bende kraft almıştım 1 ay oldu verim alamadım bozuldu dün internetten phılıps avent sipariş ettim onu deniycem bakalım.ama sakın kraft alma ben bin pişmanım.
ben de her yerde philips avent diye okuyorum herkes tavsiye etmiş..büyük ihtimal ben de alıcam ama kullanmaya başladığında lütfen deneyimlerini yazar mısın..ayrıca fiyatı 259 ira değilmi,daha uygun bir yer bulmaya çalışıyorum ama malesef yok...
Canım ben Gitti gidiyordan 199 ytl'ye aldım hemde ücretsiz kargo ve bir gün içinde geldi.Bugün denedim gerçekten ben beğendim kraft çok canımı yakıyordu ve doğru düzgün süt çıkarmıyordu sütümde az benim çünkü buna rağmen avent hem yumuşak bir sağım yapıyor hemde sonuna kadar sağıyor.Şu anda memnunun Krafta 1000 basar.
gittigidiyordan gelen orjinalmidir diye çok tereddütte kalıyorum..sence öylmi,garanti belgesi vs herşeyi içindemi??peki niye bu kadar ucuz o zaman??arada 100 lira nerdeyse fark var..
herkese merhaba.doğuma az bir zaman kaldı süt pompası almak istiyorum ama çok fazla marka var kafam çok karıştı.tecrübeli annelerin fikirlerini almak istiyorum.lütfen yardımcı olur musunuz..şimdiden teşekkürler..
Canım ben Gitti gidiyordan 199 ytl'ye aldım hemde ücretsiz kargo ve bir gün içinde geldi.Bugün denedim gerçekten ben beğendim kraft çok canımı yakıyordu ve doğru düzgün süt çıkarmıyordu sütümde az benim çünkü buna rağmen avent hem yumuşak bir sağım yapıyor hemde sonuna kadar sağıyor.Şu anda memnunun Krafta 1000 basar.
canım ben de avent aldım sterilize ettim kaynar suda 5dk. kullanım klavuzundaki gibi.ama sikon olan bütün parcaları renk değiştirdi, matlaştı,sanki ustu unlanmıs gibi duruyo.sende de böyle bişey oldu mu.ben mi yanlış bişey yaptım anlamadım
ben de her yerde philips avent diye okuyorum herkes tavsiye etmiş..büyük ihtimal ben de alıcam ama kullanmaya başladığında lütfen deneyimlerini yazar mısın..ayrıca fiyatı 259 ira değilmi,daha uygun bir yer bulmaya çalışıyorum ama malesef yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?