Hangi mamayı kullanıyorsunuz cok üzücü bir durum benım bebegımde dokuz aylık hala emıyor ama sütüm baya bi azaldı keske yardımcı olabılseydım sızeKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Kuzum belki uardim edemem bu konuda ama sana bir akil vereyim eger sevmesini istiyorsan biraz seker koyabilirsinKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Aynen bebelac kiloda yapiyorFarklı marka mama deneyin istanbulda değilim ve hamileyim yoksa seve seve yardımcı olurdum benim kizim bebelac i çok sevmişti ilk ay takviye olarak vermiştim deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?