Sustum ama...

EseN77

@..Mea Culpa..@
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
8.167
17
358
İzmir
Herkese merhaba,

Yapmak zorunda olduğum ve yapmayı istediğim ikilemimle içim çatışma halinde... sizlerden gelecek yorumların beni doğru bir şekilde yönlendireceğin eminim. bir elin nesi var iki elin sesi var demişler..

3 yıldır birlikteliğim var bunun 1 yılı nişanlılık. ona gerçekten çok güvenirim. birbirimizin telefonlarını kontrol etmeye gerek duymayacak kadar çok güvenirim..
Zaten telefonlarımız ortadadır. Birliktelik öncesinden , yakın dostluğumuz olduğu içinde hayatındaki herşeyi biliyorum. o da benim biliyor.. Benden önceki hayatı , yaşadıkları vs.gibi...

Dün gece oturuyoruz.. telefonuna mesaj geldi... turkcell dir diye baktı çunki genelde ya turkcellden ya bankalardan ya avm lerden mesaj geliyor bize . "bu ne ya" dedi.. bir mesaj ve mesaj aynen şöyle "slm. Hayır diyceni biliyorum ama cıkabilirsen gelirmisin.Lütfen yinede bekliycem". tabi bi anda gerildik. kimdir nedir derken ikimizde aynı kişiye odaklandık ve o olduğunada eminiz. telefonu defalarca aradık ama karşı taraf açmadı.. Benden önceki kız arkadaşı. tam bir tabiri caiz ise zehirli sarmaşıktır kendisi.. ve bu bayan bizim nişanlı olduğumuzu biliyor, 3 yıldırda hiçbir şekilde irtibat kurmadı nişanlımla eminim. nişanlım sinirlendi elbette. e bende gerildim. telefona cevap verse, nişanlım onu sert bille uyaracaktı ama telefonuda açmadı..

Biraz konuştuk kendi aramızda. ve ben nişanlıma " bu bayanın zaten böyle bir yapısı olduğunu senden cevap gelmezse konunun kapanıp gideceğini" söyledim yatıştırmak için onu. Insallah öyle olacaktır diyerekte kendime temmenide bulunayım telkin etmek adına..

Kadınla irtibat kurup sert bir dille uyarmak geliyor içimden hemde çok fazla... ama sessizlik iyidir diyor mantığım.. sessiz kalıp kadını aramamakla doğrumu yapıyorum , yoksa arayıp haddini bildirmelimiyim sizce? Onun amacı huzur bozmaksa eline koz vermemek en iyisidir diyor mantıgım, arayıp ne yapmaya calıstıgını sor diyor duygularım....

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

bence bu olay hiç yaşanmamış gibi yap canım ne o telefonu arayın ne mesaj çekin nede yüzyüze konuşun. Eğer boyle bişey yaparsan bence karşındaki amacına ulaşmış olur. Hem uzadıkça uzar boşu boşuna nişanlınla illaki aran açılır ama tepkisiz kalırsan karşı taraf amacına ulaşamamış olur. Evet çok zor sessiz kalmak ama bence en doğrusu bu

teşekkür ederim cevap için.. ama gerildim işte bi anda anlarsınız..
dünden beride kendimi zor frenliyorum aramamak için..

Sessizlik ilk adımın olsun. Ama gözün kızın üstünde olsun. Gerektiğinde anında devreye gir. Şimdi onu arayıp "rahatsız etmemesini" telkin edersen dikkatini cekersin.

Sakın arama olur mu? Eğer ikincide tekrar edilirse ararsınız...

onu muhatap almanıza gerek yok.
hem mesaj gönderiyor hem telefona cevap vermiyor
ben çözemedim burasını

Son düzenleme:
cnm bence arama
inme onun seviyesine gerek yok
belki bi daha ararsa kızarsın filan
bi de nişanlının suçu yok gibi duruyo sakın kızgınlıkla ona çatma..

bence o bayanla hiç muhattap bile olmayın tehlikeli biriyse sizede dadanır bu defa daha çıkmaza girersiniz çıkmazdan kastım moral bozukluğu can sıkıntısı vs. siz hanımlığınızı bozmayın nişanlınız aramış zaten bayan telefonu açmamış demekki cesareti yok ve belliki sizin aklınızda soru işareti bırakmak için ben hala peşinizdeyim demek için mesaj atmış attığı mesajları dikkate bile almayın operatörlerden gelen mesajlar gibi okuyun ve silin aklınıza birşey takmayın nişanlınızla sıkıntı yaşarsınız bu tip çekememezlikleri olan insanlardan nefret ediyorum sizin bir arada mutlu olmanız üzmüş olmalı o bayanı size ve nişanlınıza mutluluklar dilerim böyle küçük vızırtılara kulak asmayın dikkatede alıp o güzel zamanınızı kaybetmeyin

teşekkür ederim yorumuna öncelikle..
nişanlımla aynı şirkette calısıyoruz. az once musteri ziyaretine gitti ve telefonu içim rahat olsun diyede bana bıraktı. ama dediğin gibi 2.yi beklemeliyim sanırım

onu muahatap almanıza gerek yok.
hem mesaj gönderiyor hem telefona cevap vermiyor
ben çözemedim burasını

teşekkür ederim cevabınız için.. amaç huzursuzluk çıkarmak olabilirmi?

Bence tepkisizlik en iyi tepkidir canım. Anladığım kadarıyla biraz yapışkan bir tip karşıdaki. Zaten nişanlı bir insana mesaj atmasıyla belli etmiş kendisini. Eğer olay ikinci defa yaşanırsa o zaman arayıp ne yapamaya çalıştığını sorabilirsin. Çok sinir bozucu bir durum ama sen çok yapıcı yaklaşıp üçüncü bir şahıs üzerinden nişanlınla aranızın bozulmasına izin vermemişsin, tebrik ederim. Sinirini bozup da karşıdakinin amacına ulaşmasına da izin verme
:123: Mutluluklar.

ayrıca benzer bir durumu yakın arkadaşım yaşamıştı. kız msn ye mesajlar atıyor silmesine rağmen tekrar ekliyordu felan çok tuttu kendini ama tut dedim elinde sonunda sizi ayıramayacağını anlayacak oylede oldu bi süre sonra sesi kesildi yakın arkadaşımda şu anda evli

cnm bence arama
inme onun seviyesine gerek yok
belki bi daha ararsa kızarsın filan
bi de nişanlının suçu yok gibi duruyo sakın kızgınlıkla ona çatma..

teşekkürler cevaplarınız için..

insanları gerçekten anlamak çok güç.. mutlulukları neden çekemezlerki...

zaten nişanlıma nasıl olgun konuşuyorum anlatamam o benden daha sert tepkili görünüyor ama içimdeki salon kadını çizgiside kaydı kayacak .

teşekkür ederim cevabınız için.. amaç huzursuzluk çıkarmak olabilirmi?[/QUOTE]

Ben anlamadım. Nişanlınızın tepkisini az çok biliyordur. Ve dediğim gibi gel diye mesaj atıyor. Sonra telefona cevap vermiyor.
Ruh sağlığı yerinde değil. Tek emin olduğum o

teşekkür ederim iyi temennilerin için
yok izin vermem 3.şahıslar için asla... ama işte insan içiyle çatışıyor bu sefer. aramalıydım diye.

bu tip insanlar evlenincede sarar mı diye düşünüyorum aslında... gerçi o zaman savcılığa verip suç duyurusunda bulunabilirim.. şimdi evlilik olmadığı için savclıgıa veremiyorum herhalde..?

ararsanız o kadın kendisini çok önemli hissedecektir.
demek ki huzurlarını kaçırdım diye de mutlu olacaktır.
çünkü sizin nişanlı olduğunuzu bile bile mesaj atması, bayram değil seyran değilken, huzurunuzu kaçırmak için yapılmış bişey belli.
bir daha ararsa bence ya numarayı engelleyin, ya da nişanlınızın numarasını değiştirin. ortak tanıdıklarınıza da numarasını vermeyin. çünkü insanlar hiç düşünmeden veriyorlar numaranızı sizin haberiniz bile olmadan isteyen herkese.

Ben anlamadım. Nişanlınızın tepkisini az çok biliyordur. Ve dediğim gibi gel diye mesaj atıyor. Sonra telefona cevap vermiyor.
Ruh sağlığı yerinde değil. Tek emin olduğum o

ruh sağlığının yerinde olmadığı konusunda hemfikiriz. hatta eminim bu konuda. aynı sektörde çalıştığımız için hepimiz tanıyorum az çok kadını... ve tepkisizliğimde ona daha da cesaret verirmi diyede endişelendiyor beni açıkçası...

nişanlımda zamanında gerçekten çok zor kurtuldu ondan... (kurtulmak kelimesi çok kaba bi yorum olucak ama ..)

teşekkürler cevabınız için..

dün bilinmeyen şehir içi nodan arandı... telefonu açtıgında cevap veren kimse yoktu. birkaç gün öncede aynı şey olmuştu....
ee tabi o zaman yanlış numaradır diye düşündük. dün akşamda bu mesaj gelince şimdi bütün bilinmeyenler o mu diyorum kendi kendime..

Canım Mantığını dinle bence ve onu amacına ulaştırma.o Huzurunuzu bozmak istiyor seni Tedirgin etmek amacı bence.Hiç arama ve ona Umrum Dışısın..! mesajını ver

Canım Mantığını dinle bence ve onu amacına ulaştırma.o Huzurunuzu bozmak istiyor seni Tedirgin etmek amacı bence.Hiç arama ve ona Umrum Dışısın..! mesajını ver

teşekkür ederim cevabın için..

gerçektende tedirgin oldum.. amacına ulaştı aslına bakarsan. ama hepinizin dediği gibi biraz sessiz kalıp beklemek en iyisi sanırım

Hiçbir şekilde tepki vermeyin. Taciz eder eder sonra bıkar. Ama siz tepki gösterirseniz malzeme bulur kendine.
Çok da rahatsız ederse şikayetçi olursunuz

nişanlınızla aranızda bu konuyla ilgili zerre sorun çıkmadıysa ne diye onu muhattap alıp kemik atasınız ki..
sizin sevdiğiniz zaten yanınızda kıskananlar çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…