olsun para tatlı geliyor çok var öyle çocuğunu bırakan benim halam yarım saatlik yola 1 hafta bırakırdı haftada 1 gün alırdı kızını çalışıyordu 4 yıl öyle oldu sonra ne oldu biliyormusun anne kız olamadılar kız halamı saymıyor dinlemiyor sinir hastası oldu kızı tedavi görüyor perişan haldeler anne bebek yakın olmalı anne çalışmak zorunda kalsada iş dışında yavrusuna koşmalı sarılmalı öpmeli sevmeli oynamalı birlikte gezmeli hatta kavga etmeli ki sorun çözmeyi öğrensinler yoksa böyle oluyoya bu koşullarda çalışmasın daha iyi.
ya tabi çok çok büyük maddi sıkıntılar varsa belki ozaman bir şey diyemem. benim örneğimde kadının kocası memurdu, bulundukları muhite göre ortalama kazanıyordu yani. o kadar büyük sıkıntıları yoktur diye düşünüyorum.
olsun para tatlı geliyor çok var öyle çocuğunu bırakan benim halam yarım saatlik yola 1 hafta bırakırdı haftada 1 gün alırdı kızını çalışıyordu 4 yıl öyle oldu sonra ne oldu biliyormusun anne kız olamadılar kız halamı saymıyor dinlemiyor sinir hastası oldu kızı tedavi görüyor perişan haldeler anne bebek yakın olmalı anne çalışmak zorunda kalsada iş dışında yavrusuna koşmalı sarılmalı öpmeli sevmeli oynamalı birlikte gezmeli hatta kavga etmeli ki sorun çözmeyi öğrensinler yoksa böyle oluyo
6 aylık bıraktı sadece cumartesi alırdı pazar günü geri götürürdü bakıcıya bıraksa her akşam kendi bakıcaktı sabah uykusuz işe gidecekti hemde bakıcıya para vericekti zor geldi ona kız anne beni bırakma verme diye ağlıyodu yinede veriyodu çalışmak zorundaydı ama bakıcı bulurdu birsürü komşusu vardı bakacak bende 2 sene komşuma baktırdım akşam ben baktımay ben bilemicem, hep sanki babalar ve onun ailesi bu işi çıkarıyormuş gibi geliyordu bana, hani bir anne hele ki küçük bebeği bırakamaz ya uzun süre başkasına.
Ayniii ayniii bizimkiii, odaya dalmalar ,ayy nasi aşı yaptircaz benim icim gider demeler, siz cocuklari diymuosunuz deyip kendi yataginda yatirmalar... ben uyurken habersiz cocugu alip konsuya gitmeler.. kucaginda uyuyakalmus alayim da rahat yatsin dedigimde yok rahat o boyle elleme demeler...Bizde ayni evde yasiyoruz sartlar geregi kv cok iyi ama cocuguma basta cok karisti iste gece aglardi pat odamiza dalardi asi olur aglardi annesi o gibi kucagina almaya calisirdi aman bana baska bakiyo bana asik cocugumdan ote soyle boyle baktim olmuyo asi olduk almaya calisti anne hayir o simdi benim kokumu ister ben sarilirim dedim gecw agliyo odaya geldiginde anne aliniyorum yani annesi var ona benden baska kimse iyi bakamaz tedirgin olmana gerek yok dedim bana baska bakiyo dediginde ee tabi bakar sonucta babannesisin esimle bana baktigi gi i olmasada bakiyo zaten kizimin bakislari guzel dedim sabahin korunde gelip koynumdan alirdi ona inat ondan once kalkmaya basladim meslek stajini baslatmam gerekiyo bebegim benden sogumasin diye erteledim yani bunlar hep boyle bahanede hazir torun sevgisi baska oluyo tamam o zaman torun gibi sevsinler simdi bizimki duruldu artik oyle davranislari olmuyo
Canim benimkide bikere kizima gel kizim komsuya gidelim dedi bende kv degilde kizima diyomus gibi dedim hayir kazim bensiz hicbiryere gidemezsin hele benden iİn almadan adim atamazain dedim sonra anladi ona laf carptigimi bi daha goturcek olsa bana soruyo bende iİn verirsem genelde vermiyorum cunku istemiyorum oyle alismasmasini bide surekli kiyafetler alirdi dedim hayir alma baska bisey anne ilerde siz olmayacaksiniz ben doyumsuz olsun isteniyorum dedim tabi tatli dille sakaya katarak diyorum sevsinler torun olarak ama anne benim bikere beni yokladi herkes anne diyoya oda alisir bana anne derse dedi bende hayir benden baskasina anne siyemez onun bitane annesi var dedim annem diye seviyorsu babannem diye seviyo artikAyniii ayniii bizimkiii, odaya dalmalar ,ayy nasi aşı yaptircaz benim icim gider demeler, siz cocuklari diymuosunuz deyip kendi yataginda yatirmalar... ben uyurken habersiz cocugu alip konsuya gitmeler.. kucaginda uyuyakalmus alayim da rahat yatsin dedigimde yok rahat o boyle elleme demeler...
Bizimkide ahh oglummmm,canim yawrum,birtek oglum,benim oglumm,kurban olurum sana
Diye sevio ikizlerimi. Hastaneye giderken falan o kucaklio hemen..
Yani demem o ki torunu gibi degil de oglu gibi seviyor cocuklarimi. Ve ben buna acayip sinir oluyorum...!!!
Sahi duzeliyor mu cidden? Laf arasinda ben bunlari memlekete gotururum siz calisiosunuz zaten dio.hatta bunlar bana kacar da gelir dio..! Beni yokluo aklinca,yerini yapio simdiden,alustirmaya calisio...
Bizde ayni ewdeyiz, allahim nolur bitsin bu kabus...
Iyggg bizim ilerdeki duruma benzio..Canim benimkide bikere kizima gel kizim komsuya gidelim dedi bende kv degilde kizima diyomus gibi dedim hayir kazim bensiz hicbiryere gidemezsin hele benden iİn almadan adim atamazain dedim sonra anladi ona laf carptigimi bi daha goturcek olsa bana soruyo bende iİn verirsem genelde vermiyorum cunku istemiyorum oyle alismasmasini bide surekli kiyafetler alirdi dedim hayir alma baska bisey anne ilerde siz olmayacaksiniz ben doyumsuz olsun isteniyorum dedim tabi tatli dille sakaya katarak diyorum sevsinler torun olarak ama anne benim bikere beni yokladi herkes anne diyoya oda alisir bana anne derse dedi bende hayir benden baskasina anne siyemez onun bitane annesi var dedim annem diye seviyorsu babannem diye seviyo artik
Canim tatliya baglardin bizimkide kusmustu bende anne biliyosun ne kadar duskun oldugumu ben uyurken ozluyorum nasil gonderirim dedim bu aralar dogumdan dolayi gergindim de unutur en gec 1 gu surer bunun ustune ama bence biz hakliyiz yani sev tamam torunun ama biraksinlarda otoritemizi koruyalim dimi ama sonra anne baba yerine koymayacaklar o yuzden isteyen kussun darilsin iki gun sonra barisir ama olan cocuklarimiza bize olurIyggg bizim ilerdeki duruma benzio..
Komsuya goturcekti yok goturme usutur dedim(45 gunlukler daha) tamam dedi birakti, üc saat sonra Ben uyurken gizlice goturmus sevdigi cocugu(bir de ayrim yapio)Sesini duydum ve odaya girdim.goturdun mu dedim,evet dedi.anne Benle inatlasma bak gitmeyecek dedim nasil goturursun sen dedim.ewleri sicakti vs die bahane buldu ,ses de cikaramadi. Ama deliye döndü, sonrasinda kapi carpmalar,biseyleri devirmeler,dokmeler,kendi kendine soylenmeler..ben odamdan duydum tabi. Simdi tripli konusmuyor benle.
Koca kadinin yaptigina bak.
Anlamadim ki ben mi sucluyum. Ben de annesi benim ,ben yok diyorsam gitmeyecek diye dusunuyrm. Beni takmadi gene de goturdu yaa_ben uyurken yapmis ,sen benle inatlasiyomusun gitmicek dedim nasil goturursun dedim diye de beti benzi atti.
Ben haksiz miyim ki,agir mi olmus.nasil tatliya baglicam bilmiyorum.. konusmuyor benle.esimin haberi yok daha,olay dün oldu ;(
Annesi benim o kostiruyor.ben bilmez miyim cocugu alip komsuya gitmesini,ona mi kalmis,kendi nereye gidiosa gitsin.benim bebegim ne alaka?
Gotuteyim mi de demiyor.. kafasina gore.. sanki onun evladı..
cok sacma ya. yuz verme dik dur utanma distan güçlü kararli görün onlara karsi. şimdiden başla . haddini yerini bilsin cok istiyorsa yine dogursun büyütsun..benim kizim da 2 yasinda kayinpeder havalar ısınınca hayaller kuruyor yok goturcekmis gezdircekmis sanki bana sordu bana satasicak izin vermedigimde ama pisman ederim bu benim kizim benim kararim6 aylik olana kadar sende gerisi bende demek istiyor ben mesafe koymak istiyorum((
Ufff hicc alttan alasim yok anlasin hatasini.guzellikle dedim olmadi,sakayla karisik soyledim orali olmadi.. daha cocuklarin adlarini bile bilmiyor biliomusun,dogum olali 50 gun oldu. Kara_sari diye sevio(en cok karayi sevio guya esime benziomus die) cocugumdan soguttu beni. Kara _sari deme diyorum aynen devam edio.arada dana' m falan da diyor.. esim de konustu anne kiz istemio deme diye ,o da sen karisma sana mi sorcam istedigim gibi severim, adlarini bilmiyorum kolayima gelio dedi!!Canim tatliya baglardin bizimkide kusmustu bende anne biliyosun ne kadar duskun oldugumu ben uyurken ozluyorum nasil gonderirim dedim bu aralar dogumdan dolayi gergindim de unutur en gec 1 gu surer bunun ustune ama bence biz hakliyiz yani sev tamam torunun ama biraksinlarda otoritemizi koruyalim dimi ama sonra anne baba yerine koymayacaklar o yuzden isteyen kussun darilsin iki gun sonra barisir ama olan cocuklarimiza bize olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?