- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Ben susuyorumYok kusur değil Nevoş sadece gözüme battı.Evet muhteşem yapmış.Sen bu ara hiç sesini çıkarma bence.
![]()

kanki seni de gördüm püsküütlü muhallebi yapmışsın,bundan böyle benm için muhallebi çocuğusun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben susuyorumYok kusur değil Nevoş sadece gözüme battı.Evet muhteşem yapmış.Sen bu ara hiç sesini çıkarma bence.
![]()
kanki seni de gördüm püsküütlü muhallebi yapmışsın,bundan böyle benm için muhallebi çocuğusun![]()
ay deme kız öyle utandım vallaarkadaşlar hepimiz dağılalım bencekuşak kime gidecek belli oldu
o kadar uğraştılar ki bende gerçekten yemekle aran yok sandım harbi
harika ötesi olmuş
ellerine sağlık başarılar diliyorum
yaptığım tariften utandım şuan
![]()
![]()
bence de sen resim al,unutuyosun sonraBugünü tarihe geçirelim belki bir daha yaşayamayız
Tembel avrat diyenler utansınKim demiş acaba
![]()
Evet not düşelim bu günü.Bugünü tarihe geçirelim belki bir daha yaşayamayız
![]()
tembelsin yaniay deme kız öyle utandım vallaelimden herşey gelir,hiçbişey yapmam öyle bi modelim ben
teşekkür ederim
bence de sen resim al,unutuyosun sonra![]()
Ben dedim ama öyle yüzüne yüzüne demedim ima ettimBugünü tarihe geçirelim belki bir daha yaşayamayız
![]()
tembellikte master yaptım ya amerikada 2 yıl okudum. bu yıl da doktora yapıcam kısmetsetembelsin yanivalla elinden böyle geliyorsa naza çek kendini zaten yapma öyle herkese
![]()
neyyyBen dedim ama öyle yüzüne yüzüne demedim ima ettim![]()
ayy matmazelimmmHarbim ben bu nuriye yi de seni de yirim yirim kuzum
Ellerine emeğine oklavana sağlık
Bak gördün mü tüm kk seni beceriksiz sanıyormuşay deme kız öyle utandım vallaelimden herşey gelir,hiçbişey yapmam öyle bi modelim ben
teşekkür ederim
bence de sen resim al,unutuyosun sonra![]()
Ne farkeder ikiside aynıBen dedim ama öyle yüzüne yüzüne demedim ima ettim![]()
ben gazla çalışıyorumBu hünerlere bakınca kendime diyorum ki kızım sen de kadın mısın?
Çok üşenirim ben yahu..
Şahane görünüyor, tadı da öyledir eminim.
Ellerine sağlık..![]()
yaparsın yaparsıntembellikte master yaptım ya amerikada 2 yıl okudum. bu yıl da doktora yapıcam kısmetse
neyyyşimdi bana msjları döktürme. ilk sen başlattın
hatta brokoli çorbama dedin
ayy matmazelimmmteşekkür ederim tatlımm
![]()
Tamam kabul ediyorumHarbi üstadımdır bundan sonraEvet not düşelim bu günü.Sen demedin mi Nevoş.
Niye gömüldüğünü kabul etmiyorsun.
![]()
Demek ki çok uğraşmışsın çorbamla yoksa dermiyim hiç öyle şeylertembellikte master yaptım ya amerikada 2 yıl okudum. bu yıl da doktora yapıcam kısmetse
neyyyşimdi bana msjları döktürme. ilk sen başlattın
hatta brokoli çorbama dedin
ayy matmazelimmmteşekkür ederim tatlımm
![]()
Pink seni kınıyorumDemek ki çok uğraşmışsın çorbamla yoksa dermiyim hiç öyle şeyleröylesin ama sen doğruyu söylememi sevmiyorsun diye demem yani
![]()
Bak gördün mü tüm kk seni beceriksiz sanıyormuşSayemde ne becerikli olduğunu gördüler
Bunu asla unutamam üstadım![]()
hep beni çekiştiriyolar ondandırBeklenen tarıf gelmıs
Yalnız bendekı nası bı hısse nevosla pınkın bı yazısmasını okudum bugun ayak ustu nedense aklıma sen geldın harbı tatlı yapıyo galıba dedımharıka gorunuyor basarılar
![]()
bişey olmaz 3 5 güne unutuluryaparsın yaparsınama bu tatlı notunu düşürecek tembellikte
![]()
vay anasınııTamam kabul ediyorumHarbi üstadımdır bundan sonra![]()
Ayrılmaz parçalarız ya ondan bizi görünce aklına harbi gelmiştirBeklenen tarıf gelmıs
Yalnız bendekı nası bı hısse nevosla pınkın bı yazısmasını okudum bugun ayak ustu nedense aklıma sen geldın harbı tatlı yapıyo galıba dedımharıka gorunuyor basarılar
![]()