Süt sağamıyorum

Normalde manuel ile sağdığımda geliyordu.

Kızım 21 aylıkken mastit oldum ,titreme ,uyuşma,ağlama karışık haller oldu.Sağdım az geldi vs burda biri yazmıştı soğuk kompres işe yaradı diye.Ben de öyle çözdüm sorunumu.Süt gelmezken ve göğsüm taş gibiyken soğuk işe yaradı.

Evet ben makineyle çekmeyi beceremedim, bir de hep bebeğin emmesiyle makine çekmesi arasında fark olduğunu söylemişlerdi, bebek emerken süt normal gelirmiş makineyle daha az gelirmiş. Yani sağarken süt gelmemesi sütün olmadığı anlamına gelmezmiş. Ne videolar izledim yine de yapamadım, belki yapsaydım oğlum biraz daha anne sütü almış olabilecekti. Siz manuel pompa ile mi otomatik pompa ile mi deniyorsunuz?
Sardenya Sardenya ben lansinoh elektrikliyle denedim çoook az geldi. Bir de mochi var türkiyeye yeni geldi şimdilerde trend vakumumsu. Olmuyor da olmuyor. Manuel de mi alsam?

Bir leğene kaynar su koyun ve göğüslerini o buhara biraz tut ve sağ ben öyle yapıyordum
Pekii emzirdikten ne kadar sonra sağıyosunuz? Sonuna kadar, kalmadı boşaldı diyene kadar emzirdikten hemen sonra sağdınız mı hç? Durum ne oluyor. Çünkü bana müsaade etmiyor zaman bırakmıyor bebeğim

Pekii emzirdikten ne kadar sonra sağıyosunuz? Sonuna kadar, kalmadı boşaldı diyene kadar emzirdikten hemen sonra sağdınız mı hç? Durum ne oluyor. Çünkü bana müsaade etmiyor zaman bırakmıyor bebeğim
Ben emziriyordum doktorumuz memeyi yasaklamisti biborano koyuyorum öyle iciriyodum 2 saate bir sagiyordum

Back
X