Susmuyor

buyuklerin cocuk bakmasina cok sicak bakmam ama su durumda da bu denli bunalacak bir sey goremedim.

Elbette ki hayatlar ve tarzlar farkli,
kayinvalidenizin bu huyundan rahatsiz olabilirsiniz,
ama size gelince kadinin huyunun suyunun degismesini beklemeniz de sacma gelmiyor mu size???

yani sizin davet ederken bunlari dusunmeniz gerekmiyor muydu,
neticede kadin bu huyu bugun edinmis degil.

ayrica insan ricaci oladugu birinden bahsederken bu denli ters olmamali ya,
bana cok itici geldiniz.

Kendinize susan bir yardımcı bulun o zaman.Hem yardım edecek hem robot gibi yönetilecek.
Verirsiniz parasını,sesi çıkmayan yardımcı ayarlarsınız.

"Biraz" yardım diye küçümsediğiniz şeyi kendiniz yapın o zaman.
Hak falan vermiyorum.Allah nasip ederde ilerde torunlarım olursa da,hayallerim arasında torun bakmak değil yorgun yılların acısını çıkarmak,gezmek var.İnsanı zorla kv yapıyorsunuz

Keşke bizimkinin de tek sorunu bu olaydı.

Bazı insanlar oyle malesef cok sesli ve cok konuşkan. Eşinizde bu durumun farkındadır zaten, onada kırmadan söylemek lazım sonuçta adamcağız napsın.
Dizi fln açın bari kadına, anne bak bu guzel diye bi diziye başlatın, konusunu anlamak icin konuşmaz belki.
Kadin ne güzel yardıma gelmiş ki ediyormusta zaten biraz sabredin dinleniyorsunuz sayesinde

Kız yok ben hem çakıştım hem kendim baktım bir yaşında kimseden yardım almadım , eşimle nöbetleşe baktık , nöbetin yüzde doksanı bende tabi , ben de baktırmak istemiyorum babaannesine , eşim iki hafta şantiyede kalmak zorunda o sebeple bakıyor şimdi ,
Asla istemiyorum yoksa

Yani şu an kadına mecbursunuz. Bluetooth kulaklık alın, kulak tıpası alın yapın birşeyler. Ne kaynanalar var millette, keşke onlar da kulaklık ile çözebilseler sorunlarını.

Yokluğunda keşke olsaydı da hep konuşsaydı dersiniz kolay değil çocuk bakımı ne güzel size yardim eden var tek başına bakıp delirmekten iyidir çok konuşmasına delirmek farz edin kendi evinde kayınvalideniz kadin kendini kısıtlayıp huyunu degistiremez sonucta

ay uzuldum kız benim annem de çok çok yuksek sesle konuşur telefonda, kırılır diye uyaramıyorum da, yengem uyarsa çok aşırı uzulurdu eminim. ben rahatsız olsam da söylemiyorum ya buyuklere bir şey, çocuk gibi oluyorlar çabuk kırılıyorlar. yazık.

Evet gerçekten çocukla olunca çok yardımları dokunuyor yani bu kadar da hod görmemek lazım
Kadı kızının bile bir kusuru vardır.. birde küfürlü cümleler hiç yakşmyorda işte.. Umarım kayınvalidenizin gelmesi için bir yol bulursunuz. Canı gönülden diliyorum. Çünkü gerçekten ilgilenebilecek binisinin olması yükü azaltıyor hafifletiyor.. sağlıkla doğsun bebişiniz

Yav bazı insanlar böyle gerçekten, burda da varsa öyleleri bi sormak istiyorum motor takılmış gibi nasıl konuşabiliyosunuz? Çeneniz yorulmuyormu, yada karşıdakine yazık değil mi, içinden konuş çok canın sıkılıyosa insanları rahatsız etmek zorundamısınız? Cevap verin öyleleri

Pesss yardıma geldi diye siz onun tepesine çıkıyorsunuz ama dimi. Sız onun sesınden şikayetçisiniz ya o da bakmakla mecbur olmadığı size ve torununa bakıyor. Sor bakalım o da bu yaşta bebek sesini çekebiliyor mu ?

Bebek bakımı için neden yardıma ihtiyac duyuyorsunuz
Ziyarete geldin gitsin. Orta işe girerseniz söz hakkı doğar. Gecimi i olmayan iki insanın ortak işe girişmesini doğru bulmuyorum

Bebek bakımı için neden yardıma ihtiyac duyuyorsunuz
Ziyarete geldin gitsin. Orta işe girerseniz söz hakkı doğar. Gecimi i olmayan iki insanın ortak işe girişmesini doğru bulmuyorum
Farklı şehirlerdeyiz
Oğlunun yerine bakıyor şimdi bir kaç hafta
Yoksa işim olmaz

Kimse hak vermiyor değil bence. Sessizlik istemekte haklısınız. Onun daha dikkatli olması lazım. Üyelerin buna itiraz ettiğini sanmıyorum. Sadece bunun çözümü ya göndermeniz ya kabul etmeniz diyorlar.
Bence sakin ve tatlı dille bir konuşun. İnsanı insan yapan konuşarak anlaşmaktir. İnsanlar hiç konuşmadan birbirlerine kiziyor, kin tutuyor, laf atiyor görüyoruz buradaki konularda. Halbuki savaşmadan, meydan okumadan konuşmak anlasabilmenin en kolay ve doğru yolu.
Yardımları için çok memnun olduğunuzu ama lohusa kafasıyla sesten çok zorlandığinizi, çok yüksek sesin bebekte işitme sorunu oluşturabileceğini, kirilmamasini ve daha dikkatli olmasını bir kahve içerken anlatin

Ooooo
Kendisi çok memnun hayatından , kocasının yanından kaçsın da yeter ona
Ayrıca kendi oğlu İçin bakıyor bebeğe , oğlu nun bana asla yardımı olamıyor Çünkü
Ayrıca Kv ye asla acımam ben , beni yorduğu yıllara saysın şu bir kaç haftayı

Lohusa değilim canım bebeğim 1 yaşında
Söyledim kendi de biliyor tabi ben üstü kapalı söyledim ...
Kocası da aynı şeyden muzdarip
Sadece biraz dikkat etmesini istiyorum sussun pıssın diken üstünde olsun istemiyorum ..
Üyeler cidden çık saldırgan
Oooo koyonvoldono bobok boktoroyorson topono sçsa da sos otmoyocoksonnnnn modundaar ,
Kimsenin ki yardıma gelmiyor heralde çatladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…