Bebek Beslenmesi süt pompaları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kitty_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
807
0
96
İstanbul
herkese merhaba.doğuma az bir zaman kaldı süt pompası almak istiyorum ama çok fazla marka var kafam çok karıştı.tecrübeli annelerin fikirlerini almak istiyorum.lütfen yardımcı olur musunuz..şimdiden teşekkürler..:kkk:

kesinlikle bebedor marka almanı tavsiye etmem 2 kullanımda bozuldu.

bende kraft almıştım 1 ay oldu verim alamadım bozuldu dün internetten phılıps avent sipariş ettim onu deniycem bakalım.ama sakın kraft alma ben bin pişmanım.

bende kraft almıştım 1 ay oldu verim alamadım bozuldu dün internetten phılıps avent sipariş ettim onu deniycem bakalım.ama sakın kraft alma ben bin pişmanım.

ben de her yerde philips avent diye okuyorum herkes tavsiye etmiş..büyük ihtimal ben de alıcam ama kullanmaya başladığında lütfen deneyimlerini yazar mısın..ayrıca fiyatı 259 ira değilmi,daha uygun bir yer bulmaya çalışıyorum ama malesef yok... :(

philips avent, ebebekte 219.90,ücretsiz kargo.ben kraft kullanmıştım,sütüm az olduğu halde 150cc çıkarıyordu.

ben de her yerde philips avent diye okuyorum herkes tavsiye etmiş..büyük ihtimal ben de alıcam ama kullanmaya başladığında lütfen deneyimlerini yazar mısın..ayrıca fiyatı 259 ira değilmi,daha uygun bir yer bulmaya çalışıyorum ama malesef yok... :(

Canım ben Gitti gidiyordan 199 ytl'ye aldım hemde ücretsiz kargo ve bir gün içinde geldi.Bugün denedim gerçekten ben beğendim kraft çok canımı yakıyordu ve doğru düzgün süt çıkarmıyordu sütümde az benim çünkü buna rağmen avent hem yumuşak bir sağım yapıyor hemde sonuna kadar sağıyor.Şu anda memnunun Krafta 1000 basar.

Canım ben Gitti gidiyordan 199 ytl'ye aldım hemde ücretsiz kargo ve bir gün içinde geldi.Bugün denedim gerçekten ben beğendim kraft çok canımı yakıyordu ve doğru düzgün süt çıkarmıyordu sütümde az benim çünkü buna rağmen avent hem yumuşak bir sağım yapıyor hemde sonuna kadar sağıyor.Şu anda memnunun Krafta 1000 basar.

gittigidiyordan gelen orjinalmidir diye çok tereddütte kalıyorum..sence öylmi,garanti belgesi vs herşeyi içindemi??peki niye bu kadar ucuz o zaman??arada 100 lira nerdeyse fark var..

benimde bebedor vardı çok can yakıyordu dişlerimi sıka sıka sağıyordum tavsiye etmem

gittigidiyordan gelen orjinalmidir diye çok tereddütte kalıyorum..sence öylmi,garanti belgesi vs herşeyi içindemi??peki niye bu kadar ucuz o zaman??arada 100 lira nerdeyse fark var..

canım benimki garanti belgesi ve faturasıyla beraber geldi eğer gelen ürünün kötüyse zaten para onayı vermezssin kartından çekemezeler gitti gidiyorda sen onay vermeden paran satıcıya aktarılmıyor bence güzel bir sistem bu

chicco aldık hemde 379 tl.. hiç memnun kalmadım geride veremedik tabi.. şimdi dolapta öylece duruyor.. çalışmaya başlayınca tekrar denicem inşallah dururken daha iyi olmuştur :)

herkese merhaba.doğuma az bir zaman kaldı süt pompası almak istiyorum ama çok fazla marka var kafam çok karıştı.tecrübeli annelerin fikirlerini almak istiyorum.lütfen yardımcı olur musunuz..şimdiden teşekkürler..:kkk:

canım ben 31 temmuz salı günü e bebekten lansinoh marka süt pompası aldım. öğretmen olarak çalıştığım için okullar açılınca kullanırım, çiftli olduğu için de zamandan tasarruf ederim diye düşünmüştüm. birbirimizden habersiz kayınvalidemlerde alınca evde bir süt pompası fazlaya çıktı. garanti belgeli bu ürünü isteyenlere satabilirim denemek amacıyla sadece 3 kez kullandım yenisi gelince kaynar suyla sterilize ettikten sonra kolisiyle faturasıyla kaldırıdım

ben de bebedorun manuel pompasını kullandım hemen bozuldu. hiç memnun kalmadım.şuan lansinohun manuel pompasını kullanıyorum. çok daha iyi ve kullanışlı.

canım ben de avent aldım sterilize ettim kaynar suda 5dk. kullanım klavuzundaki gibi.ama sikon olan bütün parcaları renk değiştirdi, matlaştı,sanki ustu unlanmıs gibi duruyo.sende de böyle bişey oldu mu.ben mi yanlış bişey yaptım anlamadım

bende medela swing tavsiye ederim bebeğim ilk doğduğunda sütüm azdı sürekli sağarak veriyordum doyduğundan emin olamak için göğüslerim yara olduğu halde hiç acı çekmeden sağabiliyordum

canım ben de avent aldım sterilize ettim kaynar suda 5dk. kullanım klavuzundaki gibi.ama sikon olan bütün parcaları renk değiştirdi, matlaştı,sanki ustu unlanmıs gibi duruyo.sende de böyle bişey oldu mu.ben mi yanlış bişey yaptım anlamadım

Hayır ben bir haftadır kullanıyorum gayet memnunum. ama plastik ve silikon benim bildiğim kadarıyla bu kadar uzun süre kaynatılmaz biraz bekletilmesi yeterli ben öyle yapıyorum.Slikon çok kaynayınca sanki eriyor yapış yapış oluyor.

Pompa secimini cok arastirmistim ben de zamanında.
Cunku benim yoklugumda mucizevi anne sutunu bebegime vermenin en onemli aracıydı pompa.
Bir kac kiyafeti, oyuncagi eksik olabilir bebegin. Hatta biliyor musunuz belki de cok para verip yaptiginiz odada ilk iki yıl icinde bir kez uyumayacak meleginiz.

Ama pompaya mutlaka ihtiyacınız olacak. Calissaniz da evde calissaniz da.

Ben avent pompayı kullanıp cok memnun kalanlardanım.
Derler ya fiyatı coksa vardır bir sebebi, Avent pompada durum aynen bu bence. Benim deneyimlerimden edindigim izlenimler su:

- Cok nazik, hic acitmiyor ve cok sessiz calisiyor. Bebegin uyurken rahatca sagabiliyorsun yani, ya da isyerinde tuvalette.
Üzerindeki 5 yaprakcıkla nazikce masaj yapiyor, bu sayede sut salınımı artıyor. Bu yaprakcıkların ne muhtesem is cikardigini gogsu emzirmekten ve sagilmaktan harap olan anneler bilirler.

- Elektronik olan –ki 250 TL civarında olan pompa o- pilli ve sarjlı da calisabiliyor. Hatta icinden cikan mauel baslikla aynı zamanda manuel bir pompa da bu model. Yani tek pompa fiyatına hem otomatik hem de manuel pompa almis oluyorsun. Elektronik olan elin ritmini kaydediyor. Göğüslerin çok acıyorsa yavaş, sütün bolsa hızlı pompalayabiliyorsun ve sen hangi ritmi tercih ediyorsan o ritmi kaydediyor. Sınırsız pompalama hızı mevcut yani.

- Kurulumu cok kolay. İstanbul’daki yaşıyorsan, her turlu pompa sorununa Mecidiyekoy’deki teknik servisten (ana bayii) aynı gun cevap alabiliyorsun. Bence bu cok onemli.
- Bir de biberonların ya da saklama kapların da Aventse direkt icine sagim yapabiliyorsun. Oradan hemen bebegine vermek de guzel cunku aktarma yaparken sutun en yagli kismi kaba/posete sıvanip harap olmuyor.

Ama her seyden onemlisi emzirmek ve sutunun bol olacagina inanmak:) Sut en cok bu artiriyor cunku. Pompa bu inancın en onemli destekcisi.

Ben Kraft kullandım. Canımı çok acıttı, göğsümü boşaltmadı. Çok mastit olup ateşlendim. Şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum az kaldı. Süt pompasının ne kadar önemli OLDUĞUNU bilen biri olarak arayıştayım. Inşallah bu defa iyisini bulurum da aynı sıkıntıları yaşamam.

Back
X