Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye- Ülker Teremyağ Sponsorloğunda

:110: kk yememiş içmemiş beni çekiştirmiş sağda solda bunu gördük :63: :KK70: ay ne desem bilemedim nevoş,bir daha de bakim üstadım dee,harbi üstadım de banaaa:KK70::KK70:

hep beni çekiştiriyolar ondandır :KK53: teşekkür ederim :KK60:

bişey olmaz 3 5 güne unutulur:KK70:

vay anasınıı:cool:
unutulmaz sanmıyorum :D unutturmaaaaaaaaaaaaam :P

:110: kk yememiş içmemiş beni çekiştirmiş sağda solda bunu gördük :63: :KK70: ay ne desem bilemedim nevoş,bir daha de bakim üstadım dee,harbi üstadım de banaaa:KK70::KK70:

hep beni çekiştiriyolar ondandır :KK53: teşekkür ederim :KK60:

bişey olmaz 3 5 güne unutulur:KK70:

vay anasınıı:cool:
Birileri yaymış olmasın:KK30:Ben Pinko'dan şüpheleniyorum:eek::KK70:
Üstadım saygılar:KK52:

Baklavanın sütünü ha anam yaktın beni. Kaydediyorum. Ellerine sağlık harikasın
teşekkür ederim :oops: ilk ve sondu yağmurcum. deseler ki yap sana 5 bin vercez yapmam o derece :KK70:

Demek ki çok uğraşmışsın çorbamla yoksa dermiyim hiç öyle şeyler:KK30: öylesin ama sen doğruyu söylememi sevmiyorsun diye demem yani:KK70:
ekmek arası çorbayla şef olmanı sindiremedim napim uğraştım bende :KK70:
Pink seni kınıyorum:KK12: ne kadar ayıp benim üstadıma tembel falan demişsin:63::KK70:
bende kınıyorum :63: sen benm çekirgem misin şimdi nevoş :KK70:

gömecem demiştim nevoş hanımmm,sen beni tanıyamadın dahaa:cool: teşekkür ederim canım:KK60:

sağol kuzum,aynı zamanda ördekli rakibim :KK53:

:110: çiçekli kurabiyemde çok güzeldi bi kereee:63: sağol canım benm :KK60:

Efser 20-30 kategori görüşmeyelim mümkünse :KK70::KK70:

sağol tatlımmm:KK60:

ay melekim sorma ömrümü yediler,ömrümüüü. :KK47: hakkaten işim çoktu :KK70: sağol tatlım benmm:KK60:

tembel avrat diyenler utansın :63:
Hipnozun altındasın :confused:
Yakın takiptesin bundan sonra seninle işimiz var top 10 yapacığım ilk sırada senle tolin var :KK30::KK70:

Kızlar güleceksiniz ama ben bu oklava merdane kullanmayı beceremiyorum. ya var mı püf noktası
ben de pek beceremiyorum ya çok şaapma :KK53:
Hipnozun altındasın :confused:
Yakın takiptesin bundan sonra seninle işimiz var top 10 yapacığım ilk sırada senle tolin var :KK30::KK70:
neeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: kız demediniz mi sütlü nuriye yap peşini bırakcaz diye :KK47::KK47::KK47: efser kendimi atarm camdan gelme üstüme :eek:
Bu soruyu Harbi üstadım cevaplayacak:KK45:
Canım denemen gerekiyor.Tecrübe ettikçe düzeliyor.:KK19:
harbi üstadın yer seni çekirgeee:KK60::KK70:

Tembel tembel dediklerine neredeyse inanacaktım ben de:rolleyes: Çok emekli harika bir tarif çıkmış ortaya, bunu yapana tembel avrat değil hamarat avrat denir:nazar::) Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim:KK60:
teşekkür ederim Vuslatcım. onlar kıskançlıktan diyo oyle bakma sen :KK70:

Aboowww masallah buyuk emek var burda yahu.ellerine saglikk.basarilar dilerim

Back
X