Bebek Beslenmesi Süt annesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben istanbul Avrupa yakasindayım. Oglum 2 aylık, hem emziriyorum hem ek mama aliyor sütüm biraz az oldugu icin ama benim oğlum mama da aldığı için sütümden sağım yapabilirim. Gönderme nasıl olur acaba? Bu arada içeriğinde katki maddesi olmayan( palm yağı vb.) Baby goat ( keci sütü) ve Similac1 iyi, eminim araştırmişsındır ama ben yine de söylemek istedim.

kıyamam inşallah süt bulunur kuzucuğa arkadaşlar yakın olanlar lütfen yardımcı olsunlar

arkadaşlar biliyormus gibi 3 aylık bebege seker öneriyorsunuz bebege seker verilmez mamasına eklenmez böyle bişey annelerimizin zamanında kaldı
canım bi cocuk doktorundan fikir al lütfen mama konusunda
umarım en kısa zamanda süt annesi bulursun
evolvia mamayı deneyebilirsin onun tadı diğerlerinden daha iyi deneye deneye bebegin icecegi bi mama bulabilirsin
sakın keçi sütüde verme 1 yaştan önce önerilmiyor

Canini sıkma bizimkide ikinci ayda kafa sallamaya basladi direniyor icmemek icin bende uyurken veriyorum
Emzik sanip iki cekiyor sonra tekrar eliyle itiyor bende zorla bi emzik bi biberon aksama kadar bu sekilde besliyorum bu arada bizimkide hic meme almadi seni cok iyi anlayabiliyorum dedigim
Gibi beslemeye calis uyrken ver emzik emiyorsa tak cikar yap
Yumusak uclu biberon al sagma makinalarinki genelde yumusak makasla hafif kes yada çatal ucuyla genislet o iki cekmeyle agir akana gore daha fazla gelir

Benim oğlum anne sütünü istemedi. Sütüm de azdı zaten. 2 ay verebildim. Sonra SMA verdik aldı. Beğenmediyse marka değiştirebilirsiniz. Nasıl bulunacak anne sütü? Hipp var onu da deneyebilirsiniz. Biberon almazsa kaşık deneyin. Yani bin türlü çözümü var. Şahsen başkasının sütünü vermeyi tercih etmezdim.

Duyuru da geç kaldığım için çok özür dilerim.
Merhaba. Size süt yapan bir tarif vereceğim. Bu tarif sayesinde arkadaşım mama vermeyi kesti sütü oldu. Bir tatlı kaşığı rezene bir tatlı kaşığı tane kimyon yarım tatlı kaşığı çörek otunu büyük bir kupaya koyun üzerine sıcak su döküp dinlendirip için tanelerinide yutun. Günde bir defa

Mamanin icine yarim bebe buskivisi koyun ben kizima oyle alistirdim

Canım sütün kurallarını biliyorsundur herkez den süt alamasın çocugunla en az 2ay fark olması lazım bunu araştırman lazım 9aylık bebegin annesi sana süt veremez ben bu şekilde biliyorum en iyisini dr bilir inş güzel sonuclar alırsın birde sıvı pirinç unu yap onu dene

merhaba,
bebeğinizi emzirme desteği sistemiyle besleyebilirsiniz bu şekilde sütünüzde geri gelir inşaallah.
bir de acaba dil bağı var mı bakın/baktırın isterseniz.
son olarak instagram' da annesütüdoktoru var takip edip dm iletişime geçebilirsiniz mutlaka yardımcı oluyor.

Benim kızım 19 aylık, size yardımcı olmaz maalesef ama size tavsiyem direk Zeynep kamile gidin ve emzirme danışmanlığı alın. Bu şekilde memeye dönen çok bebek ve sütü gelen ve artan çok anne var. Gidin, gebe okulu eğitmenleri Özlem veya Döne hanımı bulun, yardım isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…