Bebek Beslenmesi Süt alerjisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi _x_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

_x_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
224
119
103
2 aylık bebeğim var. Sümüksü dışkı, gürültülü dışkılama, bazen az az ama sıklıkla, bazen nadiren ama tek seferde fazla miktarda dışkılaması oluyor. Kusması da çok. Acaba alerjik bi durum olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı?

Kusma dışında dediklerin var bende gürültülü dışkı gazdan dolayı oluyor doktorum öyle dedi. Yazalı bayağı olmuş gittiniz mi doktora

Kusma dışında dediklerin var bende gürültülü dışkı gazdan dolayı oluyor doktorum öyle dedi. Yazalı bayağı olmuş gittiniz mi doktora

Götürdüm. Hatta kaka fotosunu bile gösterdim :D normal dedi. Daha yeni oluşuyo bağırsak bakterileri. Böyle değişkenlikler olur dedi.

Foto he ? :KK70:Hiç aklıma gelmemişti :)) sevindim bir şey olmamasına

Bebeğiniz huzursuzsa, uyumuyorsa, kilo alımında problem varsa alerjiden şüphelenebilirsiniz. Doktora götürmüşssünüz normal demiş ama şikayetleriniz devam ediyorsa diye yazmak istedim. Benim bebeğim de dediğiniz gibiydi sonra kanlı kaka yapınca süt alerjisi çıktı ortaya sonra da kendim deneyerek yumurta alerjisini tespit ettim, kusması yumurtadanış. Yumurta yemeyi kesince kusmalar bitti. Şimdi ilk zamanlarını düşününce çocuğun bir sıkıntısı varmış anlamamışız diyoruz. İnşallah sizin sıkıntılarınız geçmiştir ve alerji olmaz.

Bebeğiniz huzursuzsa, uyumuyorsa, kilo alımında problem varsa alerjiden şüphelenebilirsiniz. Doktora götürmüşssünüz normal demiş ama şikayetleriniz devam ediyorsa diye yazmak istedim. Benim bebeğim de dediğiniz gibiydi sonra kanlı kaka yapınca süt alerjisi çıktı ortaya sonra da kendim deneyerek yumurta alerjisini tespit ettim, kusması yumurtadanış. Yumurta yemeyi kesince kusmalar bitti. Şimdi ilk zamanlarını düşününce çocuğun bir sıkıntısı varmış anlamamışız diyoruz. İnşallah sizin sıkıntılarınız geçmiştir ve alerji olmaz.

İlk üç ay çok iyi kilo aldı. 4. Ayda biraz daha,az,aldı. Ama çok hareketli. Ona yorduk. Hiç kilo almama, gelişimde geriden gelme filan yok. Drlar gelişimi gayet iyi diyor. Bu ay gaviscon infant kullandık bi hafta kadar. Aslında bi ay demişti. Ama kusma azalınca bıraktım. Biraz daha az gibi bi kaç gündür kusma. Bi ara süt yumurta v.s kestim iki hafta kadar dikkat ettim ama b değişme olmadı. Mukuslu kaka hala bazen,var. Ama o da eskiye nazaran azaldı gibi. Bilemiyorum. Alerji olmadığına inanmak istiyorum. İnşallah sadece reflüdür ve 6. Aya kalmadan geçer. Gün içimde de öyle fazla huzursuz sayılmaz. Ağladığı tabi oluyo ama her çocuk biraz ağlar herhalde. Yoksa gülücüklü bi çocuk,:) uykusu da çok yok ama hiç uyumayan bi çocuk,da değil. .güveysinden. hallice yani. Sizin kaç aylık. Diyet mi yapıyosunuz? İnşallah çabucak geçer.

Back
X