Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye- Ülker Teremyağ Sponsorloğunda

arkadaşlar hepimiz dağılalım bence :p kuşak kime gidecek belli oldu :p o kadar uğraştılar ki bende gerçekten yemekle aran yok sandım harbi :KK43: harika ötesi olmuş :KK70: ellerine sağlık başarılar diliyorum :KK19: yaptığım tariften utandım şuan :KK70: :KK70:
ay deme kız öyle utandım valla :oops: elimden herşey gelir,hiçbişey yapmam öyle bi modelim ben :KK70:teşekkür ederim :KK60:
Bugünü tarihe geçirelim belki bir daha yaşayamayız:KK53:
Tembel avrat diyenler utansın:KK67:Kim demiş acaba:KK64::KK70:
bence de sen resim al,unutuyosun sonra:63:

Bu hünerlere bakınca kendime diyorum ki kızım sen de kadın mısın?
Çok üşenirim ben yahu..
Şahane görünüyor, tadı da öyledir eminim.
Ellerine sağlık..;)

tembelsin yani :p valla elinden böyle geliyorsa naza çek kendini zaten yapma öyle herkese :p
tembellikte master yaptım ya amerikada 2 yıl okudum. bu yıl da doktora yapıcam kısmetse :KK70::KK70:
Ben dedim ama öyle yüzüne yüzüne demedim ima ettim:KK53:
neyyy:KK57: şimdi bana msjları döktürme. ilk sen başlattın :KK12: hatta brokoli çorbama dedin :63:
Harbim ben bu nuriye yi de seni de yirim yirim kuzum

Ellerine emeğine oklavana sağlık
ayy matmazelimmm :KK74: teşekkür ederim tatlımm :KK60:

ay deme kız öyle utandım valla :oops: elimden herşey gelir,hiçbişey yapmam öyle bi modelim ben :KK70:teşekkür ederim :KK60:

bence de sen resim al,unutuyosun sonra:63:
Bak gördün mü tüm kk seni beceriksiz sanıyormuş:KK30:Sayemde ne becerikli olduğunu gördüler:KK59::KK70:
Bunu asla unutamam üstadım:KK52:

Beklenen tarıf gelmıs:21:
Yalnız bendekı nası bı hısse nevosla pınkın bı yazısmasını okudum bugun ayak ustu nedense aklıma sen geldın harbı tatlı yapıyo galıba dedım:KK48: harıka gorunuyor basarılar:KK68:

Bu hünerlere bakınca kendime diyorum ki kızım sen de kadın mısın?
Çok üşenirim ben yahu..
Şahane görünüyor, tadı da öyledir eminim.
Ellerine sağlık..:KK66:
ben gazla çalışıyorum nomunomuchua nomunomuchua lpg'liyim :KK70:hayatında görüp görebileceğin en üşengeç insanlardan biri benim. hırs yaptım çok uğraştılar benle:63: teşekkür ederim :KK60:

tembellikte master yaptım ya amerikada 2 yıl okudum. bu yıl da doktora yapıcam kısmetse :KK70::KK70:

neyyy:KK57: şimdi bana msjları döktürme. ilk sen başlattın :KK12: hatta brokoli çorbama dedin :63:

yaparsın yaparsın :D ama bu tatlı notunu düşürecek tembellikte :P

Demek ki çok uğraşmışsın çorbamla yoksa dermiyim hiç öyle şeyler:KK30: öylesin ama sen doğruyu söylememi sevmiyorsun diye demem yani:KK70:

Bak gördün mü tüm kk seni beceriksiz sanıyormuş:KK30:Sayemde ne becerikli olduğunu gördüler:KK59::KK70:
Bunu asla unutamam üstadım:KK52:
:110: kk yememiş içmemiş beni çekiştirmiş sağda solda bunu gördük :63: :KK70: ay ne desem bilemedim nevoş,bir daha de bakim üstadım dee,harbi üstadım de banaaa:KK70::KK70:

Yalnız bendekı nası bı hısse nevosla pınkın bı yazısmasını okudum bugun ayak ustu nedense aklıma sen geldın harbı tatlı yapıyo galıba dedım:KK48: harıka gorunuyor basarılar:KK68:
hep beni çekiştiriyolar ondandır :KK53: teşekkür ederim :KK60:

yaparsın yaparsın :KK70: ama bu tatlı notunu düşürecek tembellikte :p
bişey olmaz 3 5 güne unutulur:KK70:
Tamam kabul ediyorumHarbi üstadımdır bundan sonra:KK52::KK70:
vay anasınıı:cool:

Ayrılmaz parçalarız ya ondan bizi görünce aklına harbi gelmiştir:-)

Back
X