EkMerhaba
benimde fazla sütun var. istanbulda anadolu yakasinda oturuyorum. İhtiyacı olana verebilirim. Mail adresim eda.coskunsu@gmail.Com buradan ulaşabilirsiniz
Size mail attim nereye ne zaman gelmedi isterseniz ben hazırım. Çok tsk ederim şimdiden Allah Razı olsun...Ek
Alkol sigara kullanmıyorum.gaz yapacak birsey yemedim. dikkat ettim. Anne sustlerini lansinoh süt saklama posetlerinde dondurdum. Hiçbir ücret talep etmiyorum.
Hala sutunuz var mı?ümraniye üsküdAR yakınlarında oturuyorum . 20 poşet sütüm var .ihtiyacı olanlara verebilirim
Merhabalar, hala sutunuz var mı? Bir aylik bir kizim var ama stres ve uzuntuden sutum kesildi, kizima anne sutu ariyorum. Yardimci olabilir misiniz?Benm kızım 11ekim 2014dogumlu.ozamandan berı derın dondurucum ve buzlugum Full doldu.artık dökmeye başladım lavaboya mecburiyetten içim acıya acıya.sıgara alkol asla kullanmam kızım için sağlıklı beslenırım.vir hastalglm yok cok şükür.her sagmadan sonra yıkanır ve dezenfekte edrim kendimi.istanbul umranıyede oturuyorum .isteyen olursa ucretsız seve seve verırım ben.ulaşın bana
Kuzeyorhan size özelden mesaj attım gerçekten çok ihtiyacı olan bir tanıdığım var, umarım azda olsa vardır elinizde mucizeden...ankaradayim 3 aylik bebegim var, 1 aydan itibaren sutum artti biriktiyorum. bebegi erken dogan kuvezde olan kisacasi gercekten ihtiyaci olanlara 10-15 poset sut verebilirim. ucret istemiyorum
sütünü lavaboya dök daha ıyı11 aylık kızım işyerinde sağdığım sütleri içmiyor.beylikduzunde oturuyorum.ihtiyaci olana sutleri vermek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?