- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi maharetcan
-
Kendinize susan bir yardımcı bulun o zaman.Hem yardım edecek hem robot gibi yönetilecek.Ben bunu anlamıyorum
Kaynanana zor durumda olsa ben ona bakmaya veya yardıma gitsem
Sürekli bağırarak konuşsam , kendimi anamı bacımı sürekli anlatsam , o bitmedi sürekli onlarla telde konuşsam , ama yardım da ediyorum !!! Bu nasıl bir yardım acaba ? Kadın benim sesimden rahatsız olsa beyni patlasa , o zaman ya sesime katlanacak ya da giderim mi demem gerekiyor ?
Çok saçma ya
"Biraz" yardım diye küçümsediğiniz şeyi kendiniz yapın o zaman.Kimse hak vermiyor Yani bana ?
Garip
Torun bakımına biraz yardım edecek diye tepeme sçsın yani ?
Biraz sağduyulu olsun susmasın ams bağırmasın dı dileğim
Neyse dünya böyle sanırım
Çile bülbülüm
Keşke bizimkinin de tek sorunu bu olaydı.Kızlar Kv bebek bakımına yardım İçin bana geldi , bir hafta oldu ama ben kendimi sıkmaktan beynimi döndürdüm resmen
Susmuyor konuşuyor ve gırtlağında hoparlör var sanki
Susmuyor susmuyor susmuyor susmuyor
Kendinden diğer torunlarından anasından bacısından kendinden ve time kendinden ve yine kendinden bahsediyor ama hoparlör takılmış gibi gırtlağına , normal insna konuşması max seviye 10 sa bu kadının ki 55 !!!!
Susmuyor ve yine susmuyor
Ben konuşmasam telle konuşuyor , ses çok yüksek dedim sabah sofrada konuşurken kadın , biraz kıstı sesini ama sonra yine aynı , bebeğimi ayağında uyuturken de telle konuşuyor , kocası sa aynı şeyden şikayetçi insanı hayattan soğutan bir konuşması var , bebek için yardım ediyor evet veriyorum ona işlerimi yapıyorum uyuyorum ama susmuyor kadın ya , ben uyurken sesi çıkmıyor kapıları örtüyorum ama gün içine beynime ediyor
Geri gitmesini istiyorum .... bir aylık gibi eşime söylemiştim ama sanırım dayanamayacağım ya inanılmaz gerginim
Eşim şehir dışında çalışıyor Şu bir kaç hafta , ben haftanın bir kaç günü işe gidiyorum Bebeğime acıyorum çocuğun kulaklar patlayacak siye , henüz bebeğimle evde tek kalmadılar hiç , ben hem evden gitmek istiyorum hem bebeği nasıl bırakacağım diye düşünüyorum inanın hayattan soğudum bir haftada depresyona girdim
Hayata çok da bağlı değildim zaten orası da ayrı
Kız yok ben hem çakıştım hem kendim baktım bir yaşında kimseden yardım almadım , eşimle nöbetleşe baktık , nöbetin yüzde doksanı bende tabi , ben de baktırmak istemiyorum babaannesine , eşim iki hafta şantiyede kalmak zorunda o sebeple bakıyor şimdi ,"Biraz" yardım diye küçümsediğiniz şeyi kendiniz yapın o zaman.
Hak falan vermiyorum.Allah nasip ederde ilerde torunlarım olursa da,hayallerim arasında torun bakmak değil yorgun yılların acısını çıkarmak,gezmek var.İnsanı zorla kv yapıyorsunuz
Yani şu an kadına mecbursunuz. Bluetooth kulaklık alın, kulak tıpası alın yapın birşeyler. Ne kaynanalar var millette, keşke onlar da kulaklık ile çözebilseler sorunlarını.Kız yok ben hem çakıştım hem kendim baktım bir yaşında kimseden yardım almadım , eşimle nöbetleşe baktık , nöbetin yüzde doksanı bende tabi , ben de baktırmak istemiyorum babaannesine , eşim iki hafta şantiyede kalmak zorunda o sebeple bakıyor şimdi ,
Asla istemiyorum yoksa
Yokluğunda keşke olsaydı da hep konuşsaydı dersiniz kolay değil çocuk bakımı ne güzel size yardim eden var tek başına bakıp delirmekten iyidir çok konuşmasına delirmek farz edin kendi evinde kayınvalideniz kadin kendini kısıtlayıp huyunu degistiremez sonuctaKızlar Kv bebek bakımına yardım İçin bana geldi , bir hafta oldu ama ben kendimi sıkmaktan beynimi döndürdüm resmen
Kendinden diğer torunlarından anasından bacısından kendinden ve time kendinden ve yine kendinden bahsediyor ama hoparlör takılmış gibi gırtlağına , normal insna konuşması max seviye 10 sa bu kadının ki 55 !!!!
Ben konuşmasam telle konuşuyor , ses çok yüksek dedim sabah sofrada konuşurken kadın , biraz kıstı sesini ama sonra yine aynı , bebeğimi ayağında uyuturken de telle konuşuyor , kocası sa aynı şeyden şikayetçi insanı hayattan soğutan bir konuşması var , bebek için yardım ediyor evet veriyorum ona işlerimi yapıyorum uyuyorum ama susmuyor kadın ya , ben uyurken sesi çıkmıyor kapıları örtüyorum ama gün içine beynime ediyor
Geri gitmesini istiyorum .... bir aylık gibi eşime söylemiştim ama sanırım dayanamayacağım ya inanılmaz gerginim
Eşim şehir dışında çalışıyor Şu bir kaç hafta , ben haftanın bir kaç günü işe gidiyorum Bebeğime acıyorum çocuğun kulaklar patlayacak siye , henüz bebeğimle evde tek kalmadılar hiç , ben hem evden gitmek istiyorum hem bebeği nasıl bırakacağım diye düşünüyorum inanın hayattan soğudum bir haftada depresyona girdim
Kulaklarında sıkıntı yok
Çenesinde var
Susmuyor anacım sus mu yor
Ya insan az sağduyulu olmaz mı madem yardıma geldi neden illa katlanmak zorundayım ki ? Bunu anlamıyorum
Bu gerçek bir yardım değil bence
Beynimin içinde stadyum var gibi o derece
Evet gerçekten çocukla olunca çok yardımları dokunuyor yani bu kadar da hod görmemek lazımCok haklisiniz katiliyorum size valla ben kaynanam olsun yabimda camurdan olsun diyorum bebegim dogunca onun bana cok faydasi olcagini eminim kendi annem helcek evet ama kendi annem ne kadar kala bilirki kadin daha kucuk 10yasinda kardesim var kv daha cocugu yok kucuk hepsi evlenmis buyukler bi kpli kendisi oda kendisini idare eder kprim ama isde esimin is dolayindan getiremiyoruz istekle yoksa hergun getir kv diye basinin etini yiyorum millet istemez kv ben agzimla zorla getir doyorum ama gelemiyo imkansiz bise yani o yuzden kizlar dua edinki geliyo yaniniza kvleriniz
Pesss yardıma geldi diye siz onun tepesine çıkıyorsunuz ama dimi. Sız onun sesınden şikayetçisiniz ya o da bakmakla mecbur olmadığı size ve torununa bakıyor. Sor bakalım o da bu yaşta bebek sesini çekebiliyor mu ?Kimse hak vermiyor Yani bana ?
Garip
Çile bülbülüm
Bebek bakımı için neden yardıma ihtiyac duyuyorsunuzKızlar Kv bebek bakımına yardım İçin bana geldi , bir hafta oldu ama ben kendimi sıkmaktan beynimi döndürdüm resmen
Bebek bakımı için neden yardıma ihtiyac duyuyorsunuz
Ziyarete geldin gitsin. Orta işe girerseniz söz hakkı doğar. Gecimi i olmayan iki insanın ortak işe girişmesini doğru bulmuyorum
Aynen ben de doğru bulmuyorum
Kocamın işleri çok yoğun tükendim artık tek başıma bakmaktan , yine evde olmayacak ili ya da üç hafta eşim , benim de takatim kalmadı sürünüyorum resmen ...
Annem gelsin benim bakacağımı annem baksın dedi ...
Can dayanmıyor bir yıldır ben bakıyorum
Asla talep etmedim Kv den ben , Allah muhtaç etmesin
Benim üstünde zerre söz hakkı olamaz zaten bugüne kadar beni soktuğu krizlere saysın bakacak bir kaç haftayı , oğlunun ricası ile geldi zaten , oğlu yardım hiç yardım edemiyor işleri son bir kaç aydın yoğun ötesi , bebek geve gündüz bende
Farklı şehirlerdeyizBebek bakımı için neden yardıma ihtiyac duyuyorsunuz
Ziyarete geldin gitsin. Orta işe girerseniz söz hakkı doğar. Gecimi i olmayan iki insanın ortak işe girişmesini doğru bulmuyorum
Kimse hak vermiyor değil bence. Sessizlik istemekte haklısınız. Onun daha dikkatli olması lazım. Üyelerin buna itiraz ettiğini sanmıyorum. Sadece bunun çözümü ya göndermeniz ya kabul etmeniz diyorlar.Kimse hak vermiyor Yani bana ?
Garip
Çile bülbülüm
OooooPesss yardıma geldi diye siz onun tepesine çıkıyorsunuz ama dimi. Sız onun sesınden şikayetçisiniz ya o da bakmakla mecbur olmadığı size ve torununa bakıyor. Sor bakalım o da bu yaşta bebek sesini çekebiliyor mu ?
Lohusa değilim canım bebeğim 1 yaşındaKimse hak vermiyor değil bence. Sessizlik istemekte haklısınız. Onun daha dikkatli olması lazım. Üyelerin buna itiraz ettiğini sanmıyorum. Sadece bunun çözümü ya göndermeniz ya kabul etmeniz diyorlar.
Bence sakin ve tatlı dille bir konuşun. İnsanı insan yapan konuşarak anlaşmaktir. İnsanlar hiç konuşmadan birbirlerine kiziyor, kin tutuyor, laf atiyor görüyoruz buradaki konularda. Halbuki savaşmadan, meydan okumadan konuşmak anlasabilmenin en kolay ve doğru yolu.
Yardımları için çok memnun olduğunuzu ama lohusa kafasıyla sesten çok zorlandığinizi, çok yüksek sesin bebekte işitme sorunu oluşturabileceğini, kirilmamasini ve daha dikkatli olmasını bir kahve içerken anlatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?