Süt hakki dolsun bebegi bize ver

Ben dun esimle konustum ne dogumdan sonra gideriz dedi bisey olursa alttan almaya calis yada bana soyle ben konusurum annemle dedi
Neden dogumu bekliyorsunuz, beklemeyin gitmek istediginizi soyleyin. Nasil tahammul ediyorsunuz boyle kaynanalara pes

Sözüm meclisten dışarı bazı kadınlar bir tek doğurganlığın kendilerinde olduğunu zanneder. Hem hamilelik sürecini, hem lohusalığı abartır da abartır.
Gelip çocuğu kollarının arasından alıp götüreceğinden korkuyorsa konu sahibi hiç bir zaman yalnız başına dışarı bile çıkmasın bence. Yoksa kolundan sürükleyip götüren insana da hayır diyemez.
Nasıl bir mantık ki! Kendi hamile çocuğu kvalidenin alacağından korkuyor. Cidden traji komik.
Tavuk bile yavrusunu vermemek için kediyle boğuşuyor, yanına yanaştırmıyor ölmek pahasına olursa olsun. Sanki konuda eller kollar bağlı beklemekten başka çare yok görüntüsü verilmiş.
Ben asıl bu anneliği sorgularım. Çaba sarfetmeyen, mücadele etmeyen anne adayı benim anneliğimi sorguluyor hangi cürretle?
Bakın ben ćocugumu vericem yada zorla alıyorlar demiyorum..
Bu sozlerin beni rahatsız ettigini sözde dahi kalmasıni istemedigimi ve bununla nasıl bas edecegimi soruyorum
Sizde kaynanacıgım gibi herkesin anneligin sorguluyorsunuz bitek siz annesiniz çünkü..
Evet ben size yineliyorum annelik içgüdüsu size ugramamis heralde cunku suanda korkumu anlamıcak kayinvalidemi haklı bulacak kadar bencilsiniz ..
Bende o alıcak ben vericem demiyorum cocugumun herseyine karismasi muhtemel diyorum ..ama siz dogrudan korkmaniz cok komik diyorsunuz..

benim kv de de isteyip duruyordu ama ne doğumuma geldi nede 52 gün gelip arayıp sormadı çocugu şimdi de ver diyor ben al götür anne diyorum :) ogluma benden baskası dayanamaz 1 saat bile gecen iyi sabrın var da dayanıyorsun amannn bi daha doğurma diyor

Bakın ben ćocugumu vericem yada zorla alıyorlar demiyorum..
Bu sozlerin beni rahatsız ettigini sözde dahi kalmasıni istemedigimi ve bununla nasıl bas edecegimi soruyorum
Sizde kaynanacıgım gibi herkesin anneligin sorguluyorsunuz bitek siz annesiniz çünkü..
Evet ben size yineliyorum annelik içgüdüsu size ugramamis heralde cunku suanda korkumu anlamıcak kayinvalidemi haklı bulacak kadar bencilsiniz ..
Bende o alıcak ben vericem demiyorum cocugumun herseyine karismasi muhtemel diyorum ..ama siz dogrudan korkmaniz cok komik diyorsunuz..
bende korkuyorum hatta gece uyuyamıyordum insan olmayacagını bilsede korkuyor

Kizlar bu nasıl bir anneye söylenir..2 gün oldu esimin memleketine geleli kv cok iyi davraniyor kalma kizim yat otur al süt kaynattim ic sunu ye bu zararli yeme hep yanımda buraya kadar sıkınti yok ama gunde 10 defa biz cok cocuk aradik cok ugrastik sizin hemen oldu ne guzel cocuga ben bakıcam ben büyütücem herkese oglum geliyo diyorm hamile misin diyorlar yok ama torun benim diyorum diyo ..süt hakki dolsun vermem kimseye dedi defalarca ..eşimin yaninda demiyo ama bende esime soyledim sevdiginden ne dicegini şasirmis o diyor ben hic oyle anlamadim en son bugun çocugun egitimi terbiyesi herseyi anneye bırakılmalı dedim oda niye benim cocuklar terbiyesiz mi dedi esimin yaninda kv si bakmis ismini bile koymus x diye sevip duruyor kp adi x..oglum ruya gordum bütun cocuklarinin ismini ben koyuyordum sende cok seviniyordun demez mi bana inat ya bana inat bende zaten zor günler geciriyorum duymamazliktan geldim esim ise gayet mutluydu bu durumdan ..nasıl davranmaliyim bilmiyorum ismi ben koyuyorum ama eşimle konustuk bunu iki ismi olucak kv hàla bunu bilmiyo nasil söyleyelm eşim dogunca kimligi gösterelm diyo..bebegime cok karısacaklar ve ben nasil mesafe koyacagimi bilmiyorum
kayın baban o gördüğüm dediği rüyası yalandır buna bahse girerim...seni oğullarıyla eş değil taşıyıcı anne ol diye evlendirmişler...kaynananın iyisi olmaz bir kaç kaynana dışında...kaynanan o çocuğu senden almak isteyecek bunun içinde dünyanı darmadağın etmekten çekinmeyecek...iyi davranıyor çünkü zorluk çıkarma diye...
sen soğuk davran gittikçede arayı iyice aç...kaynanan güçlü çünkü arkasında kayınbaban ve eşin var...eşinde dünden razı alttan alarak seni kıvama getirmeye çalışıyor...allah yardımcın olsun

Sözüm meclisten dışarı bazı kadınlar bir tek doğurganlığın kendilerinde olduğunu zanneder. Hem hamilelik sürecini, hem lohusalığı abartır da abartır.
Gelip çocuğu kollarının arasından alıp götüreceğinden korkuyorsa konu sahibi hiç bir zaman yalnız başına dışarı bile çıkmasın bence. Yoksa kolundan sürükleyip götüren insana da hayır diyemez.
Nasıl bir mantık ki! Kendi hamile çocuğu kvalidenin alacağından korkuyor. Cidden traji komik.
Tavuk bile yavrusunu vermemek için kediyle boğuşuyor, yanına yanaştırmıyor ölmek pahasına olursa olsun. Sanki konuda eller kollar bağlı beklemekten başka çare yok görüntüsü verilmiş.
Ben asıl bu anneliği sorgularım. Çaba sarfetmeyen, mücadele etmeyen anne adayı benim anneliğimi sorguluyor hangi cürretle?
Çaba sarfetmeyen mücadele etmeyen anne ben mi oluyorum siz benim korkumu bile elestiriyorsunuz..suan hamileyim ve korkuyorum cocugumu benden almalarindan cok herseye boyle mudahil olmalarindan..cureti de buluyorum evet siz ilk yaptiginiz yoruma bakin bu benim icin dert buyuzden bile uykusuzum ben bunu burda yaziyorum ilginizi cekmiyorsa bakmayin.

Ay Allah ımmmm kafay bak bu bir evladı anadan ayırmak demek değilde nedir ya herkes kendi çıkardığına baksın yavru kedi köpek mi bu ya psikopata bak. Sevgiden hiç bir anne yavrusundan ayrılır mı? Çok severler canım ya ne demessin çocuğun büyüyüp evleneceği zaman herkes ortadan kaybolur ne babaanne kalır ne dede. Kendisinr oyalancak daha şirin bişey bulsun psikopat, çok sinirlendim yani. 6 aylık olsun alıcak kucağından tüm eğitimini düzenini o oturtacak öyle mi yediğine içtiğine o karışacak öyle mi? Hangi dünyada yaşıosa o kadını oraya gömün ki sizin dünyanıza bulaşmasın Allah sabır versin. Eşinlede konuş bende çocuğumu çok seviyorum benim ciğerimden kopup geliyor ona ne oluyor herkes vazifesini bilsin ötede dursun de.

kayın baban o gördüğüm dediği rüyası yalandır buna bahse girerim...seni oğullarıyla eş değil taşıyıcı anne ol diye evlendirmişler...kaynananın iyisi olmaz bir kaç kaynana dışında...kaynanan o çocuğu senden almak isteyecek bunun içinde dünyanı darmadağın etmekten çekinmeyecek...iyi davranıyor çünkü zorluk çıkarma diye...
sen soğuk davran gittikçede arayı iyice aç...kaynanan güçlü çünkü arkasında kayınbaban ve eşin var...eşinde dünden razı alttan alarak seni kıvama getirmeye çalışıyor...allah yardımcın olsun
Katılıyorum konu sahibi çok dikkat etsin bir anne ile evladının arasına giriyor resmen vazifeni yap çekil kenara alıp ben büyütücem ne demek. O gaz sancıları bi başlasın nasıl senin kucağına bırakıp kaçacak o zamana kadar beklesin konu sahibi.

malesef insanlar degişik degişik eltimde ay anne hiç ugrasamam sen büyütürsün çocugu diyor banada göndersene anneme haftada bi kaç gün baksın kafanı dinle diyor kardeşimin hanımıda bu kafada malesef babaanneyi arac olarak kullanıyorlar

kv deye sorsana bir kadın çıkıp oglun bundan sonra benimle olacak bayramlarda benim elimi öpecek bana bakacak bana anne diyecek dese ne yaparmış o kadını ?

kv deye sorsana bir kadın çıkıp oglun bundan sonra benimle olacak bayramlarda benim elimi öpecek bana bakacak bana anne diyecek dese ne yaparmış o kadını ?
Ya hem o hem bide konu sahibi kendisi oğluna el koysun bayramdan bayrama gidilecek hep benimle olunacak annene gerek kalmadı artık dese falan kaynanasının tepkisi ne olurdu acep?

Ben sasirmadim nedense. Onceki konunuzdan belliydi yani yoksa kim kime durup dururken bu kadar iyi davranir?

Valla artik bir annesiniz, cocugunuz icin biraz disli olmayi ogrenmelisiniz. Yani sutten sonra cocugu alicam teklifi ki teklif bile degil kararini vermis, bu kadar kolay soyleyememesi lazim. Esinize de soyleyin herkes ayagini denk alsin. Ailecek manyak bunlar.

o torun sevgisini abartmış sen vermedikten sonra nasıl alıyormuş takma boşver...benimde 8 yaşında bir kızım var oğlumda 8 aylıkken hamile olduğumu öğrendim sen doğur büyüt 8 aylık olanı bana ver 6 yaşına gelince gönderirim sana diyor sürekli söyledi bunalttı bende herseferinde dalga geçtim ciddiye almadım şimdi oğlum 3 yaşına gircek inşallah küçük oğlumda 1,5 yaşında ben zorluk çekmeyim diye söylüyormuş bende anne beni düşünüyorsan gel yanımda kal öyle yardımcı ol dedim ben yavrumu kimseye veremem dedim:stop:

Bu kadını psikiyatriste götürmek lazım..
Tam bi moral bozucu,depresyon aracı..

çıkarın beni bu konudan :KK53: ilk çocuk tecrübeyle büyür ne yahu.. ay konu sahibi bunlara sustum deme sakın..
öylemi diyormuş konu
Anlatamıyorum galiba eşimin yaninda asla söylemiyor söyletmeye calistim soylemedi..4 tane dogurun dedi sadece o kadar da zorladm oglumu nerde buyutcez falan dedim esime normal sartlarda kv orda atlamasi gerekirdi esim gorsun isterdim ..
eşinin yanında söyleyip söylememesinin bi önemi varmı eşiniz size inanmıyormu da suç üstü yapmaya çalışıyorsunuz....kv bidaha söylediğinde bu konuyu oğlunla konuştum söylediklerini ciddiye bile almadı yok daha neler dedi diye söyle suç üstü yapma gerek yok...

Back
X