bence saygıyı yitirmemizden kormuyorlar onlar ailelerinden korkuyorlar; benim eşimi ailesinden herkes bir güzel azarlarlar ama susar neden çünkü ezik!!!! Sinirlendim yine , ama ben ona bir bağırsam kıyamet kopar , sen nasıl bağırırsın bana. Eee adam sana her gün ailen bağırıyor, bir telefonu açmasan hepsi sana düşman kesiliyor. Benim suçum ne??? Bana da bağırabilirler ben de susacakmışım. Onlar sonra hatalarını anlarlarmış. Kaç zaman geçti , hepsi iyi yaptık diyorlar. Hatasını anlayan yok; kuzu kuzu adam yine beni götürecek evlerine.
Susmamak gerek çünkü sinir hastası oluyorsun; mesala sürekli kendimi sıktığımı farkettim. Dişlerimi sıkıyorum, ellerimi sıkıyorum... Evde yalnızken bile artık kendimi kasar oldum ya da böyle olursa böyle böyle yaparım diye senaryolar yazıyorum. Değmez!!! O yüzden konuşulması gereken yerde konuşmak gerek.
Susmamak gerek çünkü sinir hastası oluyorsun; mesala sürekli kendimi sıktığımı farkettim. Dişlerimi sıkıyorum, ellerimi sıkıyorum... Evde yalnızken bile artık kendimi kasar oldum ya da böyle olursa böyle böyle yaparım diye senaryolar yazıyorum. Değmez!!! O yüzden konuşulması gereken yerde konuşmak gerek.