Sustukca tepene çıkması bu oluyor demek!!!

Valla okuduğum kadarıyla affı hak etmeyen bir eşmiş
Bir de ne kadar seversen sev, insanlar hata yapınca ona göre tavır almak lazım
Affetmek büyüklüktür ama af dilemeyip bir de trip atan insanlar bana göre hiç bir saygıyı hak etmez
Saygıya önem veririm size yapılan saygısızlık ayrıca karı koca tartışır olabilir ayrılık aşamasına da gelinebilir. Ailelerse büyüklük edip arayı bulmalıdır. Bu ne böyle çocuk gibi? Ayrıca senden beklenen saygıyı eşiniz de ailenize göstermeliydi.

Aileler arasında mesele ne olursa olsun ailenizde sizde doğru olanı yapmissiniz . Görüşmeye devam etmeniz de çok yerinde... Sizin esas sorununuz eşiniz.. Önce bu meseleyi çözün.. Ailenizle hakaret edemez... Çok ayıp etmiş..
Hicbirsey duzelmeyecek duzelmeyecekmis onu birkez daha anladim..huylu huyundan asla vazgeçmiyor..dunyanin en iyi insani dahi olsan kimseye yaranamazsin ne kadar acı bir durum

Valla okuduğum kadarıyla affı hak etmeyen bir eşmiş
Bir de ne kadar seversen sev, insanlar hata yapınca ona göre tavır almak lazım
Affetmek büyüklüktür ama af dilemeyip bir de trip atan insanlar bana göre hiç bir saygıyı hak etmez
Saygıya önem veririm size yapılan saygısızlık ayrıca karı koca tartışır olabilir ayrılık aşamasına da gelinebilir. Ailelerse büyüklük edip arayı bulmalıdır. Bu ne böyle çocuk gibi? Ayrıca senden beklenen saygıyı eşiniz de ailenize göstermeliydi.
Kesinlikle degilmis...insan bazen bazi şeyleri girmek istemiyor yuvam yikilmasin diyor tum fadekarliklar kadindan bekleniyor...aslinda erkekleri suclu bulmuyorum tek suclu kadinlar onlari cunku o erkekleri yetistiren kadinlar onlara bu hakki kendilerinde gormelerine izin veren anneler degil mi..anne küçüklükten dogru bireyler yetistirse boyle mi olur...kadinin dusmanu yine kadin..

Aileler arasında mesele ne olursa olsun ailenizde sizde doğru olanı yapmissiniz . Görüşmeye devam etmeniz de çok yerinde... Sizin esas sorununuz eşiniz.. Önce bu meseleyi çözün.. Ailenizle hakaret edemez... Çok ayıp etmiş..
Aylarca sebepsiz yere bana kustuler gorumcelerimle hala görüşmüyoruz kv ile benim adimlarim sayesinde cok meraklisi oldugum icin degil bana ve aileme hakaretler yagdiran esim icin..bana astigi surati tavri gormemezlikten geldi hep..veee sonuc ben suclu oldum yine kindar hadisz terbiyesiz ahlaksiz vs vs akliniza gelebilceginiz herseyi oldum...

Esimin bir akrabasi rahatsizlandiginda yine kv yi aradim ben hemde kac kez...sonra beni yapmadigim birsey icin sucladi neyse allahindan bulsun diyip yine gittim evine yuzume bile bakmadi...inanin ne aramak ne gorusmek ne konuşmak istiyorum
Esin sıkıntı yapmiyorsa görüşme cnm öyle insanlarla muhattap olma yada eşinin yanında sen iyi gözük ara sor esin yokken tinlama

Esin sıkıntı yapmiyorsa görüşme cnm öyle insanlarla muhattap olma yada eşinin yanında sen iyi gözük ara sor esin yokken tinlama
Esime gorusmek istemiyorum diyince aileme saldiriyor direk...bende gorusmem ayak basmam sen ailen soyle boyle vs...ailem evinde oturuyor ne karisirlar isimize ne ederler inan ki...o kadar sey yapmasina ragmen oglum derler annem onune yemegini koyar hala...ve nankor olan ben olurum..annesine yemege gideriz agzima mi gider o yemek burnumami belli degil....kadinin suratini gorunce ne istah kalir ne bisey

Back
X