Bebek Beslenmesi sut mu devam sutu mu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

skrn shn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
9
1
3
31
19 aylik bebegim her seyi yiyor bizimle beraber ama yinede uyurken biberon istiyor bnde gunluk sut mu pastorize sut mu yoksa devam sutu mu wersem.sizler ne kullaniyosunuz

mümkünse günlük süt en iyisi, ben devam sütlerine pek güvenmiyorum, her şeyi yiyorsa sadece süt vermeniz yeterli, mineral ve vitaminleri doğal yollarla alması taraftarıyım

19 aylik bebegim her seyi yiyor bizimle beraber ama yinede uyurken biberon istiyor bnde gunluk sut mu pastorize sut mu yoksa devam sutu mu wersem.sizler ne kullaniyosunuz
Aynen benim açacağım konuyu açmışsınız teşekkür ederim.
Çocuğum 1 ay sonra 1 yaşını bitirecek.gece biberon maması veriyorum yanş devam sütü. 1 den sonra aceba ne versem diye düşünüyordum.günlük inek sütü mü, keçi sütü mü yoksa devam sütü mü ?

Aynen benim açacağım konuyu açmışsınız teşekkür ederim.
Çocuğum 1 ay sonra 1 yaşını bitirecek.gece biberon maması veriyorum yanş devam sütü. 1 den sonra aceba ne versem diye düşünüyordum.günlük inek sütü mü, keçi sütü mü yoksa devam sütü mü ?
benim ki 20 aylik suan ben 1yasina kadar devam sutu kullandim 1 yasindan sonra gunluk sut verdim bu ara acaba yeterli gelmiyomu diye dusundum bi kac ay devam sutu kullandim.ama simdi yine gunluk sut kullaniyorz.

benim ki 20 aylik suan ben 1yasina kadar devam sutu kullandim 1 yasindan sonra gunluk sut verdim bu ara acaba yeterli gelmiyomu diye dusundum bi kac ay devam sutu kullandim.ama simdi yine gunluk sut kullaniyorz.
Benim doğru dürüst hiç sütüm olmadı ve hep aptamil kullandım.şimdi 1 yaşına girecek ilk aptamil 4 alayım diyorum sonra yavaş yavaş günlük süt vereyim diyorum ne dersin?
Birde yumurta ve peynire alıştıramadım ben ya :( kahvaltı yapamıyoruz onun yerine tahıllı kaşık mamaları kullanıyoruz. Sabah sıkıntı işte. Öğle 1 kase sebzeli etli çorbasını yiyor.
1 kase yoğurdunu yiyor. Meyvesini yiyor. Gece yaklaşık 550 cc süt içiyor...
bilmiyorum doğru mu?

Benim doğru dürüst hiç sütüm olmadı ve hep aptamil kullandım.şimdi 1 yaşına girecek ilk aptamil 4 alayım diyorum sonra yavaş yavaş günlük süt vereyim diyorum ne dersin?
Birde yumurta ve peynire alıştıramadım ben ya :KK43: kahvaltı yapamıyoruz onun yerine tahıllı kaşık mamaları kullanıyoruz. Sabah sıkıntı işte. Öğle 1 kase sebzeli etli çorbasını yiyor.
1 kase yoğurdunu yiyor. Meyvesini yiyor. Gece yaklaşık 550 cc süt içiyor...
bilmiyorum doğru mu?[/QUOyemeklerden
Yiyosa bence sute basla derim.ayrica kahvalti cok onemli canim bnimkide bzmle kahvalti ypmk yerine biberon istiyodu bnde ilk zamnlar tembellik yapip biberon vrydm ama simdi ck sukur alistik kahvaltiya gerekrse sbh biberon verme braz ac birk alisir khvltiya

Back
X