Süt hakki dolsun bebegi bize ver

Ya kusura bakmayın ama ben bazı kadınlara şaşıyorum nasıl böyle tepkisiz kalıyorsunuz neden ilk kv söylediğinde tepkinizi koymadınız neden butarz şakalardan hiç hoşlanmıyorum anne birdaha yapmayın demediniz baktınız devam ediyor o zaman hep bir aradayken tekrar söyleseydiniz eşinizde annesine bir iki laf söylerdi bu ne cüret ne saçmalık böyle bir şeyi kayınaldem yada annem şakasını bile yapamazlar kaldıki sizin kv şaka yapmıyor ciddi bir an evvel önleminizi almazsanız bebeğinizin ismi dahi herşeyine karışacaklar.

Niye kafanıza takıyorsunuz anlamadım.

Cevap vermeye tenezzül etmeyin. Baktınız ki direkt böyle bir taleple geldi. Hayır dersiniz ve olur biter. Evinizi basıp zorla çocuğu elinizden alacak olmadığına göre?

İsim konusunda da aynı şey geçerli. Biz ismi düşündük ve kararlaştırdık bile, öneriniz için sağolun de ve kapat konuyu. Ne yani bunun için kırılacaklar mı? Eğer kırılırlarsa da bu sizin probleminiz değil. Koca koca insanlar başkasının bebeğiyle ilgili kendilerinde söz hakkı hissetmeselerdi o zaman.

Bence anlatsa haksiz duruma dusecegi icin anlatmamis bosver hic germe benimki
8.aya girdi tedirgin olurdum ya ona daha cok duskun olursa filan diye simdi kv kucagina gittimi ayaktaysa duruyo oturuyosa agliyo ama hep gozu bende bide benzetme olayi var aman oglum gibi bakiyo oglum gibi yapiyo oysa benim ikizim gibi birsey kizimda ayniyiz heralde bana benzemesine tahammul edemiyo ona gore herseyi ya kendinee benziyo ya ogluna ya kizina sanki benle alakasi yokmis gibi ama misafir filan geldiginde aaa ayni annesi dedikce tabi anada guzel babada diye gecistiriyo yinede kabullenmiyo

E iyi de simdi eski konunda durumu anlattin Kv.nin niyeti sizi yanina getirmek sakin gitme diye herkes soyledi sen dinlemiyorsun o zaman burda konu acmanin, fikir almanin kiymeti ne?Nasil olsa bildigini yapmissin.Ismini de koyarsin eminim...hic degilse cocukla ilgili konularda bu kadar ezdirmeyin.Kim kime cocuk veriyo bu zamanda hey Allahim sanki esya bebek degilSenin kocani kendi dogurmamis mi niye biz istedik olmadi diyor...yok bide hamile misin diye sormuslarsanki 25 yasindamenopoza girecek yastadir hamilelik... tobe tobe

Sevseler bi dert sevmeseler bi dert ,
Acik acik soylemis niyetini , aradaki mesafeyi koruyun ve herseye mudahil olmalarina musade etmeyin ama bunlari yaparken esiniz ile beraber hareket edin , cocugu kv den korurken esinuzle araniz acilmasin sonra

Ayyy cildiracagim valla burada.Sizi taciz etmek için yapılan hareketler bunlar bariz.Lütfen takmayin,Eşiniz kimlik çıkınca gösterelim diyorsa tamam deyin bence.Bütün sıkıntıyı siz cekin,ismi onlar koysun.Yok öyle birşey.Sizden çocuk istediklerinde ölürüm vermem,çok istiyorsanız dogurun bir tane diyin,susun.Duymazdan gelin,takmayin kafaniza.Bu anları bir daha yasayamayacaksiniz.Her anın tadını çıkarın.Kolaylıklar diliyorum size

ay Allahım bunuda ilk defa duyuyorum.. çocuk çok aramış dye gelinin çocuğunu istemek nedir. resmen sizi kışkırtıyo yok rüyasında görmüş bilmem ne uyduryo eşinizin ağzını arıyo o böyle yapınca ben çocuğumun yüzünü göstermek bile istemezdim. insanı günaha sokar böyleleri terbiyesiz bence kalma orda eğer orda kalırsan çocugunu kucagına ble zor alırsın hergünün sinirle stresle geçer emin ol

canım o şimdi çocuğu görmediği için heves ettiği için öyle,
benimki de seninki gibiydi,
bi doğsun kendi nüfusuma geçireceğim, sütten kes sana yollamayacağım, cumartesileri gel sev git. vs
kendine lohusa yatağı yastığı falan hazırladı,bebek görmeye gelecekler diye,
bebek görmeye gelenleri kendi evine getittirdi vs..
doğdu emzirmeye kalktı ben emzirirken kucağımdan alırdı bu ve buna benzer bir sürü şey...
ben çok sert bi şekilde eleştirdim kızdım ama eşim annesini haklı gördü(kanser teşhisi kondu göğsünün biri alındı ve o bunu kullanarak kendini acındırıyor)
bir süre sonra bıktı, evet bıktı 30 günlükken bıktım senden diye bebeğe bağırıyordu.
merak etme o heves için yapıyor bir süre sonra hevesi geçecek

Anlatamıyorum galiba eşimin yaninda asla söylemiyor söyletmeye calistim soylemedi..4 tane dogurun dedi sadece o kadar da zorladm oglumu nerde buyutcez falan dedim esime normal sartlarda kv orda atlamasi gerekirdi esim gorsun isterdim ..
Bak güzelim bunlar kesinlikle oğullarının yanında bunu yapmazlar,
onlar oğulları varken ağzını açmaz, sus pus, oğlum ben gelinimi çok severim, ben onun işine karışmam vs..
onlar yanlızken yaparlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…