- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
- Konu Sahibi maharetcan
-
Oğlunun yerine mi bakıyor.Farklı şehirlerdeyiz
Oğlunun yerine bakıyor şimdi bir kaç hafta
Yoksa işim olmaz
Çatlamıyoruz şahsen bekarım ama yinede siz bilirsiniz. Bu arada kocanızın yetıne bakıyor. Bakmak zorunda değildi. Çocuk sızın çocuğunuz ya hani bakıcı şu bu ayarlayabilirdiniz. Haz etmediğiniz insanla aynı evde olmazdınız. Yukarda bana kocamın yardımı olmuyor dedınız. Dönüşümlü bakıyormuşsunuz. Buda ayrı bı tezatlık. Burda da kimse sizi kıskanıp çatlamıyor çünkü kv bakmak zorunda değil diyip bakıcı tutarlar ya da karı koca bakıyorlar. Evebeyn sızsınız. Mecbur ya katlancaksınız ya göndercek kendınız bakacaksınız. Çözümü basıtLohusa değilim canım bebeğim 1 yaşında
Söyledim kendi de biliyor tabi ben üstü kapalı söyledim ...
Kocası da aynı şeyden muzdarip
Sadece biraz dikkat etmesini istiyorum sussun pıssın diken üstünde olsun istemiyorum ..
Üyeler cidden çık saldırgan
Oooo koyonvoldono bobok boktoroyorson topono sçsa da sos otmoyocoksonnnnn modundaar ,
Kimsenin ki yardıma gelmiyor heralde çatladılar
Nesi saçma bunun? Saçma olan sizin ruh haliniz. Kimsenin kulağı ve beyni bunun için patlamaz. Gıcık oluyorsanız çekmek zorunda değilsiniz, gönderin gitsin.Ben bunu anlamıyorum
Kaynanana zor durumda olsa ben ona bakmaya veya yardıma gitsem
Sürekli bağırarak konuşsam , kendimi anamı bacımı sürekli anlatsam , o bitmedi sürekli onlarla telde konuşsam , ama yardım da ediyorum !!! Bu nasıl bir yardım acaba ? Kadın benim sesimden rahatsız olsa beyni patlasa , o zaman ya sesime katlanacak ya da giderim mi demem gerekiyor ?
Çok saçma ya
Evet dokunuyorGerçekten yardımı dokunuyor mu siz ondan haber verın
Kk daki hanımlar bunu sorgulasın diye çağırdım Kv yiKayınvalide nin sesi yüksek olduğunu bildiğin halde neden yardım etmesini istedin? Kendin bak Cocuguna sessiz sakin bir şekilde?
Biraz baksın da çocuğa gönderecemNesi saçma bunun? Saçma olan sizin ruh haliniz. Kimsenin kulağı ve beyni bunun için patlamaz. Gıcık oluyorsanız çekmek zorunda değilsiniz, gönderin gitsin.
Kk daki hanımlar bunu sorgulasın diye çağırdım Kv yi
Çok kısa bir süre katlanacamÇatlamıyoruz şahsen bekarım ama yinede siz bilirsiniz. Bu arada kocanızın yetıne bakıyor. Bakmak zorunda değildi. Çocuk sızın çocuğunuz ya hani bakıcı şu bu ayarlayabilirdiniz. Haz etmediğiniz insanla aynı evde olmazdınız. Yukarda bana kocamın yardımı olmuyor dedınız. Dönüşümlü bakıyormuşsunuz. Buda ayrı bı tezatlık. Burda da kimse sizi kıskanıp çatlamıyor çünkü kv bakmak zorunda değil diyip bakıcı tutarlar ya da karı koca bakıyorlar. Evebeyn sızsınız. Mecbur ya katlancaksınız ya göndercek kendınız bakacaksınız. Çözümü basıt
Kk daki hanımlar bunu sorgulasın diye çağırdım Kv yi
Bile bile açtımYorumları kaldıramayacaksanız konu açmasaydınız
O kadar çok yardımınız dokundu ki hakkınızı nasıl ödicem bilmiyorumBence sen kendini sorgulamak için bizlerden yardım aldın..
Ee o zaman biraz katlanın derim.Evet dokunuyor
Öyle olacak zaten ....Ee o zaman biraz katlanın derim.
Tamam “biraz’’ katlanın siz de o zaman. Bu kadar basit. Sayılı gün çabuk geçer.Biraz baksın da çocuğa gönderecem
Kimse size saldırmıyor, fikirlerini beyan ediyorlar. Beğeneceğiniz şeyler söylemek zorunda değillerBile bile açtım
Buradaki hanımlar bana saldırsın da Kv nin çığırtısını bi müddet unutayım diye
Bilemezsin sıkıntı edip etmeyeceğini , yaşaman lazım , gece en az 10 kere uyanmış diş çıkaran bir bebeğim var , zaten aşırı yorgun ve baş ağrılı kalkıyorum sabahları , normal sohbet muhabbet varken neden 10 km öteye ses duyurma çabasında gibi konuşulur anlam veremiyorum , stadda gibiyimSize bulasmadigi sürece sıkıntı yok bence.Benimki de az konuşur ama beni sinir eder bık bik .Eleştirir .Keşke benimki de yüksek desibel de konuşsa da başkalarıyla konuşsa .Hiç sıkıntı etmezdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?