Süt maydanoz buharı ile hamile kalanlarrrr

dilosssssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
269
73
48
27
Kizlar merhaba biz 1 senedir bebek planlıyoruz ama Allah nasip etmiyor cogu yerde bu buhara oturup hamile kalanlari duydum yapip hamile kalan var mii??

Ay insallah yapicam adetim bitti ama 36 gunde bir adet oldugum icin 5 6 gun sonra yapmayi dusunuyorum yumurtlamaya yakin olsun diye :))

Ben 25 yaşındayım 1 senedir cocuk düşünüyoruz normalde 30 günde bir olurdum 4 ay once dusuk yapinca gunlerim bozuldu
Hmm anladim,çok genc yaşin,yumurtlama gunlerini takip et,testler var biliyorsundur en uygun gunde iliskiye girmek için,bir sene bu sekilde dene derim.yok bekleyemem diyorsan dr ile birlikte yumurtlama takibi yap bir de ilac veriyor,ona gore en uygun zamanda iliski oneriyor

Bu ay bu buhar kurunu yapicam sonra doktora gidicem valla esimle istiyoruz hersey hazir bebis yok Allah nasip etsin herkese inşallah

Kizlar merhaba biz 1 senedir bebek planlıyoruz ama Allah nasip etmiyor cogu yerde bu buhara oturup hamile kalanlari duydum yapip hamile kalan var mii??
Merhaba, 2 yıldır bebek istiyorduk hiç hamile kalmamıştım. Mart ayında bir teyzemizin tavsiyesiyle süt buharını denedim ve aynı ay hamile kaldım. Şuan 6 haftalık hamileyim. Kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba, 2 yıldır bebek istiyorduk hiç hamile kalmamıştım. Mart ayında bir teyzemizin tavsiyesiyle süt buharını denedim ve aynı ay hamile kaldım. Şuan 6 haftalık hamileyim. Kesinlikle tavsiye ederim
merhaba ,

sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) kür nasıl yapılıyor anlatabilirmisin

Cevap vermediniz ama yazar mısınız lutfenn

Reglin bittiği günden sonra 5 gün boyunca yaptım. Yarım demet maydonoz ile yarım litre sütü kaynatıp bir kaba koydum. Belime battaniye sarıp belimin de sıcak olmasını sağladım ve o şekilde sütün buharına oturdum. Ben 15-20 dk zor dayandım ama daha uzun oturanlar varmış. Orası size kalmış. Başka birşey yapmadım. Umarım en doğru zamanda hayırlı haberler alırsınız

teşekkür ederim cevabınız için aminnn

1 kez mi yaptınız ? akıntınız oldu mu sonrasında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…