Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonu kavgaya gidecektir eger esimin yaninda dedirtemezsem bunu yapicam gercekten..
çocugun süt hakkı 2 yıldır6 aylik olana kadar sende gerisi bende demek istiyor ben mesafe koymak istiyorum((
Neden dogumu bekliyorsunuz, beklemeyin gitmek istediginizi soyleyin. Nasil tahammul ediyorsunuz boyle kaynanalara pesBen dun esimle konustum ne dogumdan sonra gideriz dedi bisey olursa alttan almaya calis yada bana soyle ben konusurum annemle dedi
Bakın ben ćocugumu vericem yada zorla alıyorlar demiyorum..Sözüm meclisten dışarı bazı kadınlar bir tek doğurganlığın kendilerinde olduğunu zanneder. Hem hamilelik sürecini, hem lohusalığı abartır da abartır.
Gelip çocuğu kollarının arasından alıp götüreceğinden korkuyorsa konu sahibi hiç bir zaman yalnız başına dışarı bile çıkmasın bence. Yoksa kolundan sürükleyip götüren insana da hayır diyemez.
Nasıl bir mantık ki! Kendi hamile çocuğu kvalidenin alacağından korkuyor. Cidden traji komik.
Tavuk bile yavrusunu vermemek için kediyle boğuşuyor, yanına yanaştırmıyor ölmek pahasına olursa olsun. Sanki konuda eller kollar bağlı beklemekten başka çare yok görüntüsü verilmiş.
Ben asıl bu anneliği sorgularım. Çaba sarfetmeyen, mücadele etmeyen anne adayı benim anneliğimi sorguluyor hangi cürretle?
bende korkuyorum hatta gece uyuyamıyordum insan olmayacagını bilsede korkuyorBakın ben ćocugumu vericem yada zorla alıyorlar demiyorum..
Bu sozlerin beni rahatsız ettigini sözde dahi kalmasıni istemedigimi ve bununla nasıl bas edecegimi soruyorum
Sizde kaynanacıgım gibi herkesin anneligin sorguluyorsunuz bitek siz annesiniz çünkü..
Evet ben size yineliyorum annelik içgüdüsu size ugramamis heralde cunku suanda korkumu anlamıcak kayinvalidemi haklı bulacak kadar bencilsiniz ..
Bende o alıcak ben vericem demiyorum cocugumun herseyine karismasi muhtemel diyorum ..ama siz dogrudan korkmaniz cok komik diyorsunuz..
kayın baban o gördüğüm dediği rüyası yalandır buna bahse girerim...seni oğullarıyla eş değil taşıyıcı anne ol diye evlendirmişler...kaynananın iyisi olmaz bir kaç kaynana dışında...kaynanan o çocuğu senden almak isteyecek bunun içinde dünyanı darmadağın etmekten çekinmeyecek...iyi davranıyor çünkü zorluk çıkarma diye...Kizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum
Çaba sarfetmeyen mücadele etmeyen anne ben mi oluyorum siz benim korkumu bile elestiriyorsunuz..suan hamileyim ve korkuyorum cocugumu benden almalarindan cok herseye boyle mudahil olmalarindan..cureti de buluyorum evet siz ilk yaptiginiz yoruma bakin bu benim icin dert buyuzden bile uykusuzum ben bunu burda yaziyorum ilginizi cekmiyorsa bakmayin.Sözüm meclisten dışarı bazı kadınlar bir tek doğurganlığın kendilerinde olduğunu zanneder. Hem hamilelik sürecini, hem lohusalığı abartır da abartır.
Gelip çocuğu kollarının arasından alıp götüreceğinden korkuyorsa konu sahibi hiç bir zaman yalnız başına dışarı bile çıkmasın bence. Yoksa kolundan sürükleyip götüren insana da hayır diyemez.
Nasıl bir mantık ki! Kendi hamile çocuğu kvalidenin alacağından korkuyor. Cidden traji komik.
Tavuk bile yavrusunu vermemek için kediyle boğuşuyor, yanına yanaştırmıyor ölmek pahasına olursa olsun. Sanki konuda eller kollar bağlı beklemekten başka çare yok görüntüsü verilmiş.
Ben asıl bu anneliği sorgularım. Çaba sarfetmeyen, mücadele etmeyen anne adayı benim anneliğimi sorguluyor hangi cürretle?
Katılıyorum konu sahibi çok dikkat etsin bir anne ile evladının arasına giriyor resmen vazifeni yap çekil kenara alıp ben büyütücem ne demek. O gaz sancıları bi başlasın nasıl senin kucağına bırakıp kaçacak o zamana kadar beklesin konu sahibi.kayın baban o gördüğüm dediği rüyası yalandır buna bahse girerim...seni oğullarıyla eş değil taşıyıcı anne ol diye evlendirmişler...kaynananın iyisi olmaz bir kaç kaynana dışında...kaynanan o çocuğu senden almak isteyecek bunun içinde dünyanı darmadağın etmekten çekinmeyecek...iyi davranıyor çünkü zorluk çıkarma diye...
sen soğuk davran gittikçede arayı iyice aç...kaynanan güçlü çünkü arkasında kayınbaban ve eşin var...eşinde dünden razı alttan alarak seni kıvama getirmeye çalışıyor...allah yardımcın olsun
%200 bacım evetAman iki gün sonra bu çocuk durmuyor her yeri dağıtıyor ağlıyor bilmem ne diyerek sana koşacak hiç merak etme hayatta uğraşmayacak sen sinir olduğun la kalacaksın.
Ya hem o hem bide konu sahibi kendisi oğluna el koysun bayramdan bayrama gidilecek hep benimle olunacak annene gerek kalmadı artık dese falan kaynanasının tepkisi ne olurdu acep?kv deye sorsana bir kadın çıkıp oglun bundan sonra benimle olacak bayramlarda benim elimi öpecek bana bakacak bana anne diyecek dese ne yaparmış o kadını ?
öylemi diyormuş konuçıkarın beni bu konudanilk çocuk tecrübeyle büyür ne yahu.. ay konu sahibi bunlara sustum deme sakın..
eşinin yanında söyleyip söylememesinin bi önemi varmı eşiniz size inanmıyormu da suç üstü yapmaya çalışıyorsunuz....kv bidaha söylediğinde bu konuyu oğlunla konuştum söylediklerini ciddiye bile almadı yok daha neler dedi diye söyle suç üstü yapma gerek yok...Anlatamıyorum galiba eşimin yaninda asla söylemiyor söyletmeye calistim soylemedi..4 tane dogurun dedi sadece o kadar da zorladm oglumu nerde buyutcez falan dedim esime normal sartlarda kv orda atlamasi gerekirdi esim gorsun isterdim ..