Susmuyor

bilirim bu susmayan anneleri. kiminin karakteri bu. yapacak bir sey yok. kabulleneceksiniz onu oyle. sonucta size karsi yaptigi bir hareket yok. onun tarzi bu.

benim arkadasimin kayınvalidesi degil annesi boyle. arkadasim annesi oldugu icin uyariyor. ama az sonra kadin yine normaline dönüyor. boyle yani. icinden gelen bu. engel olamiyor.

Çatlamıyoruz şahsen bekarım ama yinede siz bilirsiniz. Bu arada kocanızın yetıne bakıyor. Bakmak zorunda değildi. Çocuk sızın çocuğunuz ya hani bakıcı şu bu ayarlayabilirdiniz. Haz etmediğiniz insanla aynı evde olmazdınız. Yukarda bana kocamın yardımı olmuyor dedınız. Dönüşümlü bakıyormuşsunuz. Buda ayrı bı tezatlık. Burda da kimse sizi kıskanıp çatlamıyor çünkü kv bakmak zorunda değil diyip bakıcı tutarlar ya da karı koca bakıyorlar. Evebeyn sızsınız. Mecbur ya katlancaksınız ya göndercek kendınız bakacaksınız. Çözümü basıt

Nesi saçma bunun? Saçma olan sizin ruh haliniz. Kimsenin kulağı ve beyni bunun için patlamaz. Gıcık oluyorsanız çekmek zorunda değilsiniz, gönderin gitsin.

Çok kısa bir süre katlanacam
Katlanmak zorunda olmayı aklım almıyor
Az biraz dozajı düşük konuşsa diye dert yandım millet saldırdı resmen

Size bulasmadigi sürece sıkıntı yok bence.Benimki de az konuşur ama beni sinir eder bık bik .Eleştirir .Keşke benimki de yüksek desibel de konuşsa da başkalarıyla konuşsa .Hiç sıkıntı etmezdim ..

Size bulasmadigi sürece sıkıntı yok bence.Benimki de az konuşur ama beni sinir eder bık bik .Eleştirir .Keşke benimki de yüksek desibel de konuşsa da başkalarıyla konuşsa .Hiç sıkıntı etmezdim ..
Bilemezsin sıkıntı edip etmeyeceğini , yaşaman lazım , gece en az 10 kere uyanmış diş çıkaran bir bebeğim var , zaten aşırı yorgun ve baş ağrılı kalkıyorum sabahları , normal sohbet muhabbet varken neden 10 km öteye ses duyurma çabasında gibi konuşulur anlam veremiyorum , stadda gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…