süt anne arıyorum

Arkadaşlar ben Konya'da oturuyorum. 36 günlük bir oğlum var ve sütüm gelmiyor. İlk oğlumda biraz vardı ama bu hamileliğim hem kötü geçti hem de oğlumu biraz erken doğurunca sanırım ondan gelmedi. Aranızda oğluma sütünü verebilecek bir arkadaş varsa çok mutlu olurum. İnanın sütün gelmeyince insan kendini çok yetersiz hissediyor:(

Arkadaşlar ben Konya'da oturuyorum. 36 günlük bir oğlum var ve sütüm gelmiyor. İlk oğlumda biraz vardı ama bu hamileliğim hem kötü geçti hem de oğlumu biraz erken doğurunca sanırım ondan gelmedi. Aranızda oğluma sütünü verebilecek bir arkadaş varsa çok mutlu olurum. İnanın sütün gelmeyince insan kendini çok yetersiz hissediyor:KK43:

Merhaba
Ben verebilirim Antalyadayım uzak sayılmayız, özelden yazarsanız görüşelim.

Arkadaşlar İstanbul'dayım ve hala sütlerimi verecek birisini bulamadım. kanser hastaları da kan değerlerini yükseltmek için kullanabiliyor bildiğim kadarıyla, aklınızda olsun. bu nedenle ihtiyaç duyanlara da verebilirim.

İstanbul'dayım.Oğlum 6 aylık oldu.Sütüm boldu ve çok fazla depolamışım 40-50 adet 180 cl poşetlerim var.İlgilenen olursa özelden yazabilir.

İnanmıyorum buradaki arkadaşlara bazıları satmak bazıları almak istiyor .Arkadaşlar süt kardeşlik diye bişey var bilmem biliyormusunuz.Allah korusun hadi ki o çocuklar büyüdü ve evlendi zina yapmış olacaklar

İnanmıyorum buradaki arkadaşlara bazıları satmak bazıları almak istiyor .Arkadaşlar süt kardeşlik diye bişey var bilmem biliyormusunuz.Allah korusun hadi ki o çocuklar büyüdü ve evlendi zina yapmış olacaklar
o yuzden kizim.var oglum var yazmışlar. kizi olan kizdan oglu olan oglandan alabilir. ablam hastaneye bırakmıştı. 3 erkek sut cocugu var. kendi ogluyla 4 erkek:)
arkadaslar hastaneye telegon edin. onlar gerekli durumlarda aliyorlar. bebege mama vermekten iyidir

o yuzden kizim.var oglum var yazmışlar. kizi olan kizdan oglu olan oglandan alabilir. ablam hastaneye bırakmıştı. 3 erkek sut cocugu var. kendi ogluyla 4 erkek:)
arkadaslar hastaneye telegon edin. onlar gerekli durumlarda aliyorlar. bebege mama vermekten iyidir
Hmmm haklısınız onu düşünemedim. :) olabilir o zaman . Fiyatlar nasılmış böyle deyip bütün sütleri ben alıyomuşum

Hmmm haklısınız onu düşünemedim. :) olabilir o zaman . Fiyatlar nasılmış böyle deyip bütün sütleri ben alıyomuşum
sutler satılıyor gonullu olarak veriyorlar. ablam hemsirelere erkek bebek diye tembihledi. hatta cocuklarin ailesiyle bulup tanistilar vs vs

Zina değil tatlım

İstanbul'dayım.Oğlum 6 aylık oldu.Sütüm boldu ve çok fazla depolamışım 40-50 adet 180 cl poşetlerim var.İlgilenen olursa özelden yazabilir.

Merhaba

20 günlük bebeğimiz var anneni kan değerleri düştüğü için sütü kesildi anne bir haftadır bebeye anne sütü veremiyoruz bide alerji çıktığı için normal mamada veremiyoruz özel mama ile besleniyor. Mama ile beslendiği için gaz sancıları oluşuyor bize bu konuda yardım edebilecek bir süt anne arıyoruz .

Benim sütüm yetmeseydi başka anneninkini vermezdim.. Annem suya un katıp vermiş zamanında bana, şimdi özel mamalarla dolu heryer.. Süt verecek kişi nasıl besleniyor, bir hastalığı varmı, sigara kullanıyormu? Daha bir sürü şey.. Nereden bileceksiniz bunları? Süt yetmiyorsa mama verin onu alacak imkan yoksa süte cicibebe katın, yani ben öyle yapardım
Sute cicibebe mi katardin?Anne sutune esdeger mi?
Cicibebe nin kansorejen maddeler icerdigini bilmiyorsunuz sanirim?
Eger bir anne uyusturucu madde kullanmiyorsa bunun disindaki anne sutu tum ama tum mamalardan daha saglikli!

Yanlış anlamayın beni ama anne sütü bulamazsanız keçi sütü verin bebeğinize.en yakın şey anne sütüne en azından katkısız ve allerjı rıskı yok

Yanlış anlamayın beni ama anne sütü bulamazsanız keçi sütü verin bebeğinize.en yakın şey anne sütüne en azından katkısız ve allerjı rıskı yok
Haklisiniz ama Keci sutunu kac aylik bebege verebilirsiniz? Bence bu bilgiyide paylasin.3 aylik bebege direk sut verirseniz bagirsaklarina verebileceginiz tahripi biliyor musunuz?

Gercekten yazilanlari sok icerisinde okuyorum.
Kimse size dini boyutunu sormamis, ama yok ben dogru bulmuyorum vs. Size ne!belki inancsiz belki hristiyan belki cocugunun sagligini herseyden onde tutuyor...
Peygamber efendimizin bir sut annesinin oldugunu bilmiyor olamazsiniz degil mi?Helede bu kadar guclu bir iletisim caginda cok istiyorsaniz baginizi koparmazsiniz.
Ayrica sutunu paylasmak isteyen anneleride tebrik ediyorum.

Haklisiniz ama Keci sutunu kac aylik bebege verebilirsiniz? Bence bu bilgiyide paylasin.3 aylik bebege direk sut verirseniz bagirsaklarina verebileceginiz tahripi biliyor musunuz?
Sulandırılark yenidoğana bile verilebiliyor

Sulandırılark yenidoğana bile verilebiliyor
Kalsiyum orani anne sutunden cok fazla yuksetir bu da kansizliga sebep olmaktadir
B12,folikasit ve d vitamini acisindan cok cok daha dusuktur
Yapi olarak inek sutunden daha fazla anne sutune yakindir
Yenidogan icin anne sutu yoksa alternatifi mamadir cunku vitamin ve mineraller anne sutune esdeger uretilir ama bebek buyudukten sonra keci sutu ve hatta keciyogurdu gibi urunler dediginiz gibi bebek icin en guzel saglikli ek gidalardir

Sute cicibebe mi katardin?Anne sutune esdeger mi?
Cicibebe nin kansorejen maddeler icerdigini bilmiyorsunuz sanirim?
Eger bir anne uyusturucu madde kullanmiyorsa bunun disindaki anne sutu tum ama tum mamalardan daha saglikli!
3 çocuk büyüttüm şükür hepside sağlıklı..
Eğer sizce uyuşturucunun dışında herşey normalse bir annenin sütünde siz öyle yapın.. Ben bir çocuğun sabahlara kadar ağladığını biliyorum annesi hamileyken sigaa kullanmış , çocuk nikotin krizine girdi ve o minicik bebeğe nikotin bantları yapıştırıldı, eğer annesi emzirseydi o krizlere girmeyecekti, ve bunu ben uydurmuyorum dr un anlattığı.. Bnm lohusalık dönemimde nasıl ağladığımı görünce o bebek için uzun uzun anlatmıştı bebeğin kötü bir hastalığı olmadığını durumun sadece nikotin krizi olduğunu.. Yani demem oki zannettiğiniz gibi her annenin sütü mamadan daha iyi değil.. Hem bu benim düşüncem, ordaa onu belirttim.. Yine diyorum kimseye çocuğumu emzirtmem.

3 çocuk büyüttüm şükür hepside sağlıklı..
Eğer sizce uyuşturucunun dışında herşey normalse bir annenin sütünde siz öyle yapın.. Ben bir çocuğun sabahlara kadar ağladığını biliyorum annesi hamileyken sigaa kullanmış , çocuk nikotin krizine girdi ve o minicik bebeğe nikotin bantları yapıştırıldı, eğer annesi emzirseydi o krizlere girmeyecekti, ve bunu ben uydurmuyorum dr un anlattığı.. Bnm lohusalık dönemimde nasıl ağladığımı görünce o bebek için uzun uzun anlatmıştı bebeğin kötü bir hastalığı olmadığını durumun sadece nikotin krizi olduğunu.. Yani demem oki zannettiğiniz gibi her annenin sütü mamadan daha iyi değil.. Hem bu benim düşüncem, ordaa onu belirttim.. Yine diyorum kimseye çocuğumu emzirtmem.
Evet bizim bir sut annemiz var alkol ve sigara kullanmayan oglunu emzirirken kalan sutleride bize verdi.ayrica cocugunuzun 30 ya da40 yasinda ne ile karsilasacagini nerden biliyorsunuz?anne sutu vermeyin cici bebe verin diyorsunuz sanki cok daha iyi bir altenatifmis gibi ben de bunu soyluyorum cici bebenin icindeki maddeleri bi arastirmanizi tavsiye ederim

Evet bizim bir sut annemiz var alkol ve sigara kullanmayan oglunu emzirirken kalan sutleride bize verdi.ayrica cocugunuzun 30 ya da40 yasinda ne ile karsilasacagini nerden biliyorsunuz?anne sutu vermeyin cici bebe verin diyorsunuz sanki cok daha iyi bir altenatifmis gibi ben de bunu soyluyorum cici bebenin icindeki maddeleri bi arastirmanizi tavsiye ederim
Arkadaşım sen banamı taktın? Bulduysan sigara içki kullanmayan bir anne ne ala. Hangimizin başına ne geleceğini biliyoruz sankide
Sen nasıl biskuvi için uyarıyorsan bende süt anne hakkında uyardım ne bu tepki?!
Soruyu soranı rahatsız etmemiş bu kadar sana ne oluyor? Yok şunu araştır yok bunu biliyonusun? Herkez cahil tek bilgili sensin maşallah önüne gelene şunu bilmiosun galiba bundan haberin yok galiba demeler.. Yorum yaparken ukala laşmamak gerek, haddini bilmek gerek.. Neyse çok bilmiş hanım sana son yorumum, muhattabım deilsin bundan sonra!

Arkadaşım sen banamı taktın? Bulduysan sigara içki kullanmayan bir anne ne ala. Hangimizin başına ne geleceğini biliyoruz sankide
Sen nasıl biskuvi için uyarıyorsan bende süt anne hakkında uyardım ne bu tepki?!
Soruyu soranı rahatsız etmemiş bu kadar sana ne oluyor? Yok şunu araştır yok bunu biliyonusun? Herkez cahil tek bilgili sensin maşallah önüne gelene şunu bilmiosun galiba bundan haberin yok galiba demeler.. Yorum yaparken ukala laşmamak gerek, haddini bilmek gerek.. Neyse çok bilmiş hanım sana son yorumum, muhattabım deilsin bundan sonra!
Size sahsi bir hakaretde bulunmadim, kisisel bir tavrimda olmadi evet biliyorum ve bildigim konuda konusuyorum.. İnsanlara unlu su,cicibebe daha iyi diyen birisinden pekde birsey beklememek lazim evet beni rahatsiz etti evet cunku hicbir bebegin bu kadar sagliksiz bir besinle buyutulmesine gonlum razi gelmez burasi ortak bir platform ve yalnizca bunu paylastim neyse bence siz once kendi uslubunuza bakin!

Son düzenleme:
Back
X