süt anne arıyorum

lgen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
37
0
36
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.. 67 günlük bi bebişim var. ve sütüm hiç bir zaman çok fazla olmadı ve günden güne azaldı bugün de en son olarak az önce sağdım 5 cc çıktı yapmadığım şey kalmadı çoğalması için. her neyse süt olayı demekki nasibim değilmiş.. ben de çözüm olarak en azından çocuğum 6 aylık olana kadar anne sütü vermek istiyorum. eğer aranızdan sütü çok fazla gelipte atmak durumunda kalanlar varsa satın almak istiyorum.. başka çarem kalmadı.. yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler..

Başlık ilginç geldi ama benim fikrim olmuyosa onun nasibi bu kadardır.benimde 13 aylık kızım var ve doğduğunda emmek istemiyordu sağıyordum ama bebek emince sağdığından daha fazla emermiş o yüzdem emdikçe gelirmiş.bence sık sık emzirmeye çalış emmiyosa sağmaya yada ek gıdalara yani mamalara ama süt anne hiç düşünmemiştim.Tabi senin fikrine saygı duyarım Allah gönlüne göre versin inşallah.

bende bugün internette sütünü satan anneleri gördüm. benimde fazla sütüm var isterseniz satabilirim xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

bendede fazla anne sütü var isterseniz satabilirim

Bende fazladan sut var. bebegim 3 ayini bitirdi ve dogdugundan beri fazla sutu posetleyip derin dondurucuya atiyorum. eger almak isterseniz 20-25 poset verebilirim. istanbul gungoren de oturuyorum. bir dolap bulup gelme imkaniniz olursa ucretsiz verebilirim. Tabi poset getirmek sartiyla :)

Valla bravo bu sütü fazla gelen anneler ne yiyip içiyorsunuz da böyle fazla gelen sütü posetliyorsunuz,ben 5 ay önce erken doğum yaptım düzeltilmiş 2 aylık oldu mamayla besleniyor ,elimden geleni yaptım ama sutum yok ne yapalım bebegimin nasibi bu kadarmis olmuyorsa olmuyor,bu sütü satmak fikirde hiç hoşuma gitmedi.

merhaba arkadaşlar tekrardan bu konu üzerine epey düşündüm ve eşimi de açıkçası razı edemedim. artık bebeğimin kısmeti ne kadarsa öyle olsun diye düşündüm. fikirleriniz içinde teşekkür ederim..
herkes bebeklerini mutlu ve huzurlu bir şekilde büyütsün inşallah. hayırlı günler..

merabalar sütü olmayan annelere tavsiyem ilk önce rezeneden uzak durun gaz yapmaz sütü artdırır diyorlar ama yalan ben sütüm çoğalsın gazlı bi bebek olmasın diye içiyodum rezeneyi ne zaman bıraktım bebeğimin gaz sancısıda kesildi sütün çoğalması içinde arap aşı çorbası acayip süt artdırıyor denemenizi tavsiye ederim

yok artık anne sutude satılırmı ya para verıpde mı aldınız ALLAHIN mucızesı anne sutu lutfen esırgemeyın anne sutune hasret olan bebeklerden

ilk etapta süt satma işi kulağa hoş gelmesede bende sütünü sağan bir anne olarak sütümün fazla gelmesi için daha çok yemek, daha çok kilo almak ,vücudunun yıpranması özellikle gögüslerin yıpranması gibi vücutta kalıcı hasarlara sebebiyet verdim. eğer bu arkadaş istek üzerine satma işine olumlu baktıysa sadece empati yapın . süt sağmak çok stresli bir iş zaten. ağır işçi statüsünde kabul ediliyorsunuz bilimsel olarak yani arkadaşlar herkesin fikrine saygı duymak zorundasınız . empati kuramayacağınız konularda yorum yapmayınız , hımm bide tek öğün süt sağımı neredeyse 1 saat sürüyor bilginize

amerikada falan marketlerde satılıyormuş..bence sen kendi sütünü artırmaya bak çaylar,dereotu falan çok işe yarıyor..bilmediğin insanın sütü olmaz bence ileride evlenirler falan süt kardeşiyle neler olmuyoki...

bala çörekotunu karıştır sabah akşam istersen günde 5 defa ye inan sütü kesilenlere bile süt yapmasına şahit oldum

bencede...insanın kendi sütü gibi olurmu ?ben şahsen başkasının vereceği anne sütüne güvenemem bile..çünkü yediğin içtiğin herşey süte geçiyor..bide sütlerini satan anneler ne garipsiniz..sevabına verseniz incilerinizmi dökülür ...

benim ikizlerim olduğunda haliyle sütüm yetmedi..ama hiç anne sütü arayışınada girmedim..aptamil devam sütü ile telafi etmeye çalıştım ve çokta işe yaradı..

kardeşim şuan 10 aylık 3 ay erken dogdu ve annemin sütü hiç olmadı 1 ay felan yogun bakım küvezinde kalmıştı hayati tehlikesi felan oldu sanırım stresten annemin sütü olmadı... kardeşimin şuan ne kasları nede kemikleri gelişti doktor acil olarak anne sütü bumalısız dedi 10 aylık olmasına ragmen hala tam olarak başını tutamıyorr lütfen sütünüz hala duruyorsa bize verebilir misinizz??

acil kardeşime süt lazım lütfen fazla sütü olan cevap versin... kardeşimin kemikleri ve kasları gelişmedi 10 aylık olmasına ragmen annemn hiç sütü olmadı bebek 3 ay erken dogdu lütfen tek çaremiz anne sütü evt her bebegin ilk önce kendi annesinin sütü iidir ama olmayınca mecburuz parayla da alabilirz yeterki fazlaysa mesajıma cevap verin ankarada oturuyoruz başını felan tutamadı tam olarak kasları gelişmediği için annem çok üzülüyo lütfen çabuk cvp verinn bu bizim için ve kardeim için çok önemli!!!

İstanbul Anadolu yakasındayım. Göğus çatlağım yüzünden emziremiyorum. Sutu olan bir arkadastan yardım istiyorum. Var mı birileri?

Kızlar ben Ankara'dayım. Kızım 8 aylık. Üniversite mezunu, temiz, inançlı bir anneyim:) Kızım çok az emiyor. Ankara'da süt anne arayan varsa seve seve emziririm. Özel mesaj atamıyorum. sevdebasaran@hotmail.com

Oğlum erken doğdu ve yoğun bakımda kaldı o yüzden biberona alıştı. Şimdi 36 Günlük sütümü sağıpveriyorum. Süt sağmakta azaltıyormuş diyorlar. Sütüm bol istanbul da süt anne arayan varsa emzirebilirim. Tabiki ücretsiz sevabına. Hem benim sütüm azalmaz hemde masum bir bebeğe yardımım dokunursa mutlu olurum :) belki oğlumda kıskanırda o da emer :)

merhaba bende geceleri bile kalkıp sağdığım iştahım olmamasına rağmen süt yapıcı şeyleri deli gibi araştırıp yemek yemeğe gayret edip sütleri biriktirdim. Gelin görünki bebişim biberona alışmadığı için bu sütler elimde kaldı ve hiç bir şekilde de veremiyorum. Eğer size hala lazımsa verebilirim.Tekirdağ Hayraboluda oturuyorum. Burda derin dondurucudaki sütleri nasıl verebilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…