- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 841
- 448
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Teşekkür ederim bilgece hatunEllerine sağlık harbi kiz ..
Hmm,o şekilde de güzel olmuştur. Bende o şekilde deneyeceğim.Geçenlerde yaptım bu çorbadan. pure dışında tane brokolide kullandım.... Havuç ve patateste ekledim. Bu şekilde sade de denemek isterim.
Gerçekten çok faydalı bir çorba.
Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkürler kukuletaabrokoliyi çok severiz, çok güzel görünüyor ellerine sağlık bol şans diliyorum
Teşekkürler yasemin,tavsiye ederimOoo seni de aramizda gormek ne guzel
Eline saglik canim, hic icmedim brokoli corbasi merak ettim en kisa zamanda yapicambasarilar diliyorum
Teşekkürler yasemin,tavsiye ederimsana da başarılar rakibeemmm
Teşekkür ederim hemsoommEllerine sağlık hemşombrokli sevmeyen kızıma denemeyi düşünüyorum çorba delisi
Hafif ve sağlıklı bir çorba.Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim keleşli ablamHarbicim ellerine sağlık harika olmuş başarılar diliyorum yarışmada
Bekleneni yapmak benim isimEline sağlık brokoli çorbasını bekliyordum
yarışmada başarılar
Benimde en sevdigim corbalardan. Suyunu çorbaya mi ekliyorsunuz? Doktorlar hep; brokoli ile karnabahari buharda haslayin,vitamini ölmesin dediği için bu sekilde yapıyorum ben. Haşlayarak hiç denemedim doğrusu.Bu harika bir lezzett. Tam anlamıyla mükemmel.
Ben de yapıyorum bunu. Ama direk haşlıyorum ve tabi suyunu dökmüyorum.
Sağol tatlimmellerine sağlık canımcım başarılar dilerim
çok teşekkür ederimEllerinize sağlık, çok sağlıklı guzel bir lezzet. Yarışmada başarılar dilerim.
Çorbası daha akşam koydum o yüzden yorum yapmamış olman normal şekerimBenim hatlar karışmış bu çorbaya yorum yazdığımı saniyordum.Çorba çok olunca karıştı biraz. Bu çorbayı biz de bir iki defa yaptık.Gayet güzel oluyor sonra niye vazgeçtik bilmiyorum. En kısa zamanda tekrar yapılacak sayende Harbi.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Teşekkür ederim rakibemEllerine emeğine sağlık canım, başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?