merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.. 67 günlük bi bebişim var. ve sütüm hiç bir zaman çok fazla olmadı ve günden güne azaldı bugün de en son olarak az önce sağdım 5 cc çıktı yapmadığım şey kalmadı çoğalması için. her neyse süt olayı demekki nasibim değilmiş.. ben de çözüm olarak en azından çocuğum 6 aylık olana kadar anne sütü vermek istiyorum. eğer aranızdan sütü çok fazla gelipte atmak durumunda kalanlar varsa satın almak istiyorum.. başka çarem kalmadı.. yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler..
bendede fazla anne sütü var isterseniz satabilirim
yok artık anne sutude satılırmı yapara verıpde mı aldınız ALLAHIN mucızesı anne sutu lutfen esırgemeyın anne sutune hasret olan bebeklerden
Bende fazladan sut var. bebegim 3 ayini bitirdi ve dogdugundan beri fazla sutu posetleyip derin dondurucuya atiyorum. eger almak isterseniz 20-25 poset verebilirim. istanbul gungoren de oturuyorum. bir dolap bulup gelme imkaniniz olursa ucretsiz verebilirim. Tabi poset getirmek sartiyla :)
merhaba bende geceleri bile kalkıp sağdığım iştahım olmamasına rağmen süt yapıcı şeyleri deli gibi araştırıp yemek yemeğe gayret edip sütleri biriktirdim. Gelin görünki bebişim biberona alışmadığı için bu sütler elimde kaldı ve hiç bir şekilde de veremiyorum. Eğer size hala lazımsa verebilirim.Tekirdağ Hayraboluda oturuyorum. Burda derin dondurucudaki sütleri nasıl verebilirim bilmiyorum.merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim öncelikle yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.. 67 günlük bi bebişim var. ve sütüm hiç bir zaman çok fazla olmadı ve günden güne azaldı bugün de en son olarak az önce sağdım 5 cc çıktı yapmadığım şey kalmadı çoğalması için. her neyse süt olayı demekki nasibim değilmiş.. ben de çözüm olarak en azından çocuğum 6 aylık olana kadar anne sütü vermek istiyorum. eğer aranızdan sütü çok fazla gelipte atmak durumunda kalanlar varsa satın almak istiyorum.. başka çarem kalmadı.. yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?