Hatta şu durumda saat başı sapması gerek. Power pump da yapabilir.Sutunuzu gece gunduz demeden 2.5 saatte bir kurutana kadar sagarsaniz tekrar gelir. Insallah bulursunuz yardimci birilerini
1 yaş öncesi keçi sütü önerilmiyor canımKeçi sütü tadı anne sütüne en yakınmış diye duydum canım Bi dene istersen
Vucut ihtiyac duyunca uretiyor. Ben abartip fazla sagdigimda neredeyse mastit olacaktim.Hatta şu durumda saat başı sapması gerek. Power pump da yapabilir.
Yazsa yardımcı olmaya çalışacağım da
Canini sıkma bizimkide ikinci ayda kafa sallamaya basladi direniyor icmemek icin bende uyurken veriyorumKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Bencede donebilir gece uyku halindeyken donuyorlar basima cok geldi red ettikleri zamn oyle yapiyordummeva888 bana yazar mısınız? Biraz çabayla memeye dönebilir bebiş.
Merhaba. Size süt yapan bir tarif vereceğim. Bu tarif sayesinde arkadaşım mama vermeyi kesti sütü oldu. Bir tatlı kaşığı rezene bir tatlı kaşığı tane kimyon yarım tatlı kaşığı çörek otunu büyük bir kupaya koyun üzerine sıcak su döküp dinlendirip için tanelerinide yutun. Günde bir defaDuyuru da geç kaldığım için çok özür dilerim.
Mamanin icine yarim bebe buskivisi koyun ben kizima oyle alistirdimKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Canım sütün kurallarını biliyorsundur herkez den süt alamasın çocugunla en az 2ay fark olması lazım bunu araştırman lazım 9aylık bebegin annesi sana süt veremez ben bu şekilde biliyorum en iyisini dr bilir inş güzel sonuclar alırsın birde sıvı pirinç unu yap onu deneKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?