Sustum ama...

nişanlınızla aranızda bu konuyla ilgili zerre sorun çıkmadıysa ne diye onu muhattap alıp kemik atasınız ki..
sizin sevdiğiniz zaten yanınızda kıskananlar çatlasın

sorun çıkmadı elbette. ama gereksiz huzurumuz kaçtı...
şimdide endişem , devam edecekmi bu aramalar mesajlar eğer ben sessiz kalırsam

Esuşum
Bencede sessiz kalman en doğrusu..
Ama gözün hep telefonda olsun eğer aramalar devam ederse o zaman bozarsın sessizliğini...
Sinir bozucu bir durum sessiz kalmakta zorr gibi:26:

Esuşum
Bencede sessiz kalman en doğrusu..
Ama gözün hep telefonda olsun eğer aramalar devam ederse o zaman bozarsın sessizliğini...
Sinir bozucu bir durum sessiz kalmakta zorr gibi:26:

teşekkür ederim tatlım cevabın için..

sessiz kalıp beklemek gerçekten zor. haddini bildirirsem rahatlıycakmışım gibi ama ararsamda herkesin dediği gibi onu mutlu edicem. çunki amaç zaten huzur bozmak..

bence bi kaç defa daha sansını dener baktı başarısız olur vazgeçer. sıkma canını değmez.. cevap vermeyerek en iyisini yapmışssın

teşekkür ederim tatlım cevabın için..

sessiz kalıp beklemek gerçekten zor. haddini bildirirsem rahatlıycakmışım gibi ama ararsamda herkesin dediği gibi onu mutlu edicem. çunki amaç zaten huzur bozmak..

Yapışkan kadınlara uyuz oluyorum Sabret canım

Insanları anlamak ne kadar zor...

seninle zaten olsaydı, şu anda seninle nişanlıydı...
olmamış bitmiş aradan yıllar geçmiş. seninde o dönemlerde mutlaka hayatında birileri olmuştur..
sen düzgün birşeyler yaşamadın diye, insanların huzurunu bozmak zorundamısın. hepimiz 30 yaşını geçgin insanlarız .. çocukta değilizki..
amacın huzur bozmaksa , neden yıllar sonra yapıyorsun bunu...
bak işime konsantre olamıyorum.. nişanlım telefonunu bana bırakıp gitti içim rahat olsun diye kii ben istemedim bile telefonu..
hayat mucadelesi veriyoruz, evleneceğiz kendi sorunlarımız kendimize.. sen neden çomak sokuyorsun..

söylemek istediklerimi yazarak rahatlamak istedim arkadaşlar..

teşekkür ederim hepinize tekrardan sayenizde biraz daha bastırdım duygularımı...

esencim ben yaşanmış bi huzursuzluğu olan birini tanıyorum adam sözlenmiş ayrılmış 7,8 senelik mazisi var ayrılıyo başkasıyla tanışıyo nişanlanıyo ya bu eski sözlüsü neler yapoyo ne mesajlar kendisine nişanlısına ama aradan 2 yıl geçiyo kız sonunda vazgeçiyo ama neye yarar yıpratmış oldu 2 senedir onları şimdi diyoki onun yaptığını bile bile uğrasştım keşke hiç tepki vermeseydim diye bu kadar yıpranmazdım diyor

doğru sölüyorsun canım arkadaşım..
ama işte insanlar gerçekten bir garip..
saplantılı , başkalarının mutsuzluğuyla mutlu oluyorlar..

esen canım benim öncelikle lüfen üzme kendini nişanlın bu olayda haksızda olsa haklıda olsa hemen affetme henüz nişanlısınız sonrası için daha tedbirli olmalısın bu olayı onun beynine kazı kazıki bir daha cüret bile edemesin ama sonunda sen kazanırsın

salon kadını çizginden aşma cnmama şimdılık hee sonra bakarsın bı çaresıne

Onun amacı belliki aranızı bozmak ve huzursuzluk yaratmak. Bence sessiz olun, hiç muhattap olmayın. Siz mutluluğunuzla verin cevabınızı

teşekkür ederim ablacım cevabın için..
surat ypamkta istemiyorum .. onunda suçu yok biliyorum.
ama evin önüne gelecek kadar nasıl cürretkar bu kadın onuda anlamıyorum.
atılan mesajı oku oku bi hal oldum.. o mesajda demek istediği oraya geldim inebilirsen in demek gibi bişeymiki? gittiği ev nişanlımın annesinin evinin önüdür. şimdi yalnız yaşıyo biliosun . bu evi bilmiyo elbette ama bu ne cürretki?

Muhatap olma esencim onunla kendini bi şey zanneder

canım bence kesinlikle sen muhattap olma birşey söylicekse nişanlın söylesin bu durumlarda bayanın araya girmesi can sıkar tutar tlfda sana canını sıkcak bişey söyler moralin bozulur,birde nişanlın hattını değiştirse:26:

bencede en iyi tepki tepkisizlik... nişanlının tavrıda belli zaten... bence onu kendi hastalıklı düşünceleriyle başbaşa bırakın... ha boş mesaj gelmiş bilinmeyen bi numaradan ha o mesaj atmış... zaten sıkılıp saracak başak birini bulacaktır... ama tepki verirseniz işte o zaman emin ol sıkılıp gitmez

Muhatap olma esencim onunla kendini bi şey zanneder

evet kendini bişey sanmasıda en son istediğim şey canım

hattı değiştiricem dedi. ben değiştirmene gerek yok dedim. çunki zaten musteriler hariç pek kimse aramıyor - du. başka bir hattı daha var ailesinde yakınlarında olan.. onuda müşterilere vermiyor... o yüzden değiştirme demiştim ama bakalım devam ederse değiştirelim olmazsa..

tepki istiyor sanırım dediğiniz gibi... uğraşmak ve bununla vakit geçirmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…