kopar , sen nasıl bağırırsın bana. Eee adam sana her gün ailen bağırıyor, bir telefonu açmasan hepsi sana düşman kesiliyor. Benim suçum ne??? Bana da bağırabilirler ben de susacakmışım. Onlar sonra hatalarını anlarlarmış. Kaç zaman geçti , hepsi iyi yaptık diyorlar. Hatasını anlayan yok; kuzu kuzu adam yine beni götürecek evlerine.
Susmamak gerek çünkü sinir hastası oluyorsun; mesala sürekli kendimi sıktığımı farkettim. Dişlerimi sıkıyorum, ellerimi sıkıyorum... Evde yalnızken bile artık kendimi kasar oldum ya da böyle olursa böyle böyle yaparım diye senaryolar yazıyorum. Değmez!!! O yüzden konuşulması gereken yerde konuşmak gerek.

arkadaşım benim kocam allhatan iyidir ben yeni evliyim gerçi ama herşeye başından başlamak gerek ben bana yapılana asla asla susmam düğünde altınları kayananlar alcakmış gece onlarda kalcakmış onlar akşam sayıp sabah biz el öpmeye gittimizde verceklermiş yok ya varmı öyle yağma dedimki kocama olmaz öle şeyyyy madem saymak istiolar sabh gittimizde birlikte sayarız kim ne takmış bakarız düğün günü altınlar toplandı odadaya girdik koydyk poşete baktım kayanan açtı çantanın agzını poşette iki el var bi onun eli bi benim elim o çekiyo ben çekiom poşet yırtılcak bi çektim alamadı götürdüm verdim annemlere düğün sonunda aldık sabah götürdük saydık:)ben hep tepelerindeydim.
sonra bıdı bıdı ettinde arıyorum ne oldu oğluna söylme bana söyle diorum çat çat veriorum cevabını ama bunun yanında bakın bana yaprakla ceviz gönderdi bende şimdi ona penye kiğılıdanda kayınpedere gömlek alcam sonuçta kötülüğüde iyiliğide bilmek lazım:) biraz cadıyım ama anneme
orospu babama hırzız diyceklerine ban huysuz gelin desinler bi tarafıma bile takmam evet huysuzum:)herşey böle daha rahat allahtan eşim pek ses etmez aranızdakimevzu beni karıştırma der ben baş ediorum allahtan....

evet arkadaşım susmak ERDEM dir ama bunu ancak erdemli insanlar anlar bunlara verceksin cevabını susarsan EZİK diolar erdemli insan bulursan ve yanlışı olursa sus ona en büyük cvap ama zır cahil insana asla susma anlamazki göster dişini bak bakalım napıyo....

bide şunu unutmaki herkezin bi sabır noktası var,ben hiçbişeye sabredemezken kynvaldeme nasıl sabrettiğime şaşırdım her yaptığına sustum aman iyi oluyum iyi gelin oluyum tatsızlık çıkmasın diye sonra bi an geldi tutamadım kendimi patır patır söyleyiverdim yani sabır noktam dolmuş ona karşı demekki tutamıyorum artık. özetle sen istesende istemesende sabrın dolunca saycaksın ağzına geleni dert etme ve herkez yaptığını çekiyo ya bu dünyada ya öbür dünyada allaha havale et canını sıkma

Susma canim , seni de bi ana dogrudu susmak icin mi ezilmek icinmi ???

Susulcak yer vardir ama herseye de susulmazki ????

ve bayram sabahı ben gurbette tekim sırf kaynanam olacak mendeburun yüzünü görmemek için memleketime dahi gidemedim ailemin yanında olamadım :14: anladım ki susarsam daha beter tepeme çıkacaklar asla susmıcam bayramlarını kutlamıcam en başta bana hakaret edip sonra eşim özür dile dediğinde gelin hanımın birde elini öpeyim diyen kadının ne bayramını kutlarım ne evime sokarım yeter artık diye çığlık atmak istiyorum :27:

anası arkamdan konuştu sustum neyse düğün masraflarını üzerime yıktılar sustum eşimin 7 kredi kartı borcunu ödedim sustum kaynım bana bağırdı sustum görümcem eşime beni çekiştirdi sustum ama artık yetti hanımlar susmaya tövbe ettim eşimle tartıştım

Bence sen cok gec kalmissin tarismaya canim, kendini ezdirmesene bu ne boyle, kendi kizlarida var Allah bbaksin gorsun

Annelerimiz hep susmuş vaktinde ne olmuş madalya mı takmışlar:ssz:
Ben susup da iyi olan,kıymeti bilinen görmedim valla konuş arkadaşım
içine atıp hasta olcağına dışına çıkar onlar hasta olsun:32:

saygı sınırlarını aşmadığın sürece kendini ezdirme canım,annen seni başkaları önünde ezil diye doğurmadı,niye susacakmışsın,hahaaaytt,afedersin ama halt etmiş kocan :47:

ne susması ya ne susması? sakın kendini ezdirme. sen sustukça daha çok tepene çıkacaklar daha beter sinir etcekler seni. ver cevabını oturt onları sen sinir olcağına onlar olsun ooooooooooh

susma bir şekilde kendini ifade et çünkü susan insanı karalamak çok kolaydır kötü emelleri olan insanlar için...
özellikle cadı kaynanalar susan gelinleri çok sever nasıl olsa ne dese ses çıkarmaz diyerekten, pis cadalozlar
canım benim herkesin ortak düşüncesi bu zaten ben de desteklemek amacıyla yazıyorum. Tabi ki konuşma tarzın karşındaki insana bağlı olarak değişecektir, unutmayalım dinsizin hakkından imansız gelir :) bastır onları gerekirse kavga et ama hadlerini bildir yoksa daha çok terbiyesizlik yapar bunlar yok mu bunlar...umarım her şey istediğin gibi olur en azından seni mutsuz eden insanlarla bir arada bulunmak zorunda kalmazsın

zaten gerektiginde esler konussalar kadinlara susmak kalacak geriye..ama sende canini sokakta bulmadin dimi?
bu heriflere ne kadar iyi olursan o kadar gozunde kuculursun. bu devirde deveyi diken insani s.ken demisler :34:

susarsan kendine edersin benden soylemesi. sen huzursuz olacagina birak karsidaki huzursuz olsun.

oh sağolun hanımlar çok rahatladım inanın meğer insan içine attıkça kötü oluyormuş var mı benim gibi kaynanasının bayramını kutlamayacak olan ??? kutlamıcam tavrımı koyacam canı beni çok istiyorsa o beni arasın :27:

Back
X