sütten kestiğindeanlamadım. bir bebeğin süt hakkı dolması ne demek?
Bence anlatsa haksiz duruma dusecegi icin anlatmamis bosver hic germe benimkiUfff hicc alttan alasim yok anlasin hatasini.guzellikle dedim olmadi,sakayla karisik soyledim orali olmadi.. daha cocuklarin adlarini bile bilmiyor biliomusun,dogum olali 50 gun oldu. Kara_sari diye sevio(en cok karayi sevio guya esime benziomus die) cocugumdan soguttu beni. Kara _sari deme diyorum aynen devam edio.arada dana' m falan da diyor.. esim de konustu anne kiz istemio deme diye ,o da sen karisma sana mi sorcam istedigim gibi severim, adlarini bilmiyorum kolayima gelio dedi!!
Ama soranlara adlarini cok guzel soyluo yanimda da. Esim de farkinda inadina demiyor dedi.niye inat yapar ki insan? Acaba vefat eden kaynimin ismini koymadigimizdan mi? Gerci isim konusuna karismadi son aylarda. sanirsin 10 cocuk var da adını karistirio..hepi topu iki torunu var baska yok..
Dun esim sıkıstırdi anne noldu sana neyin var,niye boylesin ,suratin asık bisey mi oldu,ya anlatsana delirtme adami dedi!
Yine de yok biseyim dedi ve gecti..
Acaba hazir oda da ben de yokken niye etegindeki taşlari dokmedi? Dedikodumu mu yapmak istemedi duyarim diye yoksa anlatsa haksiz duruma duseceginden mi???
Hic de alttan almicam, bunlarin yuzunden kurdesen oldum stresten. Sutum kesildi
Biktim artik daha simdiden kendi cocugu gibi sahipleniyor,ustelik evlat ayrimi da yapiyor.
Bak bu da benimki, cocuklardan biri oyle tatli ki falan.. digeri kotu mu, o seninse digeri kimin ya da??
Ufff dusundukce deli oluyorum.
Bugun ikinci gunumuz,karsilasmamak icin kose kapmaca oynuyoruz evde!
"Ali Riza agzimizin tadi bozulmasin"Kv den çok sizin "Aman huzurumuz kaçmasın Ali Rıza bey" tavrınıza sinir oldum
Çıkarın sesinizi çıkarın
Çocuğunuz gidiyor
canım o şimdi çocuğu görmediği için heves ettiği için öyle,Ben bu modu hic sevmedim..bebege kiyafet almiş herkese ogluma aldım diyomus millet soruyomus hamile misin diye oda gelinin oglan benim bi 6 ayi dolsun diyomus bide bana anlatıyo bende vermem bebegimi dedim oda sen okulu dondurmamis miydin git 4 yil oku dedi 4 yil okuyayim baska ilde cocugum beni tanımasin amacı o
Bak güzelim bunlar kesinlikle oğullarının yanında bunu yapmazlar,Anlatamıyorum galiba eşimin yaninda asla söylemiyor söyletmeye calistim soylemedi..4 tane dogurun dedi sadece o kadar da zorladm oglumu nerde buyutcez falan dedim esime normal sartlarda kv orda atlamasi gerekirdi esim gorsun isterdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?