Sustuğum için Çok Sinirliyim

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
Sustum ama nasıl sustum gelin bana sorun. Kv bendeydi. Uzaktan geldi. Torunuyla vakit gecirsin diye 10 gun babaannesiyle kaldi kizim. Normalde bakicisi var. Soyledim 10 gun boyunca goturmedim. Yazın tartistik o nedenle cocukla ilgili konular disinda konusmadik. Canimi sıkacak bir sey soyledigunde sustum. Ama cocukla ilgili can sıkan bir seyde susmak cok koydu. Bugun gitti. Cocugu uyuttum. Az önce duvarları yumrukladim. Saçlarımı cektim. Canimi yakmak istedim.
Olay şu:
Gitmesine birkac gun vardi. Aksam cay vakti. Kizimin uyku saati yaklasti. Emerek uyuyor. Geldi memiş dedi. Tamam kizim dedim. Ben mutfaktayken babaannesi cagirdi gitmedi mi noldu orasini bilmiyorum. Koca kadın açtı memelerini gel bede de memis var fiyor cocuga!!!! Nasıl şoka girdim anlatamam. Esim sadece annede sut olur baskasinda olmaz dedi. Kafina kapat mapat demedik. Kac saniye bu manzaraya sahit olduk hatirlamiyorum. Ne insanlar var, neler yasiyoruz? Iyi ki surekli ayni ortamda degiliz. Siz olsaniz nasil tepki verirdiniz? Bundan sonra nasil davranmaliyim? Cocuk unutur da ben nasil unutacagim.

Saçınızı yolup duvarları yumruklamak yerine “anne bu yaptığın doğru değil,bi daha yapma”diyebilirdiniz.Hatta geç değil,yalnız kaldığınızda uyarın.
Yaz donemi uyarilarimdan dolayi tartistik. Esim ne derse sus dedi. Nasil sustum ben de anlamadim.

Ya bunu bir kaç kişiden daha okudum
Nedir bu babannelerinin torunlarına meme vermeye çalışma merakı.anlamadim
Ben de okudum ve " ulan ne insanlar var dedim" " sukur benimkiyle anlasamayiz ama oyle yapmiyorlar" " nasil susuyorlar" dedim. Dedigim geldi buldu beni.

kayınvalidem ve eşimin kardeşi bizimle beraber yaşıyorlar şükür büyük bir sorunumuz yok böyle çok ciddi canımı sıkan bi daha yaşamak istemediğim mevzular olunca evde küçük çaplı bir cinnet geçiriyorum hoppp bir daha o hareket sergilenmiyor tavsiye ederim

Ya bunu bir kaç kişiden daha okudum
Nedir bu babannelerinin torunlarına meme vermeye çalışma merakı.anlamadim

gelinle yaristiracak sidikleri kalmayinca meme yarisina giriyolar

benimki de bebegimi bilerek memelerine bastira bastira kucaginda seviyodu, bak meme ariyo diye kendi kendine bi havalar bi sevinmeler... dedim orana yapıştırıp oyle tutarsan emcem sanmistir. sadece emzirirken oyle tutuyorum ben ne bilsin bebek sen de tutma o zaman öyle dedim. ondan sonra bi daha ayni seyi yapmadi, tabi kayınpederim varken yapip cevabini alinca ses edemedi kapatti konuyu hemen

konu sahibi bu sadece meme acma degil sanirim, birikmislik patlamistir. allah sabir versin. siz sustukca densiz densiz konusup davranmistir. insan eşimin annesi ya sabir diyo da iste boyle de sinir oluyo sonra

Bence kv nin yaptığı tamamen geliniyle yarışma düşüncesi,kim bilir kendi memesinin daha iyi olduğunu düşünüyordur da Şow amaçlı memişleri açmıştır.Ayrıca her kv yaşlı değil ki.Allahım size sabır versin boşverin bu tip insanlarla uğraşılmaz

Sustum ama nasıl sustum gelin bana sorun. Kv bendeydi. Uzaktan geldi. Torunuyla vakit gecirsin diye 10 gun babaannesiyle kaldi kizim. Normalde bakicisi var. Soyledim 10 gun boyunca goturmedim. Yazın tartistik o nedenle cocukla ilgili konular disinda konusmadik. Canimi sıkacak bir sey soyledigunde sustum. Ama cocukla ilgili can sıkan bir seyde susmak cok koydu. Bugun gitti. Cocugu uyuttum. Az önce duvarları yumrukladim. Saçlarımı cektim. Canimi yakmak istedim.
Olay şu:
Gitmesine birkac gun vardi. Aksam cay vakti. Kizimin uyku saati yaklasti. Emerek uyuyor. Geldi memiş dedi. Tamam kizim dedim. Ben mutfaktayken babaannesi cagirdi gitmedi mi noldu orasini bilmiyorum. Koca kadın açtı memelerini gel bede de memis var fiyor cocuga!!!! Nasıl şoka girdim anlatamam. Esim sadece annede sut olur baskasinda olmaz dedi. Kafina kapat mapat demedik. Kac saniye bu manzaraya sahit olduk hatirlamiyorum. Ne insanlar var, neler yasiyoruz? Iyi ki surekli ayni ortamda degiliz. Siz olsaniz nasil tepki verirdiniz? Bundan sonra nasil davranmaliyim? Cocuk unutur da ben nasil unutacagim.
Oha oha:skandal:
Kocaman oğlunun yanında mı yaptı bunu:ruh:
Kafa gitmiş hayırlı uğurlu olsn bacım.
Bosa kendini yıpratma ona laf geçmez artık:KK57:

Kv denizle tekrardan aynı ortamda kalmak zorunda kalırsanız, çocuğunuzu kv denizle başbaşa bırakmayın. Hatırladığım kadarıyla geceleride beraber uyuyordular. Bir daha gelecek olursa, çocuğunuzun düzenini bozmayın, bakıcıya bırakmaya devam edin.

Back
X