• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Susmaya devam mı etmeliyim?

sana katiliyorum zeytin
arkadaş banlanmış çokta iyi olmuş hala ısrarla o... diyor tövbe tövbe..

gelin bu kadını asalim yada kellesini ucuralim
Allah bile zinayi affediyor iken biz kimiz ki...

hem büyük konuşmamak lazım Allah korusun şeytana uyuldumu herkes yapar
bu olay tıpkı ballicıleri torbacıları dislayip iyice batakliga surmeye sebep olmaya benziyo

aile bu kadına çok afadersiniz sen o....sun deyip alakayi kesse ne olur
o kadın daha da bataklığa batar.

hiç unutmuyorum bir radyoda dinlemiştim hayat kadını aradı ki zaten program sırf onlar içindi o gün.
dj sordu kadına nasıl bu işe bulastiniz diye...kadının lafları hâlâ kulaklarim da

dedi ki;hiç birimiz bu işi zevk için yapmıyoruz.örnekler verdi
kimisi eşinden boşanmış ailesi sahip çıkmamış
kimisi kocası tarafından alıştirilmış vs. ne kadar dehset verici...yani neymis düşene tekme vurursak olacağı belli...eline sağlık zeytin kardeşim sende gayet güzel anlatmışsin

Ağzına sağlık cankizim... sen de ne güzel anlatmışsın.. aynen katılıyorum..

Forumda ne zaman norm dışı birşey konuşulsa hemen böyle bir üslupla yüklenenler çıkıyor... belki benzer hikayelerin farklı açıdan mağdurları olmuş oluyorlar, yine de bu sıfatları yakıştırmak çok çirkin... üstelik burada kimse oh iyi yapmış demiyor ki... inatla tekrar tekrar söyleyip duruyor...

Beki de kendi eşlerinden endişe ediyorlar bu hikayeleri duyunca, oysa bunun yerine kendi kızlarından kızkardeşlerinden endişe edip de büyük konuşmaması gerekmez mi insanın... :31:

inşallah konu sahibi kardeşimiz de kendini korur, hayırlısıyla kendi hayatını kurar..

Cok zor bir durum. Iki ucu b.klu degnek dedikleri...
Yalniz ben enisteniz hakkinda yazdiklarinizdan oturu enistenizin bu olanlardan haberi var diye dusundum. Yani cok afedersiniz, enisteniz ablanizi pazarliyor olabilir mi? Benim aklima bu geldi. Adam degil adamlar olmasi ve devamli telefonda olan bir kadina enistenizin karismamasi ve cok iyi davranmasi bana bunlari dusundurdu.

Böyle bir olasılık yok kesinlikle.
Eniştem evden işe, işten eve bir adam doğru düzgün erkek arkadaşı bile yok.
Ablamdan neden şüphelenmediğini bilmiyorum, belki de çok güveniyordur.
Ayrıca ablam ondan daha önce boşanmak istediğinde ağlamıştı yani çok da seviyor.
Ablamın görüştüğü adamlarla arasında cinsellik yok daha çok flört ediyor, geziyor, konuşuyor.
Sen bilemezsin diyebilirsiniz ama böyle bir şeye ihtimal bile vermiyorum.

Ağzına sağlık cankizim... sen de ne güzel anlatmışsın.. aynen katılıyorum..

Forumda ne zaman norm dışı birşey konuşulsa hemen böyle bir üslupla yüklenenler çıkıyor... belki benzer hikayelerin farklı açıdan mağdurları olmuş oluyorlar, yine de bu sıfatları yakıştırmak çok çirkin... üstelik burada kimse oh iyi yapmış demiyor ki... inatla tekrar tekrar söyleyip duruyor...

Beki de kendi eşlerinden endişe ediyorlar bu hikayeleri duyunca, oysa bunun yerine kendi kızlarından kızkardeşlerinden endişe edip de büyük konuşmaması gerekmez mi insanın... :31:

inşallah konu sahibi kardeşimiz de kendini korur, hayırlısıyla kendi hayatını kurar..

aynen canım.
dün benim yorumuma cevap vermiş "bu kadın senin eşinle yapsa yinede din kardeşim yanlış yapmış "dermisin diye..alakaya bak.:34:

sana katiliyorum zeytin
arkadaş banlanmış çokta iyi olmuş hala ısrarla o... diyor tövbe tövbe..

gelin bu kadını asalim yada kellesini ucuralim
Allah bile zinayi affediyor iken biz kimiz ki...

hem büyük konuşmamak lazım Allah korusun şeytana uyuldumu herkes yapar
bu olay tıpkı ballicıleri torbacıları dislayip iyice batakliga surmeye sebep olmaya benziyo

aile bu kadına çok afadersiniz sen o....sun deyip alakayi kesse ne olur
o kadın daha da bataklığa batar.

hiç unutmuyorum bir radyoda dinlemiştim hayat kadını aradı ki zaten program sırf onlar içindi o gün.
dj sordu kadına nasıl bu işe bulastiniz diye...kadının lafları hâlâ kulaklarim da

dedi ki;hiç birimiz bu işi zevk için yapmıyoruz.örnekler verdi
kimisi eşinden boşanmış ailesi sahip çıkmamış
kimisi kocası tarafından alıştirilmış vs. ne kadar dehset verici...yani neymis düşene tekme vurursak olacağı belli...eline sağlık zeytin kardeşim sende gayet güzel anlatmışsin

Çok iyi olmuş sevinmişsin de kısa bandı oda evli olup evine bir haftalığına başka erkek alan biri içindi.

Kardeşi de söylüyor iki tarafı da idare ediyormuş zevk derim ben buna

Evet sizin için farklı benim için farklı annesine söyler olacağına varır her şey

Son düzenleme:
Susmaya devam etmeyip neyapabilirsin ki?
Eğer yapılabilecek birşey varsa, bunu yapması gerekenler varmış senden önce. Annen baban abin v.s.
O yüzden susmaya devam et.
Uzak dur bir de.

ablan esini aldatiyor siz buna omur boyu sir kalacak diyorsunuz :53: ablanin enisteni aldatmasindan daha cok arkanizdan konustugu icin muzdaripsiniz :51::51::51: kardeslikten cok insanlik gorevini yap enistene gercegi acikla adami daha fazla keriz yerine koymasin ablan :51::51::51:

ablan esini aldatiyor siz buna omur boyu sir kalacak diyorsunuz :53: ablanin enisteni aldatmasindan daha cok arkanizdan konustugu icin muzdaripsiniz :51::51::51: kardeslikten cok insanlik gorevini yap enistene gercegi acikla adami daha fazla keriz yerine koymasin ablan :51::51::51:

Bu benim boyumu aşıyor.
Böyle bir şeyi söyleyecek kişi ben olamam.

enişteye söylemiyorsun o söylemiyor bu söylemiyor ablan arkandan konuşmaya devam ediyor e be kardeşim sorabilir miyim peki bu konuyu buraya neden açtın..içini dökmek içinse sadece amenna Allah kolaylık versin ablanıza ve size diyip kenara çekilelim ne dersin:19:

enişteye söylemiyorsun o söylemiyor bu söylemiyor ablan arkandan konuşmaya devam ediyor e be kardeşim sorabilir miyim peki bu konuyu buraya neden açtın..içini dökmek içinse sadece amenna Allah kolaylık versin ablanıza ve size diyip kenara çekilelim ne dersin:19:

Ablamın arkamdan konuştuklarını duymamış gibi yaptım.
Ağlıyor, sinir hastası ve benden kaç yaş büyük diye karşısında genellikle sustum.
Ama artık sabrımı zorlamaya başladı ve ben de bir karar almadan önce danışmak istedim.
Artık susmalı mıyım susmamalı mıyım?
Mesele bu yani içimi dökmek için yazmadım.

Son düzenleme:
Ablamın arkamdan konuştuklarını duymamış gibi yaptım.
Ağlıyor, sinir hastası ve benden kaç yaş büyük diye karşısında genellikle sustum.
Ama artık sabrımı zorlamaya başladı ve ben de bir karar almadan önce danışmak istedim.
Artık susmalı mıyım susmamalı mıyım?
Mesele bu yani içimi dökmek için yazmadım, teşekkür ederim.

pekala burda yorum yapan 100 üyeden 99 nun dediği gibi susma kardeşim...

Sizlere danışmak istediğim çok önemli bir konu var.

Benim bir ablam var ve aramızda oldukça hatırı sayılır yaş farkımız var.
İlk olarak eşini aldatıyor ve bazen o adamlar benimle tanışmaya kalkıyor ben de ağzıma geleni sayıyorum.
Ablama yanlış yaptığını söylüyorum ama ablam olduğun için sana kıyamıyorum, o adamlar benimle konuşmaya kalkmasın pişman ederim diyorum.
Bundan dolayı da bana sinir oluyor.
Neden böyle bir kadın oldu anlayamıyorum, eniştem her dediğini yapmak için sabah akşam çalışıyor kendine hiçbir şey almıyor.
Bu konu benimle ölene kadar sır olarak kalacak elbette ama asıl sorum diğer konuda ne yapmam gerektiği.

Diğer konuya gelelim.
İki çocuğu var ve büyük olan yeğenim beni çok sever, üniversiteden geleceğim diye para biriktirmiş bana sürpriz bir şeyler alabilmek için.
Sosyal paylaşım sitesinde duvarıma şiirler yazar ne zaman geleceksin diye. Ablam bunları görüyor ve sürekli arkamdan konuştuğunu duyuyorum.
Kendine çeşit çeşit ayakkabı alıyor kredi kartıyla, onu ödüyor ve bu yüzden harçlıklarını harcamasını istemiyor.
Teyzene şiirler yazıyorsun teyzen mi sana ayakkabı alıyor, teyzen mi yedi paralarını, onun istediklerini mi aldın diye çocuğa beş gün surat asıyormuş.
Ayrıca ben ne alırsam tekini ablama veririm, fiyatının hiç önemi yok ama buna rağmen babam bana bir şey aldığında benimle konuşmuyor.

Bir gün yeğenimin yine bana bir şeyler aldığını duymuş, beş lira harcadı diye kızmış.
Bir şeyler dediğim de yiyecek, içecek.
Ablam bir sabah bunun için çocuğu azarlıyor ve arayacağım bakalım o çok sevdiğin teyzen seni bugün göz muayenesine götürecek mi diye beni arayıp deniyor aklınca.
Bu olaydan sonra ablamla bir süre konuşmadım sonra benden yaşı büyük ve ablam diye arayıp sen ne yaparsan yap benim ablamsın aramızda bunların bir önemi yok dedim konuyu kapattık.

Şimdi hala arkamdan konuştuğunu duyuyorum, akrabalara babam bana hiçbir şey yapmadı hep ona yapıyor, yeğenime de yine teyzene mi yedirdin paralarını diyormuş.
Halbuki babam bana harcadığı parayı ona da harcadı. Hadi diyelim babam yapmadı, ben babam ne aldıysa iki tane aldırıp tekini ona verdim
Bana neden böyle yapıyor diye düşünüyorum bir türlü anlayamıyorum.

Çok sinirliyim ve artık susmak yerine bazı şeyleri yüzüne vurmak istiyorum ama hemen bağırıp çağırıyor, ağlıyor.
Beni aptal yerine koyduğunu düşünüyorum ki kendisi yıllar önce kaybolan yüzüğü için evinde kaldığımdan dolayı benden şüphe bile etmişti.
Bunlara rağmen hepsini hafızamın çöplüğüne atıp önüme baktım ama hala terbiyesizlik yapıyor.

Canim sen ne kadar iyi kalpliliginden insanligindan ödün verme ablana gelince bunu göremiyo belli gözüne perde inmiş yanlış yapiyo ama bence sen saygını göster çok da samimi olmamaya çalış çünkü karakterini anlattin ablanın yarın birgün ortaya çıksa durumu sanada atar suçu oda biliyodu falan ailenle aran açılır. Allah yardımcın olsun tatlım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X