MERHABA SİZE NASIL ULAŞABİLİRİM ?merhaba bende geceleri bile kalkıp sağdığım iştahım olmamasına rağmen süt yapıcı şeyleri deli gibi araştırıp yemek yemeğe gayret edip sütleri biriktirdim. Gelin görünki bebişim biberona alışmadığı için bu sütler elimde kaldı ve hiç bir şekilde de veremiyorum. Eğer size hala lazımsa verebilirim.Tekirdağ Hayraboluda oturuyorum. Burda derin dondurucudaki sütleri nasıl verebilirim bilmiyorum.
nerede oturuyorsunuz sıze verebılırım sutMerhaba SEWQİİ. Anne sütü arıyorum ve senin yazını gördüm. Nasıl iletişime geçebiliriz? Foruma yeni üye oldum ve tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Özelden nasıl görüşebiliriz?
Benm kızım 11ekim 2014dogumlu.ozamandan berı derın dondurucum ve buzlugum Full doldu.artık dökmeye başladım lavaboya mecburiyetten içim acıya acıya.sıgara alkol asla kullanmam kızım için sağlıklı beslenırım.vir hastalglm yok cok şükür.her sagmadan sonra yıkanır ve dezenfekte edrim kendimi.istanbul umranıyede oturuyorum .isteyen olursa ucretsız seve seve verırım ben.ulaşın bana
kusura bakmayın yenı gördüm.hıcbyazan yok dıye bakmadım.deniz liden nasl alacaksınız kı ben ıstanbulda yasıyorum ve şuan elıfyaser rumuzlu bayanın bebegıyle paylaştım sutlerımı5 aylik oğlum var emmedi bende sut ariyorum denizli de oturuyorum deniz hanim sizden almak istiyorum.
hala kuvezdelermıçıstanbulun neresınde oturuyorsunuzMerhaba,
Kızlarım 24.11.2014 tarihinde 26 haftalık olarak dünyaya geldiler.Halen küvezdeler ve benim sütüm çok azaldı. Doktorumuz acilen anne sütüne ihtiyacımız olduğunu söyledi. Yardımcı olabilecek kimse var mı? İstanbulda yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?