- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
sana katiliyorum zeytin
arkadaş banlanmış çokta iyi olmuş hala ısrarla o... diyor tövbe tövbe..
gelin bu kadını asalim yada kellesini ucuralim
Allah bile zinayi affediyor iken biz kimiz ki...
hem büyük konuşmamak lazım Allah korusun şeytana uyuldumu herkes yapar
bu olay tıpkı ballicıleri torbacıları dislayip iyice batakliga surmeye sebep olmaya benziyo
aile bu kadına çok afadersiniz sen o....sun deyip alakayi kesse ne olur
o kadın daha da bataklığa batar.
hiç unutmuyorum bir radyoda dinlemiştim hayat kadını aradı ki zaten program sırf onlar içindi o gün.
dj sordu kadına nasıl bu işe bulastiniz diye...kadının lafları hâlâ kulaklarim da
dedi ki;hiç birimiz bu işi zevk için yapmıyoruz.örnekler verdi
kimisi eşinden boşanmış ailesi sahip çıkmamış
kimisi kocası tarafından alıştirilmış vs. ne kadar dehset verici...yani neymis düşene tekme vurursak olacağı belli...eline sağlık zeytin kardeşim sende gayet güzel anlatmışsin
Ağzına sağlık cankizim... sen de ne güzel anlatmışsın.. aynen katılıyorum..
Forumda ne zaman norm dışı birşey konuşulsa hemen böyle bir üslupla yüklenenler çıkıyor... belki benzer hikayelerin farklı açıdan mağdurları olmuş oluyorlar, yine de bu sıfatları yakıştırmak çok çirkin... üstelik burada kimse oh iyi yapmış demiyor ki... inatla tekrar tekrar söyleyip duruyor...
Beki de kendi eşlerinden endişe ediyorlar bu hikayeleri duyunca, oysa bunun yerine kendi kızlarından kızkardeşlerinden endişe edip de büyük konuşmaması gerekmez mi insanın...

inşallah konu sahibi kardeşimiz de kendini korur, hayırlısıyla kendi hayatını kurar..