- 29 Ekim 2015
- 1.492
- 2.905
- 133
- Konu Sahibi andromeda-80
Onu da denedik malesef. Bu kadar büyüyecek bir sorun olduğunu düşünmemiştik başta. Sallanmış hadi alalım dedik, istemedi, okulda yemek yemedi, öğretmeni sallanıyor hadi çekelim deyince ona da çektirmemiş, çok yüksek tepki verince mecburen doktor seçeneğini denemiştik o zaman.İste ben onu demek istemistim eminim cok ugrastiniz.orda korkmustur anlaminda demedim.cok ustunde durmadan evin icinde halledilip gidilen dogal birsey gibi anlatabiliyor muyum bilmiyorum tuvalet egitiminde de oyle ya tepkisiz yani dogal bir surec gibi.neyse gerci su ana bakmak lazim bunun nasil cozulecegine.ne zor anlayabiliyorum seni benim kizim da su an 7 yasinda cogu gitti atlattik da biraz o da telas yapti hadi gece cikarsa yutarsam gibi .yoi hic oyle birsey olmaz falan dedik gunduz cikar zaten uyuyunca cikmiyor dedik.bir de 20 si de cikmiyor zaten bildigim kadariyla atmayim ama 14 u falan cikiyor
Şimdi de neredeyse 24 saattir yemek yemiyor, su içmiyor, yanına yaklaştırmıyor. Yaklaştığımızda başka koltuğa kaçıyor. Bişey yapmıycam sadece sarılmak istiyorum seni özledim diyorum nafile. Çaresizim