- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
Valla sinirim bozuldu yorum yapamicam artık canım gecmis olsun
Teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sinirim bozuldu yorum yapamicam artık canım gecmis olsun
Dışarıdan biri olsa kestirip atarım.
Ama aile olduğu zaman silip atmak mümkün değil.
Düşünemiyorum babam, abilerim öğrendiğinde ona neler olur.
Hayatı kararır, ailemiz dağılır böyle bir kararı benim vermem mümkün değil.
Eğer öğrenilecekse de bunu benden duymasın kimse.
Çok kötü olaylar olur, tahmin bile edemiyorum.
Anlaşıldı ablan iflah olmaz belli ve intihar ile korkutuyor sizi.
Enişten sessiz sedasız olabilir ama namus bu gözü dönerse ne olur acaba
Sen onu kazanamazsın şu saatten sonra
sizin gibi bir kardeşi var daha ne istiyor iyi davranacagı yerde kötülük düşünüyo.
umarım çıktığı bu yanlış yoldan en kısa zamanda döner
Kocası gece gündüz çalışıyor ve ablanız kocasını aldatıyor öyle mi? Bu vicdan azabına sizi de ortak etmiş. Buna göz yumarak nasıl yaşıyorsunuz merak ettim? Ilk bölümden sonra anlattıklarınız ilk bölüme göre devede kulak.
Ben ne olacağını bilmiyorum.
Kendi problemlerim de var ve üstüne ablamın yaptıkları ekleniyor.
Ben de pek sağlıklı düşünemiyorum durumlar çok karışık.
Teşekkür ederim inşallah kimsenin başı yanmadan ya kendi boşanır ya da düzelir.
Benim de çok problemlerim var.
Yani öyle ki artık düşünemiyorum bazı şeyleri.
Bu evde çok kırıldım, çok kötü günler geçirdim artık bazı duygularımı bastırdım daha soğukkanlıyım.
Ortada çok büyük yanlışlar var, her şey yanlış ailemizde.
İnsan düzeltmeye nereden başlayacağını şaşırıyor.
Sizlere danışmak istediğim çok önemli bir konu var.
Benim bir ablam var ve aramızda oldukça hatırı sayılır yaş farkımız var.
İlk olarak eşini aldatıyor ve bazen o adamlar benimle tanışmaya kalkıyor ben de ağzıma geleni sayıyorum.
Ablama yanlış yaptığını söylüyorum ama ablam olduğun için sana kıyamıyorum, o adamlar benimle konuşmaya kalkmasın pişman ederim diyorum.
Bundan dolayı da bana sinir oluyor.
Neden böyle bir kadın oldu anlayamıyorum, eniştem her dediğini yapmak için sabah akşam çalışıyor kendine hiçbir şey almıyor.
Bu konu benimle ölene kadar sır olarak kalacak elbette ama asıl sorum diğer konuda ne yapmam gerektiği.
Diğer konuya gelelim.
İki çocuğu var ve büyük olan yeğenim beni çok sever, üniversiteden geleceğim diye para biriktirmiş bana sürpriz bir şeyler alabilmek için.
Sosyal paylaşım sitesinde duvarıma şiirler yazar ne zaman geleceksin diye. Ablam bunları görüyor ve sürekli arkamdan konuştuğunu duyuyorum.
Kendine çeşit çeşit ayakkabı alıyor kredi kartıyla, onu ödüyor ve bu yüzden harçlıklarını harcamasını istemiyor.
Teyzene şiirler yazıyorsun teyzen mi sana ayakkabı alıyor, teyzen mi yedi paralarını, onun istediklerini mi aldın diye çocuğa beş gün surat asıyormuş.
Ayrıca ben ne alırsam tekini ablama veririm, fiyatının hiç önemi yok ama buna rağmen babam bana bir şey aldığında benimle konuşmuyor.
Bir gün yeğenimin yine bana bir şeyler aldığını duymuş, beş lira harcadı diye kızmış.
Bir şeyler dediğim de yiyecek, içecek.
Ablam bir sabah bunun için çocuğu azarlıyor ve arayacağım bakalım o çok sevdiğin teyzen seni bugün göz muayenesine götürecek mi diye beni arayıp deniyor aklınca.
Bu olaydan sonra ablamla bir süre konuşmadım sonra benden yaşı büyük ve ablam diye arayıp sen ne yaparsan yap benim ablamsın aramızda bunların bir önemi yok dedim konuyu kapattık.
Şimdi hala arkamdan konuştuğunu duyuyorum, akrabalara babam bana hiçbir şey yapmadı hep ona yapıyor, yeğenime de yine teyzene mi yedirdin paralarını diyormuş.
Halbuki babam bana harcadığı parayı ona da harcadı. Hadi diyelim babam yapmadı, ben babam ne aldıysa iki tane aldırıp tekini ona verdim
Bana neden böyle yapıyor diye düşünüyorum bir türlü anlayamıyorum.
Çok sinirliyim ve artık susmak yerine bazı şeyleri yüzüne vurmak istiyorum ama hemen bağırıp çağırıyor, ağlıyor.
Beni aptal yerine koyduğunu düşünüyorum ki kendisi yıllar önce kaybolan yüzüğü için evinde kaldığımdan dolayı benden şüphe bile etmişti.
Bunlara rağmen hepsini hafızamın çöplüğüne atıp önüme baktım ama hala terbiyesizlik yapıyor.
En ufak hatasın da tüm aileyi yakar ablan ailesini de değil ve boşansa daha beter hale gelir nasılsa artık daha rahatım diye
Sabır diliyorum işiniz çok zor açıkcası![]()
büyük hatalar bunlar
ablanın bu davranışlarının bir nednei var mı sence
kendisini mutlu etmek için uğraşan bir eş
anlayışlı bir kardeş
2 de evlat
bir insan neden ihaneti tercih eder?
en kolayı ahlaksızlık demek ama
bilemiyorum
başka bir neden varmış hissine kapıldım
hayata öfkeli gibi
elbette mazur gösterecek hiç bir yanı yok
yaptıkları en büyük hata denilen şeyler
allah ıslah etsin
Teşekkür ederim.
Evet aynen dediğiniz gibi hayata karşı öfkeli.
Üniversite okumadığı için, babamdan yediği dayaklar için.
Babamın gençliğinde yaptığı iğrençliklerin hepsine şahit olduğu için.
Şimdi yaşı 35 oldu neredeyse ve içinde kalan çok şey var sanırım.
Şefkate ve merhamete ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum.
Dizilerdeki baba kız ilişkilerine ağladığından bahseder hep.
Çok üzülüyorum, zengin bir adamla evlenmediği için de pişman.
Eniştem elinden gelenin fazlasını yapıyor eksiği yok ama arkadaşlarının çok zengin hayatlarına özeniyor.
Kocasını aldatıyorsa size nasıl rahatça anlatıyor tanıştırıyor onu anlamadım ben hadi tanıştırıyor siz onun açığını biliyorsunuz diye sizi el üstünde tutması lazım ama oğlunun san aldıklarında gözünün olduğunu söylüyorsun çocuk bu harçlığıyla ne alabilecek yani neden kendi oğluna trip yapsın sana hediye alıyor diye zaten durumu iyiymiş yani bilmiyorum bir gariplik var konuda da çözemedim. Hem ben ablamın eşini aldattığını bilicem hem de arkamdan konuşacak bunu yeğeniniz mi söylüyor size. Annesi tahmin edebilir söyleyebileceğini hem onun aldattığını bilip hem eniştenizin yüzüne bir şey yokmuş gibi nasıl bakabiliyorsunuz ablanızı yaptığı da fazlaca pişkinlik kim aldatır da kardeşine tanıştırır adamı yahu.
Açık olacam hiç kusura bakma ablan resmen o... o kendinden başkasını düşünmeyecek kadar bencil ise sende öyle olacaksın. O adamlar var ya bir gün kendisi değil sen yapmışsın diye senin üstüne bile atar. Ben olsam selamı keserim görüşmem bile.
Anneme anlattım.
Büyük abim hissediyor sanırım çünkü geçenlerde rüyasında başka bir adamla gördüğünü söyledi.
Eniştemin yanında telefon elinden düşmüyor o da sormuyor sen ne yapıyorsun telefonda diye.
Eniştem de bir garip, saf desem değil çünkü bize karşı ablamı doldurduğu çok olmuştur.
Kocasını aldatıyorsa size nasıl rahatça anlatıyor tanıştırıyor onu anlamadım ben hadi tanıştırıyor siz onun açığını biliyorsunuz diye sizi el üstünde tutması lazım ama oğlunun san aldıklarında gözünün olduğunu söylüyorsun çocuk bu harçlığıyla ne alabilecek yani neden kendi oğluna trip yapsın sana hediye alıyor diye zaten durumu iyiymiş yani bilmiyorum bir gariplik var konuda da çözemedim. Hem ben ablamın eşini aldattığını bilicem hem de arkamdan konuşacak bunu yeğeniniz mi söylüyor size. Annesi tahmin edebilir söyleyebileceğini hem onun aldattığını bilip hem eniştenizin yüzüne bir şey yokmuş gibi nasıl bakabiliyorsunuz ablanızı yaptığı da fazlaca pişkinlik kim aldatır da kardeşine tanıştırır adamı yahu.
Çok basit bir şey olur ise kardeşini de yakacak oda biliyor benle geliyordu onun yüzünden oldu abls gel benle dedi vs vs yalan mı yok ?
çok afedersinizde bu ne kadar iğrenç bir üslup
kadın yanlış yolda olabilir.burada çözüm bulmak yerine ahkam kesiyoruz.lütfen kendinize gelin.
bende eniştenize takıldım kaldım,ablanızın bir değil birden fazla erkekle görüşüyor olması eniştenizin hiç mi dikkatini çekmedi diye.ablanızın yaptığı çok kötü bir şey ama .ablanızı yargılamayacağım. kimsenin iç dünyasını neler yaşadığını onu bunları yapmaya iten sebepleri bilmeden suçlamaya hakkımız yok.merak ettim ablanız eniştenizle severekmi evlendi.ablanız bu aldatmalara başladığı zmanlarda mı size davranışları değişti yoksa hep mi böyleydi.
Benden korkmuyor, onu ele vermeyeceğimden emin.
Durumu iyi değil, sadece ilk yazdığımı okumuşsunuz sanırım.
Ablam çalışıyor ama öyle devamlı bir iş değil.
Genel olarak çocukların harçlıkları, eniştemin katkıları, işten kazandığı parayla kredi kartını ödüyor.
Eniştemin babası çocuklara harçlık veriyor, bazen yeğenim babasının iş yerine çalışmaya gittiğinde iyi para alıyor.
Ablam da bu paraların en azından yarısını istiyor çocuktan.
O duruma gelindikten sonra suçun kimde kalacağı önemli değil, zaten hepimiz yandık demektir.
Ben bayanın o yorumuna cevap vermedim.
Teşekkür ederim siz cevap vermişsiniz.
Babamın baskılarından kurtulmak için evlendi.
Eniştem her dediğini yapıyordu, ona hediyeler alıyordu, ideal gözüktü ki eniştem ablama karşı hala çok iyidir hakkını yiyemeyiz.
Ablamla 14 yaş fark var aramızda.
İlk çocuğu doğduğunda ben küçüktüm zaten, ikinci çocuk olduğunda 15-16 yaşlarındaydım.
Ablamda kalıyordum, ufaklığa ben bakıyordum yani elimden geldiğince yardımcı oluyordum çünkü psikolojisi iyi değildi.
Önceden tam hatırlayamıyorum açıkçası ama internet ve telefonlar bu kadar gelişmemişti, aldatmak kolay değildi sanırım şimdiki gibi.
Aslında düşündüğümde ablam ilk çocuktan sonra çok kilo almıştı sonra diyete başladı ve zayıfladı.
Ondan sonra ikinci çocuğa hamile kaldı ama önceki gibi kilo almadı.
Yani işler zayıfladıktan sonra değişti.
Teknoloji ve imkanlar gelişti, ablamın yaşı ilerledi gözü açıldı diyebiliriz.
kadın yanlış yolda olabilir.burada çözüm bulmak yerine ahkam kesiyoruz.lütfen kendinize gelin.