Tatlı Tarifi Sütlü Nuriye- Ülker Teremyağ Sponsorloğunda

hikayeside kendiside supermiş :))) adına zaten birşey demem iki neneminde adı :))))))ellerinize sağlık başarılar dilerim :))))

gıızzz arbim çok fenasın sen ya,yani nevresteye en sonunda havlu attırdın ya pes:KK70:
bu ne güzel bir görüntü böyle,ellerine kollarına emeğine sağlık canım,eminim tadıda nefistir.sana tembel avrat diyenler utansın:KK19:bundan sonra hep gel bu taraflara yarışmaya diyeceğim ama kendine birşey yapmandan korkuyorum:KK70:
Prensesim kim demiş buna tembel avrat bende anlamıyorum:KK12::KK70:
Yarışmaya katılmayacakmış bundan sonra:KK47:Ben ısrar edemiyeceğim konu size kaldı bundan sonra:KK70:

gıızzz arbim çok fenasın sen ya,yani nevresteye en sonunda havlu attırdın ya pes:KK70:
bu ne güzel bir görüntü böyle,ellerine kollarına emeğine sağlık canım,eminim tadıda nefistir.sana tembel avrat diyenler utansın:KK19:bundan sonra hep gel bu taraflara yarışmaya diyeceğim ama kendine birşey yapmandan korkuyorum:KK70:
Yamıhhh karistirma ortalığı:KK70: televizyonlara çıkarım,gazetelere röportaj veririm bana şiddet uyguluyollaaa diyeee gelmeyin üstüme:KK70: yapabilecegimin en iyisini yaptim,zirvede birakiyorum :KK70:

vaaays :kk77: eline sağlık canım başarılar :KK68:
Tişikkirler:KK45:
:KK57::KK57::KK57:

Ellerinize sağlık, başarılar dilerim. :KK49:
gözlerde bir pörtleme görüyomo_O:KK70:
Teşekkür ederim canim:KK60:
Harbim netten yaw helal kizcem sana :KK73: :KK73: :KK73: t
Teşekkür ederim cimcimem:KK74:

Sevıyolar senı:KK19:
Bende onlari seviyorum:KK68:
hikayeside kendiside supermiş :))) adına zaten birşey demem iki neneminde adı :))))))ellerinize sağlık başarılar dilerim :))))
Çok teşekkür ederim :KK19:

Prensesim kim demiş buna tembel avrat bende anlamıyorum:KK12::KK70:
Yarışmaya katılmayacakmış bundan sonra:KK47:Ben ısrar edemiyeceğim konu size kaldı bundan sonra:KK70:
Nevosss:KK57: sen çok tehlikelisin cookkk:cry:

Yamıhhh karistirma ortalığı:KK70: televizyonlara çıkarım,gazetelere röportaj veririm bana şiddet uyguluyollaaa diyeee gelmeyin üstüme:KK70: yapabilecegimin en iyisini yaptim,zirvede birakiyorum :KK70:

Tişikkirler:KK45:

gözlerde bir pörtleme görüyomo_O:KK70:
Teşekkür ederim canim:KK60:

Teşekkür ederim cimcimem:KK74:

Bende onlari seviyorum:KK68:

Çok teşekkür ederim :KK19:

Nevosss:KK57: sen çok tehlikelisin cookkk:cry:
Tüm kk şoka girdi:KK45:Bana dua etmelisin tüm hünerlerini ortaya çıkarttım:KK12::KK70:

Back
X