- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
Kızlar güleceksiniz ama ben bu oklava merdane kullanmayı beceremiyorum. ya var mı püf noktası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutulmaz sanmıyorumkk yememiş içmemiş beni çekiştirmiş sağda solda bunu gördük
![]()
ay ne desem bilemedim nevoş,bir daha de bakim üstadım dee,harbi üstadım de banaaa
hep beni çekiştiriyolar ondandırteşekkür ederim
bişey olmaz 3 5 güne unutulur
vay anasınıı![]()
Nevoş senin söylediklerinin yanında benim ki iltifat kalıyor be Gül'ümPink seni kınıyorumne kadar ayıp benim üstadıma tembel falan demişsin
![]()
Birileri yaymış olmasınkk yememiş içmemiş beni çekiştirmiş sağda solda bunu gördük
![]()
ay ne desem bilemedim nevoş,bir daha de bakim üstadım dee,harbi üstadım de banaaa
hep beni çekiştiriyolar ondandırteşekkür ederim
bişey olmaz 3 5 güne unutulur
vay anasınıı![]()
teşekkür ederimBaklavanın sütünü ha anam yaktın beni. Kaydediyorum. Ellerine sağlık harikasın
ekmek arası çorbayla şef olmanı sindiremedim napim uğraştım bendeDemek ki çok uğraşmışsın çorbamla yoksa dermiyim hiç öyle şeyleröylesin ama sen doğruyu söylememi sevmiyorsun diye demem yani
![]()
bende kınıyorumPink seni kınıyorumne kadar ayıp benim üstadıma tembel falan demişsin
![]()
Ama bak iyiki söyledim ne güzel gaza geldiNevoş senin söylediklerinin yanında benim ki iltifat kalıyor be Gül'üm![]()
Tarifi nasıl olur diye düşünüyorum :) bende beceremezdim, denedim Yaptım. Sende bi denesenKızlar güleceksiniz ama ben bu oklava merdane kullanmayı beceremiyorum. ya var mı püf noktası
Evet bana bundan sonra çekirge diyebilirsinteşekkür ederimilk ve sondu yağmurcum. deseler ki yap sana 5 bin vercez yapmam o derece
ekmek arası çorbayla şef olmanı sindiremedim napim uğraştım bende
bende kınıyorumsen benm çekirgem misin şimdi nevoş
![]()
Hipnozun altındasıngömecem demiştim nevoş hanımmm,sen beni tanıyamadın dahaateşekkür ederim canım
sağol kuzum,aynı zamanda ördekli rakibim
çiçekli kurabiyemde çok güzeldi bi kereee
sağol canım benm
Efser 20-30 kategori görüşmeyelim mümkünse
sağol tatlımmm
ay melekim sorma ömrümü yediler,ömrümüüü.hakkaten işim çoktu
sağol tatlım benmm
tembel avrat diyenler utansın![]()
Bu soruyu Harbi üstadım cevaplayacakKızlar güleceksiniz ama ben bu oklava merdane kullanmayı beceremiyorum. ya var mı püf noktası
Denedim çok olmuyor kiTarifi nasıl olur diye düşünüyorum :) bende beceremezdim, denedim Yaptım. Sende bi denesen![]()
Hemşom ben Harbi'nin peşini bırakıyorum öyle anlaştıkHipnozun altındasın
Yakın takiptesin bundan sonra seninle işimiz var top 10 yapacığım ilk sırada senle tolin var![]()
Ozaman bu tatlı üzerinde deneyeceğim tekrar. Gerçi yıllardır beceremediğim içli köfteyi burda yarışan bi arkadasın tarihiyle yaptım oldu. Üğürlü geldi belki buda öyle olurBu soruyu Harbi üstadım cevaplayacak
Canım denemen gerekiyor.Tecrübe ettikçe düzeliyor.![]()
Umarım öyle olur canımOzaman bu tatlı üzerinde deneyeceğim tekrar. Gerçi yıllardır beceremediğim içli köfteyi burda yarışan bi arkadasın tarihiyle yaptım oldu. Üğürlü geldi belki buda öyle olur
ben de pek beceremiyorum ya çok şaapmaKızlar güleceksiniz ama ben bu oklava merdane kullanmayı beceremiyorum. ya var mı püf noktası
neeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyHipnozun altındasın
Yakın takiptesin bundan sonra seninle işimiz var top 10 yapacığım ilk sırada senle tolin var![]()
harbi üstadın yer seni çekirgeeeBu soruyu Harbi üstadım cevaplayacak
Canım denemen gerekiyor.Tecrübe ettikçe düzeliyor.![]()
teşekkür ederim Vuslatcım. onlar kıskançlıktan diyo oyle bakma senTembel tembel dediklerine neredeyse inanacaktım ben deÇok emekli harika bir tarif çıkmış ortaya, bunu yapana tembel avrat değil hamarat avrat denir
:) Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
![]()
Evet canım ben de tatlını gördükden sonra anladım kıskandıklarınıteşekkür ederim Vuslatcım. onlar kıskançlıktan diyo oyle bakma sen![]()