- Konu Sahibi specific84
kızlar size bir şey sormak istiyorum. misafirime sütlaç yapacağım. ama kaselere koymak yerine çay fincanına koyup kendi tabağıyla servis etmek istiyorum ne dersiniz? güzel olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size bir şey sormak istiyorum. misafirime sütlaç yapacağım. ama kaselere koymak yerine çay fincanına koyup kendi tabağıyla servis etmek istiyorum ne dersiniz? güzel olur mu?
hmm değişik bi fikir daha önce ne gördüm ne de duydum.bu kk kadınları ne yaratıcı maş diyorum size
fincan küçük olmazmı cnm :44:
Bence pekala da fincanla servis edilebilir. Ama misafirlerinizin kim olduğu da önemli, bir laf edip de canınızı sıkacak birileriyse klasik yöntemleri tercih etmekte yarar olabilir. Yok eğer arkadaş, kafa dengi birileriyse hiç durmayın fincanla servis edin derim.
Sena
Bana pek iyi olur gibi gelmedi açıkçası
Sonuçta fincanın tutacak yeri var değil mi
Aklımda kendi fincanlarım canlandı belki o yüzden
Seninkiler farklı mı acaba
yani kallavi fincan gibi mi
çok sağol sena;
tamamen kafa dengi biri o yüzden ben de yüksek ihtimal öyle yapacağım. nasıl olur diye nete baktım ama inan hiç bir şey bulamadım...
google dan sütlaç servisi deyip görselleri seçtim. aşağı indikçe solda sayfa no ları var 11. sayfa son resim kesinlikle fincan. belki başka da vardır.
Yani fincnla servisin belgesi de elinde artık![]()
çok güzel bi fikir yemek ve kahvaltı takımlarının nescafe fincanları da olabilir küçük porsiyonla gözü doymayan aileler için :}
teşekkürler