- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi bbasakk_88
-
umarım öyle olur ama sanmıyorum.. yani aylarca hamileyken umrunda değildi şimdi gelip ah kızım vah kızım yapmasını komik buluyorum.. bakıyorum ne eşler var.. kızımla yalnız bir hayat istiyorum..Kendi annen bile bebeğinle aranızdaki bağı etkiliyor. Benim etrafımdakiler gittiğinde 25.günümüz falandı. Eyvah napıcam ben dedim ama ilk bir saat içinde iyiki gitmişler dedim
İlk zamanlar biz eşimle sürekli tartışma halindeydik sonradan toparladı kendini. Şimdi en büyük desteğim eşim
Kızınla yalnız kalınca 2.yi düşünmeye başlarsın
Ben de yalnız kalmaya korkuyordum naparım bakamam diye. İnsanlar çekilip de yuvanda yavrunla başbaşa kalınca birbirinize öyle alışıyorsunuz öyle bağlanıyorsunuz ki sanki ömrün boyunca kimseyi sevmemişsin, artık kimseye ihtiyacın yokmuş gibi hissediyorsun:) ben uyurken bile özlüyorum kızımıyarın bir gün yüzüne bir gülecek annesi diyeceksin ki 50 yıl uykusuz kalsam da olur yeterki kızım gülümsesin bana
Kızım üç aylık oldu hala bazen çok kötü oluyorum,benimde hamileleğim çok keyflydi ama lohusa depresyonuna girdim çok çok çok kötüydü ilaç kullanmadım ama halada tam atlatmış değilimBenm hamileliğim çok güzeldi de bu lohusalık fena hele ilk hafta gece gündüz ağlıyordum bı ara keşke doğurmasaydım dediğim olduama şu an pişmanım o düşüncelere
Eğer mamayı içtikten somra kusmuyorsa sıkıntı yapma canım,demekki ancak yetiyor bebeğine.mamayıda bence kafana takma sonuçta emziriyorsun sütün yetmiyor senin elinde olan keyfi birşey değil,aç kalıp gelişim geriliği yaşamaktansa mama içsin ne olacak.Kızlar benim bebeğim 20 günlük ve sütüm yetmiyor yani herkes diyor annenin sütü bebeğine yeter ama yetmiyor maalesef kilo alımı olmadı hiç bugune kadar doktor tavsiyesiyle mamaya basladık günde 2 kere 60 ml eğer yetmezse 90 ml verebilirsin dedi ama bebeğim 2 kere ile asla doymuyor göğsümü emiyor ancak 10 dk sonra bırakıyor o uyudugunda sagıyorum 30 ml anca cıkıyor ve günde 3-4 kere mama vermek zorunda kalıyorum sizce çok mu vicdan azabıda çekiyorum nedense sizce çok mu mama veriyorum
Şu anki düşüncelerinin geneli lohusalıktan. Ben o zamanlar eşimi evden bile kovdum. Gitmeyince odadan kovdum hiç göresim yoktu. Adam benden önce lohusa sendromuna girdi çok yordu çok kırdı beni..boşanmayı bile düşündüm.. unutulmuyor bunlar ama telafi etmeye çalışıyor şimdi. Ben de aynısı söylüyorum kızım yeter bana varsın kimse olmasın yanımda umrumda değilumarım öyle olur ama sanmıyorum.. yani aylarca hamileyken umrunda değildi şimdi gelip ah kızım vah kızım yapmasını komik buluyorum.. bakıyorum ne eşler var.. kızımla yalnız bir hayat istiyorum..
Birkaç haftaya düzene girecek. Ben de o zamanlar 3-4 gibi yatıp 6da uyanıyordum. Gaz sıkıntınız mı var?Mesela şu an saat 2.30 pışpışlıyoruz :) o yüzden hc uykusuz kalsam diemiorum ama tabiki unutuluomus her sey herkes öyle soluyor bir an önce buyusun istiyorum sanki zaman cok yavas ilerlşyor benim kızım hıc buyumeyecek gibi
Birkaç haftaya düzene girecek. Ben de o zamanlar 3-4 gibi yatıp 6da uyanıyordum. Gaz sıkıntınız mı var?
Eğer mamayı içtikten somra kusmuyorsa sıkıntı yapma canım,demekki ancak yetiyor bebeğine.mamayıda bence kafana takma sonuçta emziriyorsun sütün yetmiyor senin elinde olan keyfi birşey değil,aç kalıp gelişim geriliği yaşamaktansa mama içsin ne olacak.
Maşallah çok şanslısın annesiYok canım gaz sıkıntısı maşallah alttan üstten gazımız çıkıyor :) ama bu ara uykuları şaştı uykusu var ama uyumuyor huysuzlanıyor aglıyor anlayamıyorum napmam gerektiğini de bilemiyorum
Maşallah çok şanslısın annesikızım gece emerek uyumak ister karnı tok da olsa memede süt olmasa da illaki emecek acaba senin minik de emmek mi istiyor?
Gece uyusun da gündüz problem olmuyor. Biz de öyle bir dönem geçirdik. Kucağımda uyuyordu yatırdığım anda gözler açılıyordu :) sabret geçecek düzenlenecekGeceleri aynen öyle memede uyuyor ama gündüz zorlanıyoruz 2-3 gündür uykusu gözünden akıyor altı temiz karnı tok inatla uyumuyor ağlıyor meme veriorum bi alıyor bi itiyor anlamıyorum
Gece uyusun da gündüz problem olmuyor. Biz de öyle bir dönem geçirdik. Kucağımda uyuyordu yatırdığım anda gözler açılıyordu :) sabret geçecek düzenlenecek
Geçecek:) bir dönem bir bakıcaksın çok uyuyor. Bu sefer neden bu kadar uyuyor diyeceksin. Sonra yavaş yavaş kendi düzenini kuracak miniğinAynı bizi anlatıyorsun valla inş geçer :)
Geçecek:) bir dönem bir bakıcaksın çok uyuyor. Bu sefer neden bu kadar uyuyor diyeceksin. Sonra yavaş yavaş kendi düzenini kuracak miniğin
Bende sıcak su termosu var eşim zamanında ikeadan almış, çelik. Dışarı çıkarken Biberonlarına kaynamış ılımış suyu ölçüsüne göre koyuyorum termosa da sıcak suyu dolduruyorum. Mamanın da yetecek kadarını saklama kabına koyuyorum.İnşallah geçer ya bide şey sorucam sen hiç mama termosu aldın mı kullandıgın bir marka var mı
Bende sıcak su termosu var eşim zamanında ikeadan almış, çelik. Dışarı çıkarken Biberonlarına kaynamış ılımış suyu ölçüsüne göre koyuyorum termosa da sıcak suyu dolduruyorum. Mamanın da yetecek kadarını saklama kabına koyuyorum.
Normal canım miniğin doysun yeterkiAnladım canım bende şimdi miniğimi doyurdum kerata 90 cc ile anca doydu :) normal mi acaba bu kadarla doyması şu mamaların arkasındaki ölçülere göre normal gözüküyor :)
Normal canım miniğin doysun yeterkibugün benim kelebek de basbas bağırındı. Mama verdim her seferinde yarısını içti kaka yaptı devam etmedi. Yarım kaldı mamalarımız.
Kaç kilo şu an? Benim küçüğüm olmadıysa seninki de olmaz benceŞu an tok rahat keyfi yerinde :) ama korkum obez falan olmasında sanki gecen haftadan beri yarım kılo aldı gibi tartıda ole gözüküo normal mı 1 haftada yarın kılo alması daha 21 günlük çokda kılolu olmasından korkuroum
Kaç kilo şu an? Benim küçüğüm olmadıysa seninki de olmaz bence210cc mama yiyip hala arandığı bile oluyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?