süt anne arıyorum

ümraniye üsküdAR yakınlarında oturuyorum . 20 poşet sütüm var .ihtiyacı olanlara verebilirim

Yarın sabah hepsini alabilirim hepsine talibine. Ben amasya da yaşıyorum tedavi için suan Pendik'te emsey Hastanesindeyiz . Size yazdım zaten durumu mu.Allah için yardımcı olursanız sevinirim

Ek
Alkol sigara kullanmıyorum.gaz yapacak birsey yemedim. dikkat ettim. Anne sustlerini lansinoh süt saklama posetlerinde dondurdum. Hiçbir ücret talep etmiyorum.
Size mail attim nereye ne zaman gelmedi isterseniz ben hazırım. Çok tsk ederim şimdiden Allah Razı olsun...

Merhabalar, hala sutunuz var mı? Bir aylik bir kizim var ama stres ve uzuntuden sutum kesildi, kizima anne sutu ariyorum. Yardimci olabilir misiniz?

ankaradayim 3 aylik bebegim var, 1 aydan itibaren sutum artti biriktiyorum. bebegi erken dogan kuvezde olan kisacasi gercekten ihtiyaci olanlara 10-15 poset sut verebilirim. ucret istemiyorum

ankaradayim 3 aylik bebegim var, 1 aydan itibaren sutum artti biriktiyorum. bebegi erken dogan kuvezde olan kisacasi gercekten ihtiyaci olanlara 10-15 poset sut verebilirim. ucret istemiyorum
Kuzeyorhan size özelden mesaj attım gerçekten çok ihtiyacı olan bir tanıdığım var, umarım azda olsa vardır elinizde mucizeden...

Elimde vereceğim sütüm kalmadı.bundan sonra verecek sütüm yok.lutfen msj atıp süt ıstemeyın.inşallah kendı sütünüz bol olur ıhtıyacnz olmaz

11 aylık kızım işyerinde sağdığım sütleri içmiyor.beylikduzunde oturuyorum.ihtiyaci olana sutleri vermek isterim.

Sütüm kalmadı maıl atmayın lütfen dememe rağmen her gün bır suru maıl alarak sut ıstenıyor.bu yüzden bır kez daha yazmak ıstıyorum.arkadaşlar elimde sut var evet,ve halada sütüm çıkıyor.ancak kıme sut konusunda ıylık ettıysem yaranamadım.süt anne olanlar olma dedıler olanlar ısrarla,olanlar cok pısmandı ama dınlemedm.ve gerçekten çok ama cok pısmanım.ıylık edıosun karsındakı kalbini kırmaktan başka bır şey yapmıyor.o yüzden bır daha asla sut anne olmayacak sut vermeyecegım.lavaboya döküyorum artık.lutfen ısrarla ıstemeyın

arkadaslar istanbul guneslide oturuyorum erken ölü dogum yaptim ihtiyaci olan bebege sütümümu verebilirim 18 nisanda dogum yaptim isteyenler yazabilir

YA KIZLAR YAZILANLARI AZ ÇOK OKUDUM VE ŞİDDETLE HAYRETE DÜŞTÜM ! BU SÜT ANNE OLMAK O KADAR BASİT Bİ KONU DEĞİLDİR SİZ NE YAPIYOSUNUZ ? DİYELİM 3 ÇOCUĞUNUZ VAR VE BAŞKA Bİ ÇOCUĞA SÜT VERDİNİZ. SİZİN ARTIK 4 ÇOCUĞUNUZ VAR DEMEKTİR. ÖYLE TANIMADIĞINIZ KARAMBOLE İNSANLARA NASIL SÜT VERİYOSUNUZ BÜYÜDÜĞÜNDE YA SÜT KARDEŞİYLE EVLENİRSE ASLA NİKAHI GEÇERLİ OLMUYOR. AHİRETİNİ YAKMIŞ OLURSUNUZ O KADAR BASİT DEĞİL BU İŞ. ARAŞTIRIN BEN ÇOK ARAŞTIRDIM ÇÜNKÜ BENDE Bİ SÜT ANNEYİM AMA TABİKİ ÇOK YAKIN ARKADAŞIMIN OĞLUNA VERDİM TANIDIĞIM BİLDİĞİM İNSANLAR. TAMAM ANNE SÜTÜ ÇOK FAYDALI AMA BU KONU ÇOK DERİN. VE BÜYÜDÜĞÜNDE O SÜTÜN HELALLİĞİNİ ALMASI LAZIM..

3 yildir mide rahatsizligi hastasiyim bir cok ilac kullandim pek faydasini goremedim iki ay once arkadasim doktordan anne sutunun iyi gelecegini duymus bir denemek istiyorum fazla sutu olan anneler yardimci olmanizi istiyorum

Bu çok önemli bir mevzu.. alınacak sut kalitesinden ziyade oluşabilecek sut kardeşliği, gelecek günlerde bilmeden eş durumuna gelmesin. Allah muhafaza bilmediğiniz tanımadığınız insanlarla bu turlu alışveriş asla yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…