Bebek Beslenmesi Süt annesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebelac tadı cokkk guzel golden goat da öyle dene istersen smilac tadı ağır gelebilir ama diğer 2 mamanın tadı gerçekten güzel bu arada mugladayim canim keşke yardımcı olabilseydim

Henüz hamileyim canım İstanbuldayım ama şu anda yardımcı olamam heralde :(

Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Keçi sütü tadı anne sütüne en yakınmış diye duydum canım Bi dene istersen

Birdr biberonlarin damaklo damaksiz olani var eger damaklar tam giclu degilse ona gore baslikta alabilirsin aklima baska bisey gelmiyor bordr uyurken emzirmeye valis o zamn benekler emmek ister

Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Canm benimkide mamayi almadi hipi verdim almadi sma aldim onu icti mamayi icmiyorsa eger icine cok az pudra sekeri kat demsiti eczaci

Hipi mamayı deneyin anne sütüne en yakın olan oymuş..inşallah sütünüz gelir gelmezse de tez zamanda gönüllü bi anne bulursunuz yeğenimin sütü kesildi 20 gün sonra tekrar geldi bi çözüm bulabilirsiniz duşta ılık su ile göhüsleri ovun hurma incir mısır yeyin Allahtan umut kesilmez

Bulana kadar her mamayı denemenizi öneririm hemen kabul etmiyorlar bazı durumlarda doktora da danışın kilo kaybı için

Keşke yardimci olabilseydim cok uzuldum bebege bende kizimi zor bela yatakta ziplayarak emzirirdim oda dolasirdim emzirirken istersen oyle dene ac kalmasinda

Ben süt arttıran bir çay tarifi vereyim canım sabahları bir kupa sıcak su içine 1 yemek k.ihlamur,1 yemek kaşığı rezene,1 yemek kaşığı ısırgan otu,1 tatlı kaşığı kimyon tohumu,1 tatlı kaşığı anason tohumu 15 dk demle suz ve iç maşallah bir bereketleniyor ki süt bunu yap.ayrica gün içinde rezene tüket.ve bebek bir göğsünü emerken sende diğer göğsüne bi fincan tut altına kendiliğinden 30 cc süt damliyor en az.Allah şu mübarek gün yardimcin olsun. Benim oğlum dolu dolu emdikten bu çay sayesinde darısı sana. Hmm sagmayi unutma

Uzak olmasam kiyardımcı olurdum inşallah düzelir kızımız

Canım bende hamileyim çok üzüldüm kuzuya inşallah yardım edecek birilerini bulursun keşke elimden birşey gelse:(

Back
X