- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
- Konu Sahibi maharetcan
-
O zaman gönder kaynananı. Sonra uykusuzluk, yorgunluk, hem bebek hem ev işi hem normal iş git gel sonra 4 gözle ara kaynananı. "Yaaa çok konuşuyordu ama enazından yardm ediyordu" diye yanarsn.Kulaklarında sıkıntı yok
Çenesinde var
Susmuyor anacım sus mu yor
Ya insan az sağduyulu olmaz mı madem yardıma geldi neden illa katlanmak zorundayım ki ? Bunu anlamıyorum
Bu gerçek bir yardım değil bence
Beynimin içinde stadyum var gibi o derece
Ben bunu anlamıyorumO zaman gönder kaynananı. Sonra uykusuzluk, yorgunluk, hem bebek hem ev işi hem normal iş git gel sonra 4 gözle ara kaynananı. "Yaaa çok konuşuyordu ama enazından yardm ediyordu" diye yanarsn.(Kaynana olmak gerçekten zor arkadaş. Yardm edersin sesin batar etmezsin varlığı batar.. )
Gönder bacım. Yardımından bile memnun değilsin kadının. Evinde mi tut diyorum. Gönder. Ama sonra ararsın diyorum.. Benim de bebeğim var. Kaynanamla altlı üstlü oturmamıza rağmen 1 saat fazla uykuya hasretim.. anlatabiliyor muyum ? Bazı şeyleri insan anlamyor (benim kaynanam da bağırarak konuşur)Ben bunu anlamıyorum
Kaynanana zor durumda olsa ben ona bakmaya veya yardıma gitsem
Sürekli bağırarak konuşsam , kendimi anamı bacımı sürekli anlatsam , o bitmedi sürekli onlarla telde konuşsam , ama yardım da ediyorum !!! Bu nasıl bir yardım acaba ? Kadın benim sesimden rahatsız olsa beyni patlasa , o zaman ya sesime katlanacak ya da giderim mi demem gerekiyor ?
Çok saçma ya
Ne yapsın hem çocuğunuza baksın hem sus pus otursun mu mesela koca kadın?Ben bunu anlamıyorum
Kaynanana zor durumda olsa ben ona bakmaya veya yardıma gitsem
Sürekli bağırarak konuşsam , kendimi anamı bacımı sürekli anlatsam , o bitmedi sürekli onlarla telde konuşsam , ama yardım da ediyorum !!! Bu nasıl bir yardım acaba ? Kadın benim sesimden rahatsız olsa beyni patlasa , o zaman ya sesime katlanacak ya da giderim mi demem gerekiyor ?
Çok saçma ya
Cok haklisiniz katiliyorum size valla ben kaynanam olsun yabimda camurdan olsun diyorum bebegim dogunca onun bana cok faydasi olcagini eminim kendi annem helcek evet ama kendi annem ne kadar kala bilirki kadin daha kucuk 10yasinda kardesim var kv daha cocugu yok kucuk hepsi evlenmis buyukler bi kpli kendisi oda kendisini idare eder kprim ama isde esimin is dolayindan getiremiyoruz istekle yoksa hergun getir kv diye basinin etini yiyorum millet istemez kv ben agzimla zorla getir doyorum ama gelemiyo imkansiz bise yani o yuzden kizlar dua edinki geliyo yaniniza kvlerinizO zaman gönder kaynananı. Sonra uykusuzluk, yorgunluk, hem bebek hem ev işi hem normal iş git gel sonra 4 gözle ara kaynananı. "Yaaa çok konuşuyordu ama enazından yardm ediyordu" diye yanarsn.(Kaynana olmak gerçekten zor arkadaş. Yardm edersin sesin batar etmezsin varlığı batar.. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?