Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keçi sütü tadı anne sütüne en yakınmış diye duydum canım Bi dene istersenKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Canm benimkide mamayi almadi hipi verdim almadi sma aldim onu icti mamayi icmiyorsa eger icine cok az pudra sekeri kat demsiti eczaciKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Hipi mamayı deneyin anne sütüne en yakın olan oymuş..inşallah sütünüz gelir gelmezse de tez zamanda gönüllü bi anne bulursunuz yeğenimin sütü kesildi 20 gün sonra tekrar geldi bi çözüm bulabilirsiniz duşta ılık su ile göhüsleri ovun hurma incir mısır yeyin Allahtan umut kesilmezKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Kızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Keşke yardimci olabilseydim cok uzuldum bebege bende kizimi zor bela yatakta ziplayarak emzirirdim oda dolasirdim emzirirken istersen oyle dene ac kalmasindaKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.
Uzak olmasam kiyardımcı olurdum inşallah düzelir kızımızKızlar bebeğim 3 aylık emmedi 3 ay süt sağarak verdim fakat artık sütüm kesildi ,mamaya başladım ,mamayı sevmedi içmiyor, kilo veriyor ben buna çok üzülüyorum İstanbul Anadolu yakasında anne sütü için yardımcı olabilecek birileri var mı sütü bol olup buzluğa atan güvenilir kişiler arıyorum.