- 2 Şubat 2022
- 269
- 73
- 48
- 27
- Konu Sahibi dilosssssss
-
Ben denemistim,ama tek tupum yok,bende işe yaramadi maalesef.tup bebek surecindeyim,ama deneyebilirsin,her yol mübahKizlar merhaba biz 1 senedir bebek planlıyoruz ama Allah nasip etmiyor cogu yerde bu buhara oturup hamile kalanlari duydum yapip hamile kalan var mii??
Insallah Rabbim seninde kucagini bos birakmasinBen denemistim,ama tek tupum yok,bende işe yaramadi maalesef.tup bebek surecindeyim,ama deneyebilirsin,her yol mübah
Polikistik over olabilirsin,35 gun fazla sanki ama,yine de bir dr gorun derim.yaşin da gencse cok dert etmeAy insallah yapicam adetim bitti ama 36 gunde bir adet oldugum icin 5 6 gun sonra yapmayi dusunuyorum yumurtlamaya yakin olsun diye :))
Ben 25 yaşındayım 1 senedir cocuk düşünüyoruz normalde 30 günde bir olurdum 4 ay once dusuk yapinca gunlerim bozulduPolikistik over olabilirsin,35 gun fazla sanki ama,yine de bir dr gorun derim.yaşin da gencse cok dert etme
Hmm anladim,çok genc yaşin,yumurtlama gunlerini takip et,testler var biliyorsundur en uygun gunde iliskiye girmek için,bir sene bu sekilde dene derim.yok bekleyemem diyorsan dr ile birlikte yumurtlama takibi yap bir de ilac veriyor,ona gore en uygun zamanda iliski oneriyorBen 25 yaşındayım 1 senedir cocuk düşünüyoruz normalde 30 günde bir olurdum 4 ay once dusuk yapinca gunlerim bozuldu
Bu ay bu buhar kurunu yapicam sonra doktora gidicem valla esimle istiyoruz hersey hazir bebis yok Allah nasip etsin herkese inşallahHmm anladim,çok genc yaşin,yumurtlama gunlerini takip et,testler var biliyorsundur en uygun gunde iliskiye girmek için,bir sene bu sekilde dene derim.yok bekleyemem diyorsan dr ile birlikte yumurtlama takibi yap bir de ilac veriyor,ona gore en uygun zamanda iliski oneriyor
Hersey hazirsa tamam o zamanBu ay bu buhar kurunu yapicam sonra doktora gidicem valla esimle istiyoruz hersey hazir bebis yok Allah nasip etsin herkese inşallah
Merhaba, 2 yıldır bebek istiyorduk hiç hamile kalmamıştım. Mart ayında bir teyzemizin tavsiyesiyle süt buharını denedim ve aynı ay hamile kaldım. Şuan 6 haftalık hamileyim. Kesinlikle tavsiye ederimKizlar merhaba biz 1 senedir bebek planlıyoruz ama Allah nasip etmiyor cogu yerde bu buhara oturup hamile kalanlari duydum yapip hamile kalan var mii??
merhaba ,Merhaba, 2 yıldır bebek istiyorduk hiç hamile kalmamıştım. Mart ayında bir teyzemizin tavsiyesiyle süt buharını denedim ve aynı ay hamile kaldım. Şuan 6 haftalık hamileyim. Kesinlikle tavsiye ederim
Asama asama anlatir misiniz lutfennnMerhaba, 2 yıldır bebek istiyorduk hiç hamile kalmamıştım. Mart ayında bir teyzemizin tavsiyesiyle süt buharını denedim ve aynı ay hamile kaldım. Şuan 6 haftalık hamileyim. Kesinlikle tavsiye ederim
Cevap vermediniz ama yazar mısınız lutfennMerhaba, 2 yıldır bebek istiyorduk hiç hamile kalmamıştım. Mart ayında bir teyzemizin tavsiyesiyle süt buharını denedim ve aynı ay hamile kaldım. Şuan 6 haftalık hamileyim. Kesinlikle tavsiye ederim
merhaba ,
sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) kür nasıl yapılıyor anlatabilirmisin
Asama asama anlatir misiniz lutfennn
teşekkür ederim cevabınız için aminnnReglin bittiği günden sonra 5 gün boyunca yaptım. Yarım demet maydonoz ile yarım litre sütü kaynatıp bir kaba koydum. Belime battaniye sarıp belimin de sıcak olmasını sağladım ve o şekilde sütün buharına oturdum. Ben 15-20 dk zor dayandım ama daha uzun oturanlar varmış. Orası size kalmış. Başka birşey yapmadım. Umarım en doğru zamanda hayırlı haberler alırsınız
İnşallah çok teşekkür ederimteşekkür ederim cevabınız için aminnn
1 kez mi yaptınız ? akıntınız oldu mu sonrasında ?Merhaba, 2 yıldır bebek istiyorduk hiç hamile kalmamıştım. Mart ayında bir teyzemizin tavsiyesiyle süt buharını denedim ve aynı ay hamile kaldım. Şuan 6 haftalık hamileyim. Kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?