Bebek Beslenmesi Süt ve mama takviyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
umarım öyle olur ama sanmıyorum.. yani aylarca hamileyken umrunda değildi şimdi gelip ah kızım vah kızım yapmasını komik buluyorum.. bakıyorum ne eşler var.. kızımla yalnız bir hayat istiyorum..

Mesela şu an saat 2.30 pışpışlıyoruz :) o yüzden hc uykusuz kalsam diemiorum ama tabiki unutuluomus her sey herkes öyle soluyor bir an önce buyusun istiyorum sanki zaman cok yavas ilerlşyor benim kızım hıc buyumeyecek gibi

Benm hamileliğim çok güzeldi de bu lohusalık fena hele ilk hafta gece gündüz ağlıyordum bı ara keşke doğurmasaydım dediğim oldu ama şu an pişmanım o düşüncelere
Kızım üç aylık oldu hala bazen çok kötü oluyorum,benimde hamileleğim çok keyflydi ama lohusa depresyonuna girdim çok çok çok kötüydü ilaç kullanmadım ama halada tam atlatmış değilim

Eğer mamayı içtikten somra kusmuyorsa sıkıntı yapma canım,demekki ancak yetiyor bebeğine.mamayıda bence kafana takma sonuçta emziriyorsun sütün yetmiyor senin elinde olan keyfi birşey değil,aç kalıp gelişim geriliği yaşamaktansa mama içsin ne olacak.

umarım öyle olur ama sanmıyorum.. yani aylarca hamileyken umrunda değildi şimdi gelip ah kızım vah kızım yapmasını komik buluyorum.. bakıyorum ne eşler var.. kızımla yalnız bir hayat istiyorum..
Şu anki düşüncelerinin geneli lohusalıktan. Ben o zamanlar eşimi evden bile kovdum. Gitmeyince odadan kovdum hiç göresim yoktu. Adam benden önce lohusa sendromuna girdi çok yordu çok kırdı beni..boşanmayı bile düşündüm.. unutulmuyor bunlar ama telafi etmeye çalışıyor şimdi. Ben de aynısı söylüyorum kızım yeter bana varsın kimse olmasın yanımda umrumda değil

Birkaç haftaya düzene girecek. Ben de o zamanlar 3-4 gibi yatıp 6da uyanıyordum. Gaz sıkıntınız mı var?

Birkaç haftaya düzene girecek. Ben de o zamanlar 3-4 gibi yatıp 6da uyanıyordum. Gaz sıkıntınız mı var?

Yok canım gaz sıkıntısı maşallah alttan üstten gazımız çıkıyor :) ama bu ara uykuları şaştı uykusu var ama uyumuyor huysuzlanıyor aglıyor anlayamıyorum napmam gerektiğini de bilemiyorum

Haklısın canım inşallah artık daha olumlu düşünücem

Yok canım gaz sıkıntısı maşallah alttan üstten gazımız çıkıyor :) ama bu ara uykuları şaştı uykusu var ama uyumuyor huysuzlanıyor aglıyor anlayamıyorum napmam gerektiğini de bilemiyorum
Maşallah çok şanslısın annesi kızım gece emerek uyumak ister karnı tok da olsa memede süt olmasa da illaki emecek acaba senin minik de emmek mi istiyor?

Maşallah çok şanslısın annesi kızım gece emerek uyumak ister karnı tok da olsa memede süt olmasa da illaki emecek acaba senin minik de emmek mi istiyor?

Geceleri aynen öyle memede uyuyor ama gündüz zorlanıyoruz 2-3 gündür uykusu gözünden akıyor altı temiz karnı tok inatla uyumuyor ağlıyor meme veriorum bi alıyor bi itiyor anlamıyorum

Geceleri aynen öyle memede uyuyor ama gündüz zorlanıyoruz 2-3 gündür uykusu gözünden akıyor altı temiz karnı tok inatla uyumuyor ağlıyor meme veriorum bi alıyor bi itiyor anlamıyorum
Gece uyusun da gündüz problem olmuyor. Biz de öyle bir dönem geçirdik. Kucağımda uyuyordu yatırdığım anda gözler açılıyordu :) sabret geçecek düzenlenecek

İnşallah geçer ya bide şey sorucam sen hiç mama termosu aldın mı kullandıgın bir marka var mı
Bende sıcak su termosu var eşim zamanında ikeadan almış, çelik. Dışarı çıkarken Biberonlarına kaynamış ılımış suyu ölçüsüne göre koyuyorum termosa da sıcak suyu dolduruyorum. Mamanın da yetecek kadarını saklama kabına koyuyorum.

Anladım canım bende şimdi miniğimi doyurdum kerata 90 cc ile anca doydu :) normal mi acaba bu kadarla doyması şu mamaların arkasındaki ölçülere göre normal gözüküyor :)

Anladım canım bende şimdi miniğimi doyurdum kerata 90 cc ile anca doydu :) normal mi acaba bu kadarla doyması şu mamaların arkasındaki ölçülere göre normal gözüküyor :)
Normal canım miniğin doysun yeterki bugün benim kelebek de basbas bağırındı. Mama verdim her seferinde yarısını içti kaka yaptı devam etmedi. Yarım kaldı mamalarımız.

Normal canım miniğin doysun yeterki bugün benim kelebek de basbas bağırındı. Mama verdim her seferinde yarısını içti kaka yaptı devam etmedi. Yarım kaldı mamalarımız.

Şu an tok rahat keyfi yerinde :) ama korkum obez falan olmasında sanki gecen haftadan beri yarım kılo aldı gibi tartıda ole gözüküo normal mı 1 haftada yarın kılo alması daha 21 günlük çokda kılolu olmasından korkuroum

Kaç kilo şu an? Benim küçüğüm olmadıysa seninki de olmaz bence 210cc mama yiyip hala arandığı bile oluyor bazen.

Kaç kilo şu an? Benim küçüğüm olmadıysa seninki de olmaz bence 210cc mama yiyip hala arandığı bile oluyor bazen.

4230 dogdu gecen perşembe doktorda 4020 cıktı 15 günlükken sonra doktor mama dedi işte bugun önce ben tartıldım sonra kucagımda onunla tartıldım hesaplamama göre 4600 falan olması lazım :) ama seninki 4.5 aylık benimki daha 21 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…