Bebek Beslenmesi Süt ve mama takviyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Tabiki emzirmek en iyisi ama ben cogu yerde de sagdıkca artacağını okudum her kafadan bir ses dediğin gibi cok mama verme ne demek ya benm cocugum mama vermeyınce aglamaktan katılıo mosmor oluyor napım smdi ben bu cocugu o halde brakayım mı

Aynı benimkide öyle yani çocuk mama vermeyince doymuyor göz göre göre işkence mi edelim yani. İnşallah hem emer hem mamasınıda yer sonuçta yine 4.-5. Aydan sonra ek gıdaya geçeceğiz o zamanda emmesi lazım 2. Yaşına kadar bu şekilde emenler var oda aynı şey inşallah memeden vazgeçmez kendisi

Valla ben 2 yasına kdr emzirmeyede karşıyım açıkçası 1 yasına kdr alsa anne sütünü yeter bence sonra sütüm olur verirsem de sagarak veririm o kdr memeye yapısık olsun istemiyorum acıkcası ama tabıı ne gosterır zaman bılemıyorum

Ay şuan onu dahi düşünemiyorm inan şu 6. Aya kadar bi emse Allahın izniyle sonrası keyfi

İnşallah olmayız canm çok korkuyorum sarılığıda tekrar yükselecek diye yarın tekrar kan aldırcaz baktırcaz kıyamam yavrumu yoğunbakımda delik deşik etmişler iki ayağı bi eli mosmordu geldiğinde iki gece bile olsa ayrı kalmak o kadar zordu ki.

Benim sutum de cok az dereotu yiyin kizlar ve havuc. Ben rendeledigim havuclari yagda kavuruyorum, pisince sarmisakli yogurt az bi mayonez ve bol dereotu ile koyuyorum dolaba cok lezzetli yiyorum. Dereotu yedigimde 100-150 ml cikiyo yemedigimde 20-60 ml zor zar cikiyo. Bu arada nane, maydonoz, nisastali yiyecekler sutu azaltiyo bilmeden tukettim simdi yemiyorum.

insan bebeği için en iyisini ister.. sonuçta 9 aydan fazla taşıyoruz içimizden parçamız onlar bizim.. ama bazı faktörler bazı şeyleri değiştiriyor.. eskiden bu kadar stresli değilmiş hiçbir şey.. eskiden bu kadar da hormonlu beslenmiyorlarmış.. radyasyon ık vık bir sürü şey.. dolayısıyla eskisi kadar verimli de süt üretemiyor kadınlar.. rastladığım 3 kadından 1 i zaten bu konuda sıkıntı yaşıyor ama en en büyük sıkıntı da etrafındaki insanlardan kaynaklı.. koca, kaynana, anne, anane, dayı, amca, yenge, görümce.. allah hepsinin cezasını kısacası kapatalım algılarımızı, herkesi kovalım gitsinler. emdikleri kadar emsinler, türlü türlü çay ve su içiyorum ben.. arttığı kadar arttı ama bazen yetmiyor.. yetmiyorsa napalım ki.. zehir mi yani bu? abartıyorlar..

Oooo çok iyiymiş yaa hiç denemedim dereotunu ama helvayı denedim oda yapıyor. Dediğini denicem en kısa zamanda

Aynen valla elımden geldiğince en ii şekilde bakmaya beslemeye calısıorum emziriorum cıkmadıgında 2 yudumda olsa anne sütü içsin diye sagıyorum doymadıgında da mecbur mama

Bugn kontrolümüz vardı çok şükür sarılığımız düşmüş şekerimizde düzelmiş kilo artışımızda iyi doktor nasıl besliyosan öyle devam et cc ye karışmıyorum sen zaten dilini çözmüşsün gerektiği kadar ver dedi ama anne sütünü bi şekilde hep vermeye çalış ayakta oturarak pozisyon değiştir bi şekilde ver dedi böyle iyi gidiyor dedi şükürler olsun yaa

Ay canım çok sevindim gecmıs olsun allah bizi yavrularımızla sınamasın inşallah kaç günde ne kadar almış kilo bide kaç günlüktü bıdık

Ay canım çok sevindim gecmıs olsun allah bizi yavrularımızla sınamasın inşallah kaç günde ne kadar almış kilo bide kaç günlüktü bıdık
Amin canm inşallah. Geçtiğimz pazar günü 3490 la çıktık hastaneden bugün 3795ti 5 günde 300 gram cnm boyumuzda 1,5 cm uzamış

Arkadaslar hepinizin problem ayni.o yuzen hepinize onerim.tomrisin emzirme notlarini okuyun mutlaka.sahane bilgiler var

Amin canm inşallah. Geçtiğimz pazar günü 3490 la çıktık hastaneden bugün 3795ti 5 günde 300 gram cnm boyumuzda 1,5 cm uzamış

Oh maşallah canm allah saglıkla buyutmeni nasip etsn bizde haftaya ctesi gidicez 1 aylık olmuş olucaz bakalım kilomuz boyumuz nasıl oldu :)

Oh maşallah canm allah saglıkla buyutmeni nasip etsn bizde haftaya ctesi gidicez 1 aylık olmuş olucaz bakalım kilomuz boyumuz nasıl oldu :)
Amin canım cümlemize inşallah oh maşallah subhanallah kuzularımıza inşallah yaramıştır yavruna hem sütün hem maması :)

kızlar Eğer bebeğiniz doymuyorsa sütünüz az demektir sütünüz az ise anne sütü arttırıcı var milkplus 3 günde sütü arttırıyor deneyin...

kızlar Eğer bebeğiniz doymuyorsa sütünüz az demektir sütünüz az ise anne sütü arttırıcı var milkplus 3 günde sütü arttırıyor deneyin...

Cnm ben bir kutu bitirdim ondan bide ayrıca rezene cayı yaptım ama bana mısın demedi he soyle arttı dıebılırım eskiden 20 cc cıkıodu sagdıgımda smdi 30 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…