Susmuyor

maharetcan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
506
265
23
41
Kızlar Kv bebek bakımına yardım İçin bana geldi , bir hafta oldu ama ben kendimi sıkmaktan beynimi döndürdüm resmen
Susmuyor konuşuyor ve gırtlağında hoparlör var sanki
Susmuyor susmuyor susmuyor susmuyor
Kendinden diğer torunlarından anasından bacısından kendinden ve time kendinden ve yine kendinden bahsediyor ama hoparlör takılmış gibi gırtlağına , normal insna konuşması max seviye 10 sa bu kadının ki 55 !!!!
Susmuyor ve yine susmuyor
Ben konuşmasam telle konuşuyor , ses çok yüksek dedim sabah sofrada konuşurken kadın , biraz kıstı sesini ama sonra yine aynı , bebeğimi ayağında uyuturken de telle konuşuyor , kocası sa aynı şeyden şikayetçi insanı hayattan soğutan bir konuşması var , bebek için yardım ediyor evet veriyorum ona işlerimi yapıyorum uyuyorum ama susmuyor kadın ya , ben uyurken sesi çıkmıyor kapıları örtüyorum ama gün içine beynime ediyor
Geri gitmesini istiyorum .... bir aylık gibi eşime söylemiştim ama sanırım dayanamayacağım ya inanılmaz gerginim
Eşim şehir dışında çalışıyor Şu bir kaç hafta , ben haftanın bir kaç günü işe gidiyorum Bebeğime acıyorum çocuğun kulaklar patlayacak siye , henüz bebeğimle evde tek kalmadılar hiç , ben hem evden gitmek istiyorum hem bebeği nasıl bırakacağım diye düşünüyorum inanın hayattan soğudum bir haftada depresyona girdim
Hayata çok da bağlı değildim zaten orası da ayrı

Çocuğunuza kendiniz bakarsanız ve yardımını istemediğinizi söylerseniz gider büyük ihtimalle

Yalnız hem yardımını kabul edip çocuk baktırıp hem de çocuğuma acıyorum ıyy sesi çok yüksek yaklaşımınız

Kadın kendi çocuğunu sizde bakmıyor sonuçta. Sizinkini sizin evinizde bakıyor.

Eşinizin kulakları patlamadıysa sizin bebeğinde patlamaz,sonuçda kocanızıda o beğenmediğiniz kadın yetiştirdi. Siz ona gıcık olduğunuz için batıyordur ne yapsa size fazla geliyordur. Şansınızı anlayın bakıcıya verip gözünüz arkada kalacağına ,size yardım eden birinin yüksek sesine dayanın. Belki kulaklarında problem vardır,bir doktora gösterse eşiniz,kadınında derdine çare olmuş olur.

Kulaklarında sıkıntı yok
Çenesinde var
Susmuyor anacım sus mu yor
Ya insan az sağduyulu olmaz mı madem yardıma geldi neden illa katlanmak zorundayım ki ? Bunu anlamıyorum
Bu gerçek bir yardım değil bence
Beynimin içinde stadyum var gibi o derece

Kibarca gitmesini rica etsen öyle bir imkanın yok mu

O zaman gönder kaynananı. Sonra uykusuzluk, yorgunluk, hem bebek hem ev işi hem normal iş git gel sonra 4 gözle ara kaynananı. "Yaaa çok konuşuyordu ama enazından yardm ediyordu" diye yanarsn. (Kaynana olmak gerçekten zor arkadaş. Yardm edersin sesin batar etmezsin varlığı batar..)

Ben bunu anlamıyorum
Kaynanana zor durumda olsa ben ona bakmaya veya yardıma gitsem
Sürekli bağırarak konuşsam , kendimi anamı bacımı sürekli anlatsam , o bitmedi sürekli onlarla telde konuşsam , ama yardım da ediyorum !!! Bu nasıl bir yardım acaba ? Kadın benim sesimden rahatsız olsa beyni patlasa , o zaman ya sesime katlanacak ya da giderim mi demem gerekiyor ?
Çok saçma ya

Gönder bacım. Yardımından bile memnun değilsin kadının. Evinde mi tut diyorum. Gönder. Ama sonra ararsın diyorum.. Benim de bebeğim var. Kaynanamla altlı üstlü oturmamıza rağmen 1 saat fazla uykuya hasretim.. anlatabiliyor muyum ? Bazı şeyleri insan anlamyor (benim kaynanam da bağırarak konuşur)

Ne yapsın hem çocuğunuza baksın hem sus pus otursun mu mesela koca kadın?

Bu da çok gerçekçi bir beklenti değil.
Atalarımız da eskiden böyle durunlar yaşamış olmalı ki gülü seven dikenine katlanır demişler.

Tek sıkıntı çok ve yüksek sesle konuşmasıysa idare edilebilir gibi geldi. Yani bu yaştan sonra değişmez ayrıca "dur çok konuşayım da gelin rahatsız olsun nihahahha" kafasında da değildir heralde. Arkadaşların dediği gibi çok rahatsızsanız evine gönderin.

Sinirleriniz yıpranmış anlıyorum ama kadın hep böyleyse yapacak bir şey yok gibi duruyor
Ben de konuşurken sesim az çıkıyormuş öyle diyor bazi kişiler ama bunun kendim farkında olmadığım için malesef degistiremiyorum.
Ben de yüksek sesle konuşan insanlara tahammulsuzum
Eşim de bazen öyle konuşur ve sürekli sessiz konuş demekten gına geliyor işkence gibi bağıran insanla konusmak.

Gerçekten tahammül edemiyorsanız ben bundan sonrasını hallederim sağol yardımın için filan deyip gönderin
Zorlanacaksınız da malesef katlanmaktan başka çare yok gibi duruyor

Gitmesini isteyin o zaman ama bahaneler bularak degil aynen burda yazdiklarinizin aynisini yuzune soyleyin madem bu kadar SUS MU YOR yazacak kadar bunaldiniz.

Gercekten koskoca insanlar yardim etmeye gelsinler birde gelinler demedigini birakmasinlar arkalarindan. Bilemedim ne denir buna!!

Cok haklisiniz katiliyorum size valla ben kaynanam olsun yabimda camurdan olsun diyorum bebegim dogunca onun bana cok faydasi olcagini eminim kendi annem helcek evet ama kendi annem ne kadar kala bilirki kadin daha kucuk 10yasinda kardesim var kv daha cocugu yok kucuk hepsi evlenmis buyukler bi kpli kendisi oda kendisini idare eder kprim ama isde esimin is dolayindan getiremiyoruz istekle yoksa hergun getir kv diye basinin etini yiyorum millet istemez kv ben agzimla zorla getir doyorum ama gelemiyo imkansiz bise yani o yuzden kizlar dua edinki geliyo yaniniza kvleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…