süt içemiyorum

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
29
Kızlar bişey sorcam ben 11 haftalık hamileyim d vitamini eksikliğim var ve doktor süt içmemi söylüyor ama çok kötü koktuğu için pek içemiyorum süte tarçın bal katsam içsem olmaz mı?

Kızlar bişey sorcam ben 11 haftalık hamileyim d vitamini eksikliğim var ve doktor süt içmemi söylüyor ama çok kötü koktuğu için pek içemiyorum süte tarçın bal katsam içsem olmaz mı?
Olur ama tarçıni çok az katmalisin adet söktürücü özelliği var o yüzden çay kasiginin ucuyla katabilirsin ben de süt içemiyorum bu şekilde az da olsa icebiliyorum kakao ya da nesguikle de icebilirsin

Olur ama tarçıni çok az katmalisin adet söktürücü özelliği var o yüzden çay kasiginin ucuyla katabilirsin ben de süt içemiyorum bu şekilde az da olsa icebiliyorum kakao ya da nesguikle de icebilirsin
aaaa bak bunu bilmiyordum ben söylediğinden daha fazla katıyorum bundan sonra dikkat edicem peki sen inek sütü mü içiyorsun yoksa marketten mi

aaaa bak bunu bilmiyordum ben söylediğinden daha fazla katıyorum bundan sonra dikkat edicem peki sen inek sütü mü içiyorsun yoksa marketten mi
Marketten içiyorum canım içebilsem sütçüden aldığımı da içerimde kokuyo gibi geliyo önceki hamileligimde 12. Haftadan sonra zorlanarak içmeye başlamıştım senin yaptığın gibi tarcinla balla ya da yanında biskuvi yiyerek içiyordum bu hamileligimde 20. Haftaya kadar icmedim yoğurtla peynirle takviye etmeye çalıştım ama sonra kendimi suçlu hissettim 1 haftadır içiyorum simdi

market sütünü çok rahatlıkla içebiliyorum ben günde 1 litre bile içerim ama şu inek sütü amaaann nasıl kokuyo Bi tarçın eklersem içebiliyorum başka türlü imkanı yok mecburuz işte napalım

Bende icemiyorum 1 bardak bile icmedim şimdiye kadar ama ayran peynir yogurtlu seylerle telafi etmeye çalışıyorum

Minik paketli sütlerden alın pipetli olanlardan ben öyle içiyorum hiç koku almıyorsunuz bardakta olunca içerken kokuyor:)

bencede en azından koku duyarlılığın gidene kadar market sütlerini dene pipetle bardakta bende içmekte bazen zorlanıyorum

ben düzenli olarak süt içmeye çalışıyorum... eğer o gün içemezsem yoğurt veya ayranla açığı kapatıyorum... peynırı zaten cok severım sabah kahvaltıda muhakkak peynır yıyorum...muz ve patates yıyorum..buna ragmen ayaklarımda kramplar oluşmaya başladı.. onun ıcın 2-3 gunde bır magnezyum alıyorum :) ve hergun 4-5 tane cevız kaju badem fındık tuketıyorum... tabıkı bunların hepsı çiğ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…