- 26 Nisan 2020
- 33
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Bugraninn Annesii
-
Tamam teşekkürlerrezene artık önerilmiyo zararlı olduğu için, onları kullanmayın.
sağımla çoğalır ama düzenli sağmanız lazım her saat başı.
bir de bebek 4 aylık olmuş, biberon yerine alıştırma bardağı kullanın, muhtemelen biberon yüzünden emmiyor
Onu da denedik maalesef çok zorlanıyoruz yapamiuoriz memeyi ağzına sokamiyorum sadece göğüs ucu varya silikon onunla alıyor iki çekiyor bırakıyor süt gelmiyor diye sütüm çoğalsa eminim o zaman tutarEds tam size gore. Eds deneyin
Meme ucunuz ice donuk olabilir, bebekte dil bagi olabilir kontrol ettiniz mi?Onu da denedik maalesef çok zorlanıyoruz yapamiuoriz memeyi ağzına sokamiyorum sadece göğüs ucu varya silikon onunla alıyor iki çekiyor bırakıyor süt gelmiyor diye sütüm çoğalsa eminim o zaman tutar
Anladığım kadarıyla 1 ay emdi biberon galiba bu 4 aydır emiyor biberon o yüzden alıştı 1 ay kısa bı süre alismamasi çok normalBenin king 1 at biberon icti hep aradi yuzunu surerdi omuzuma koluma, verdim gelse gelmese emdi emince gelmeye basladi yanasinca, tukuruyle tetikliyor, hatta 1 yas sonra kestim simdi 2 ci yasa giriyo sarolinca hala hiss3diyorum o gevsemeleri gogusumde, emzirirken hissetdigimi
Ucu yokdu ama şuan var azda olsa ama dil bağının ne olduğunu bilmiyorumMeme ucunuz ice donuk olabilir, bebekte dil bagi olabilir kontrol ettiniz mi?
Bebeklerde dil bagi diye aratin, bebeginiz dilini ust damagina degdirebilyor mu ya da disari cikarabiliyor mu, emmesine engel bir durum arastirin derim. Cok basit cozumu var.Ucu yokdu ama şuan var azda olsa ama dil bağının ne olduğunu bilmiyorum
Soğumaz . Zaten memeyi istememesinin nedeni biberondaki kadar gür gelmemesi.Emmiyor ki süt gelmediği için ve biberona alıştığı için ama tekrar denemek istiyordum tabi ağlasa da veriyorum ama bu sefer hep memeden soğur diye de korkuyorum açıkçası
Karıştırıp da iç şekerli çaylar kilo yapar sık sık emzir ve sağAktardan rezene aldık annemler isirgan kurutmus onları mi karıştırmicam birde lactamil çay aldım ama fazla içince basım çok ağrıyor çok tatlı geliyor ki ben tatlıyı normal de çok severim
He evet duydum bunu bı denim bakım teşekkürlerBebeklerde dil bagi diye aratin, bebeginiz dilini ust damagina degdirebilyor mu ya da disari cikarabiliyor mu, emmesine engel bir durum arastirin derim. Cok basit cozumu var.
meme ucunuz yeterli gelmyordur o sebeple de ememeyebilir. Enjektorun ucunu kesin ve meme ucunuza yerlestirip cekin. Ucu ciktiktan sonra bebege verin.
Kaşıkla yedirdim bir iki kere ama çok zor oluyor öyle mama soğuyor o yiyene kadar napicam bilmiyorumSoğumaz . Zaten memeyi istememesinin nedeni biberondaki kadar gür gelmemesi.
Tamam teşekkürlerKarıştırıp da iç şekerli çaylar kilo yapar sık sık emzir ve sağ
Artık çok küçük değil yani sogusa bile öyle onun sağlığına zarar verecek kadar soğumazKaşıkla yedirdim bir iki kere ama çok zor oluyor öyle mama soğuyor o yiyene kadar napicam bilmiyorum
Devam edin yani böyle yedirkeye ?Artık çok küçük değil yani sogusa bile öyle onun sağlığına zarar verecek kadar soğumaz
Bu benim fikrim . Ama bir uzmandan bu konuyla ilgili bilgi almanız daha sağlıklı olur. Instagram'da bazı çocuk doktorları varmış hemen cevao veriyormuş. Ben isimlerini bilmiyorum. 2019 Ekim annelerine sorarsanız söylerlerDevam edin yani böyle yedirkeye ?
Ben sağmak zorunda kaldım bebeğim yoğun bakımdaydı ilk gün bir yemek kaşığı sonraki günler günde üç biberon a kadar çıktı içemedi evladım o ayrı sağmayı deneyin sonuç alırsınız inşMerhaba kızlar bebeğim şu an 4 aylık ama beni emmiyor biberonla besleniyor mamayla ama ben beni emmesini istiyorum anne sütünü almasını istiyorum ne yazık ki sütüm yok sadece sol göğsümden iki damla geliyor sütümü sağsam sürekli çoğalır mı sizce ne yapmalıyım. ?
Benim bebeğimde yoğun bakımda kaldı o zamanlar cokdu sonra emmedigi için azalri tekrar yoğun bakıma girdi falan diye inşallah tekrar artar benimde. Peki neden sizinki icemedi ? çok özel değilse tabiBen sağmak zorunda kaldım bebeğim yoğun bakımdaydı ilk gün bir yemek kaşığı sonraki günler günde üç biberon a kadar çıktı içemedi evladım o ayrı sağmayı deneyin sonuç alırsınız inş
Bebeğim veya etti rabbim size bağışlasın inşBenim bebeğimde yoğun bakımda kaldı o zamanlar cokdu sonra emmedigi için azalri tekrar yoğun bakıma girdi falan diye inşallah tekrar artar benimde. Peki neden sizinki icemedi ? çok özel değilse tabi
Power pump yöntemi denesenize. Onun çok katkısı oluyormus. F...ile başlayan sosyal medya hesabinda emzirme yardımı grupları var, ordan görmüştüm, bulamazsaniz yöntemi internetten, yardımcı olurum. Ama tam söylenildigi gibi yapacaksiniz. 15 dk sağ , 10 dk bekle, 5 dk sağ gibi bir yöntem. Bunları tam yapmanız gerek.Merhaba kızlar bebeğim şu an 4 aylık ama beni emmiyor biberonla besleniyor mamayla ama ben beni emmesini istiyorum anne sütünü almasını istiyorum ne yazık ki sütüm yok sadece sol göğsümden iki damla geliyor sütümü sağsam sürekli çoğalır mı sizce ne yapmalıyım. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?